A no można na irc wbić. Łatwiej nam się komunikuje poprzez irc, a że czasem dojdzie kilku userków... ;)
Oby staff był kompetentny i się dogadywał. Nie ma nic gorszego jak staffowe kłótnie. Good Luck !
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
jak powiedział poprzednik. A co do irc to jest teraz hasełko bo za dużo osób męczyło nam gitare kiedy otwarcie. Pozdrawiam
pewnie wystartują tajemniczo,ale od czego mamy TM? tu się dowiemy wszystkiego ;)
Jak tajemniczo?, nikt nie zamierza ukrywać startu iTN
a no to chyba,że tak ale konta zostały usunięte? bo mojego konta nie ma w bazie jak chce przypomnieć hasło.
Twojego konta nie ma. I sam sobie odpowiedziałeś na pytanie jak Twojego konta nie ma w bazie to jak chcesz przypomnieć sobie hasło?![]()
Yeah!
Po długiej przerwie wracamy !
Zapraszamy na kanał irc na którym dostaniecie invitki na sajt !
irc.inspirethe.net
#itn-interview
Dzisiaj stawia edek508! : )
Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na stronę! 2 świetne laye do wyboru, sporo torrentów na start, super załoga. Nic tylko rejestrować się i korzystać ze strony. Powodzenie iTN
byłem tam od początku strony, ale kiedy to było, no nic trzeba zajrzeć, mam nadzieje że teraz to wypali
a normalnej rejestracji nie będzie ??
ino przez jakieś kanały, rozdawnictwa
można by pomyśleć że za poleconych są jakieś ekstra bonusy
Normalnej reg nie będzie.
Można otrzymać zapka albo przez irc, badź jest temat na TM
No dostałem właśne zapki. No to tak. Zabezpieczenie wejścia jak na BCG (może zapożyczyli, może nie - jest dobrze i niech tak zostanie). Wygląd oceniłbym na 9/10. Całkiem fajny. Wstawki to tylko tak na pierwszy rzut oka jak przeleciałem - mało plików i mało seedów, ale chyba każdy plik ma min. 1 seeda więc jest OK. Momentami wywala mnie na główną strone (ta przed logowaniem), glownie przy probie wejscia na browse 2. No zobaczymy jak to będzie.
PS. Teraz tak jeszcze spojrzałem. STRONA OTWORZONA DZISIAJ?! 110 userów i ponad 600 wstawek pierwszego dnia? Jeśli pójdzie tak dalej to jesteście jedyną stroną z szansą stanięcia przy podium, na którym stoi oczywiście PT, HS i TG ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks