Po raz kolejny mam konto u iSeedBox'a działa jak narazie bez żadnych zarzutów, polecam ;D
Po raz kolejny mam konto u iSeedBox'a działa jak narazie bez żadnych zarzutów, polecam ;D
Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu![]()
Ja również polecam.
Mam konto już 2 miesiąc. Rzetelna obsługa, szybkie prędkości. Pozostaje tylko napisać, że warto kupić shella u tego dostawcy.
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 07-09-10 o 16:34
Promocja obowiązuje do końca sierpnia mamy obecnie kilka dostępnych kont serdecznie zapraszamy ;)
To już kolejny miesiąc kiedy korzystam z usług iseedbox. Jestem mocno zadowolony. Super obsługa, zawsze chętnie pomagają.![]()
Korzystalem z konta kilka miesiecy . Bylem bardzo zadowolony. Bardzo szybkie transfery WinRar dzialal bardzo szybko, bardzo dobry kontakt ! Naprawde polecam !
Czas na małe zmiany głównie związane z poszerzeniem oferty o ofertę głównie rtorrentową. Jest to motywowane przez naszych obecnych klientów którzy potrzebują więcej aktywnych procesów. Od mc'y są prowadzone testy na maszynach które spisują się przyzwoicie. Sporo aktywnych procesów, umiarkowanie dużo miejsca, możliwość dokupienia procesów i dysku w granicach rozsądku wiec sporo zmian. Teraz opowiem trochę o maszynach. Będą to maszyny z rtorrentem + rutorrent + pluginy typu rss, tworzenie torrentów etc. Na wstępie napisze, że userzy będą bez powłoki i będą pozbawieni dostępu przez ssh do serwera jest to spowodowane głównie naszymi autorskimi skryptami które będą aktywne na serwerze. Każdy user w swoim panelu www rutorrenta będzie widział wielkość swojej przestrzeni dyskowej (quoty) oraz będzie miał dostęp do panelu resetującego rtorrenta i rutorrenta choć zapewne nie będzie miał potrzeby z niego korzystać. Jeśli chodzi o ilość userow na serwerach to ciężko powiedzieć szczególnie przy tak skomplikowanej ofercie. Będzie nam zależało aby serwery nie były przeciążone a przynosiły jakiś zysk. Oferta przedstawia się następująco:
OFERTA ECO
OPCJA 1
Aktywne procesy: 6
Dysk: 60 GB
Usługi: rtorrent, rutorrent, ftp
Cena: 30 zł
Osób na serverze: max 10
*Opłata instalacyjna: 0 zł !
*Gwarancja łącza 100/100
OPCJA 2
Aktywne procesy: 10
Dysk: 120 GB
Usługi: rtorrent, rutorrent, ftp
Cena: 50 zł
Osób na serverze: max 6
*Gwarancja łącza 100/100
Serwery oczywiście bez limitu stara oferta nie ma problemów z userami neo. Na ten cel przygotowaliśmy dwa serwery jeden dla opcji 1 drugi dla opcji 2. Obecnie od reki dostępna jest opcja 2. Uwagi mile widziane i proszę je kierować na
GG: 8458576
IRC: serwer: irc.p2p-network.net , kanał: #iseedbox
Możesz też wejść przez WWW wystarczy kliknać -> KLIK
lub też napisz maila iseedbox@gmail.com albo wyślij PM
Chciałbym zaznaczyć że oferta jest nadal w fazie testowej dlatego wszelkie uwagi proszę zgłaszać nam bez zaśmiecania tego wątku.
Ostatnio edytowane przez freelancerx ; 21-08-10 o 00:48
Witam.
Jestem bardzo zadowolony z pracy z iSeedBox. Wstawiam im 10 w 10 stopniowej skali oceniania.
Pozdrawiam
Nie ma wałków, kontakt bardzo dobry, prędkości super (właśnie skończyłem robić kopie internetu, trwało to 30 dni!).
No po prostu nie ma dziadka w lesie na nich![]()
phillip postawił(li) piwo za powyższy post
Witam Wszystkich
Od miesiąca jestem szczęśliwym właścicielem konta shell iSeedBox opcja 2. Serdecznie polecam wszystkim. Nie pamietam kiedy tak dobrze wydałem pieniądze. 100% satysfakcji szybko, sprawnie i profesjonalnie. Jeszcze raz wszystkim polecam.
Używałem shella
OPCJA 2
Aktywne procesy: 4
Dysk: 180 GB
Usługi: uTorrent, rtorrent, VNC itp.
Cena: 55 zł
Osób na serverze: 5
*Gwarancja łącza 100/100
Shell działał bardzo dobrze a obsługa miła i dostępna prawie 24h na dobę. Jednym słowem konta od iSeedBox godne polecenia!
Ostatnio edytowane przez MastEr ; 19-09-10 o 18:52
Polecam shella od iseedboxAni razu mnie nie zawiódł, obsługa tech. miła i bardzo pomocna. Dzięki, jestem w 100% zadowolony. Pozdrawiam
bylem uzytkownikiem konta od iseedbox przez 4 miesiace chyba albo dluzej i przez ten czas nie bylo doslownie zadnej nawet najmniejszej awarii, support bardzo mily i wyrozumialy dla mojej niewiedzy oraz dostepny przez caly czas, zdecydowanie polecam.
korzystałem przez miesiąc - świetna oferta jak i obsługa klienta ;) Gwarantowane 100mbit/s było w każdej chwili, więc naprawdę, polecam każdemu!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks