ostatnia szansa by otrzymać rangę za FREE!!
zapraszamy
ostatnia szansa by otrzymać rangę za FREE!!
zapraszamy
Chciałem poinformować iż otwarliśmy działy dla userówSerdecznie zapraszamy ;)
Wprowadziliśmy Sms Premium. Za sms można uzyskać rangę Power User i Donator oraz inne bajery.
Forum www.mail4us.pl z dumą prezentuje nowy projekt pod nazwą roboczą M4UDownloader (nazwa może ulec zmianie).
Program jest pisany z myślą o naszym forum i tylko użytkownicy mail4us będą mogli z niego korzystać. M4UDownloader już istnieje i jest na bieżąco ulepszany przez naszego admina i autora projektu xpsp3.
Więcej info na forum w tym temacie, zapraszamy ;)
Mam taką małą sugestię do wszystkich, którzy tworzą "nowe" programy opracowujcie też nowe NIGDZIE nie używane skrzynki a nie klonujcie moorhunta, bo to nic nie da.
my raczej nie na moorhuncie bazujemy tylko mail resenderze, a now eskrzyneczki z czasem się pojawią
a jednak mozna cos zrobic bez zebrania o kase...
.
.
.
.
.
.
Dokładnie tak jak mówisz andriu. Program powstał w celu ułatwienia pobierania osobom omijającym szerokim łukiem Mail Resendera, który to moim zdaniem jest bardzo dobrym programem i dodatkowo uploady są o wiele trwalsze niż w przypadku innych progsów. Mamy nadzieję że spodoba się naszym użytkownikom.
Pozdrawiam.
Super Moderator
Nie zbieraliśmy kasy, bo nikt by nam nie uwierzył. Teraz pokazaliśmy, że program już jest w dość zaawansowanej formie i można zbierać fundusze na jego rozwój. Nie określamy kwoty jak będzie potrzebna, ile będzie to będzie.
Od strony technicznej być może, ale wizualnie to jak drugi MH z wprowadzonymi mniej praktycznymi zmianami na siłę - żeby nie wyglądało dokładnie jak MH. Z mail resendera nie korzystałem ale po screenach widać, że na pewno w tej kwestii się nie wzorowaliście na nim, także... poza tym skrzynki też mówią same za siebie, kolejny klon MH i tyle. Z dumą można prezentować coś nowego, a nie powtórkę z rozrywki na której wielu się już przejechało.
poczekamy zobaczymy, program na razie jest w wersji beta i tylko team ma do niego dostęp
Kolega chyba zbytnio chyba nie wie o co biega. No trudno nie każdy musi się na technologii P2M znać. Wygląd programu ma być praktyczny, czyli wygląda podobnie jak większość programów już istniejących. Skrzynki - napewno pojawią się i nowe, ale nie ma się co oszukiwać te najlepsze zostały już wykorzystane w MR i MH. Jak zwykle zaczyna się porównywanie. Kto zna tematykę Mail Resendera może się tu wypowiedzieć. I te osoby napewno docenią nasz program. Tak więc nie oceniaj na pierwszy rzut oka bo się zdziwisz.
Super Moderator
A co ma akurat moja znajomość P2M do wyglądu waszego programu? I nie, nie jest to na pewno praktyczny wystrój, tylko jakiś archaizm, który się sprawdzał ale dawno temu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks