Kto według was jest najlepszym zagranicznym aktorem?? Długo nad tym myślałem i według mnie to Christian Bale;D. Jacy są wasi ulubieńcy??????????
Kto według was jest najlepszym zagranicznym aktorem?? Długo nad tym myślałem i według mnie to Christian Bale;D. Jacy są wasi ulubieńcy??????????
dla mnie Al Pacino jest the best i De Niro
oczywiście Humprey Bogart ;D
co do Bale-a, to fajnie, że po tak dobrym początku [Imperium słońca (1987)]
chłopak cały czas się rozwija
Clint Eastwood. Mam nadzieje ,ze troche jeszcze pozyje....
Bruce Willis ;)
Tom Hanks, Martin Lawrance
Jim Carrey - super rola w komediach.A szczególnie w dzieciństwie spodobał mi się w Masce![]()
Jak dla mnie to Kevin Spacey. Jego najlepsze filmy: Siedem i American Beauty.
Edward Norton
Zaproś mnie. Naprawdę warto
Mel Gibson szkoda ze nie gra. Bruce Willis i Costner. Niestety wszyscy juz młodzi nie sa :<
Ciężko wybrać jednego ale z tych lepszych to Tom Hanks, Denzel Washington i Kevin Spacey
jak dla mnie Nicolas Cage
Zdarzało mu się grać w tandetnych produkcjach, ale to tylko wypadki przy pracy.
Zapach kobiety, Adwokat Diabła, Scarface i wiele innych... Same klasyki.
Klasyk... Niewielu ludzi pewnie widziało z nim filmy, ale aktor godny polecenia.
Lśnienie... Coś więcej?
Na zawsze zapadła mi w pamięć scena z Easy Rider jak pił Jim Beama.
Według mnie najlepszy aktor kina akcji. Mój ulubiony.
A co najlepsze nie tylko kina akcji, bo Szósty Zmysł był genialny.
Utalentowany i solidny aktor. Bardzo podoba mi się jego gra. Wyrobił sobie markę, więc śmiało może uderzać a najbliższych latach w czołówkę.
Jako Szkot w Braveheart - geniusz.
Jeden z czołowych ludzi kina.
Grał często w genialnych produkcjach, a przez to nie można mu niczego zarzucić, bo wywiązywał się w nich w 100%
Jest naprawdę świetny. Malcolm X u Spike'a Lee, czy rola w Dniu Próby. Jest świetny!
Dla mnie jest tylko dobry. Gra w beznadziejnych produkcjach jak Next, czy Ghost Rider.
Jego najlepsza rola, to chyba Ptasiek, chociaż było jeszcze kilka dobrych... Głównie za młodu.
Jest dobrym aktorem, ale czy najlepszym? Jest naprawdę dobry - rola w Mechaniku.
Jego gra w filmach Scorsese zasługuje na najwyższe laury. Świetny aktor!
Mój numer 1. Nie tylko jako aktor, ale chyba też jako reżyser.
Jego role w filmach Sergio Leone były cudem.
Wpłynął na mnie tak, że sam noszę kowbojskie ciuchy.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks