Kostek przecież nic złego nie napisałem a Ty skasowałeś 2 razy posta
![]()
Informacja od Moderatora
Tzw. Off - topic, czyli pisanie nie na temat ;] // kostekkosa
Kostek przecież nic złego nie napisałem a Ty skasowałeś 2 razy posta
![]()
Informacja od Moderatora
Tzw. Off - topic, czyli pisanie nie na temat ;] // kostekkosa
Ostatnio edytowane przez Tulkas ; 27-04-09 o 16:36
rejestracja nie jest zamknieta i nigdy nie bedzie otwartaNarazie jest jeszcze rejestracja zamknięta więc i ruch mały Ale czas pre i wstawki jak na początek b.dobre Oby tak dalej
jak napisal VM "Obecnie na stronę można się dostać tylko przez zaproszenia, które rozdawane są wszystkim okazjonalnie."
Sprzedawczyki sa wsrod nas ... zal mi takich ludzi ...
Niewątpliwie w/w strona jest hitem na tle ostatnich nowo-powstałych pl trackerów. Wygląd strony sprawia, że chce się tam wracać ;) Torrenty przybywają w mgnieniu oka i oby tak dalej.
Nie dawno powstały już budzi wielkie zainteresowanie i rodzi wiele niepotrzebnych konfliktów ... Reszta komentarza jest tutaj zbędna.
Życzę powodzenia załodze![]()
Cos chyba irc stronki nie dziala...
Działa, działa.
działa, działa właśnie z CorrmaC`iem spamujmy tam :P
i bardzo dobrze, przydała by się jeszcze jako taka odpowiedzialność za userów. Bo dobrych jest masa i każdy na pewno ma z jednego czy 2 czy wiecej dobrych.
ok , tylko szkoda ze nie można wejsc bez zaproszenia na kanał . A mają może #support zeby poprosić o zapka ?
Masz dwa tematy tutaj na TM gdzie są oferowane zaproszenia na tą stronę.
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Maja...ale nie jest to kanal od proszenia o zapa;) Z reszta zapke dostac nie jest trudno. Na samym TM rozdaja je teraz przynajmniej 2 osoby.
niby rozdają ale zawsze lepiej wejść na tracker incognito![]()
Po zaproszenia proszę się zgłaszać w odpowiednim temacie...
W końcu jakaś nowa polska stronka trochę odbiegająca(w tą dobra stronę) od pozostałych schematycznych na potęgę witryn. Brawo ;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks