Strona otworzona dzisiaj, ale dziennie przybywa ~100 torrentów.
Strona otworzona dzisiaj, ale dziennie przybywa ~100 torrentów.
1 seed na wstawce najczesciej jest to autoup seedowany z boxa ... poza tym iTN to non-ratio z totaltraffic wiec liczy sie tyle ile pobierasz i wysylasz wiec im wiecej bedziesz pobieral tym twoj TT bedzie rosnal i nie musisz patrzec na to czy jest jakis leech czy nie. Zawsze mozesz sobie odbic brak leecha dlugim seedowaniem i skorzystac z bonusa.
Chyba nie zrozumiałem. Nie wazne czy seeduje, wazne zebym pobieral?
TotalTraffic nalicza sie przez dodanie: tego ile porales i tego ile wyslales
Wiec rosnie nawet jezeli nie ma leechow na danej pozycji bo, zalicza ci to co pobrales. Jezeli nie masz komu wyslac wystarczy ze poseedujesz dana wstawke a wtedy za punkty bonusowe mozesz sobie dokupic TT i tak wychodzisz na swoje.
ok, ale np pobiore 20gb i wysle 2, wiec tt mam 22gb. Ratio byloby 0.1 i dostalbym bana, tutaj na jakiej zasadzie moge dostac bana?
może mi ktoś przypomnieć co mam wpisać w lupę tam, żeby strona logowania się pokazała ?
wyslalem na pw
Kuba, takie zabezpiecznia sa chyba po to zeby tylko uzytkownicy mogli sie tam dostac, a ty podajesz to publicznie
Fakiu powala. A lay to jednak chyba itn. V2 ładniejszy. Ten pierwszy to czorny jak kot behemota. (O ile ma kota.)
Jak ktoś nie widział jeszcze strony to zapraszam to tego tematu :
http://www.torrentmania.info/f-stron...l#post33988461
No i oczywiście zapraszam do rejestracji![]()
po dostaniu sie na te strone jestem mile zaskoczony. poczatek wyglada naprawde bardzo ciekawie. layout przyjemny dla oka jak dla mnie. naprawde jak ktos juz wczesniej napisal ta strona ma szanse aby dolaczyc do czolowki polskich stron P2P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks