mbewe zgadzam sie z Toba w 100%![]()
mbewe zgadzam sie z Toba w 100%![]()
Na poczatku myslalem ze nic z tego nie bedzie,ale sie myliłem ,dzis lookalem sobie w browse i jestem mile zaskoczony duza iloscia pobran torrkow,i wielki plus iz nie jest to tracker dla kazdej pijawki z t.org tylko dla stalej ekipy,Polecam !
Co Wy się tak do tego biednych torrentow.org przyczepiliście ? :P
Naliczanie bonusa jest oki więc niewidzę problemu
Hmmm, nie wiem czy rozdawanie zaproszeń na warezie, to dobry pomysł, ale wiem już za to skąd te porównania do torrenty.orgWyroCFC![]()
Junior Member
Odp: [Strony Torrent] Zaproszenia - Regulamin - pierwszy post
Uwaga posiadam nieograniczona liczbe zaproszeń na stronę torrent inspirethe.net
Jedyną w Polscę stronę bez ratio
Jak chcesz zaproszenie podaj swojego gmaila do mnie na PW![]()
Uwaga ogłaszamy konkurs na najlepszego upacza!
Począwszy od dnia dzisiejszego aż do 31 lipca możecie walczyć o miano najlepszego uploadera!
Uwaga:
1.Wstawka nie może być martwa.
2.Liczy się ilość wstawek.
Nagrody:
1 miejsce-VIP+300 GB Kredytu+Total Traffic 200 GB+mnożnik x4
2 miejsce-300 GB kredytu+Total Traffic 200 GB+mnożnik x3
3 miejsce-200 GB kredytu+Total Traffic 100 GB+mnożnik x3
Aktualny ranking możecie znaleść tutaj: http://inspirethe.net/licz_torrenty.php
Kolejna niespodzianka już jutro-czekajcie cierpliwie
Pozdrawiamy
Załoga ITN![]()
+Oto obiecana wcześniej kolejna niespodzianka:
Każda osoba która zaprosi inną osobę na ITN otrzyma mały bonus do swojego profilu-1 GB.
Jeśli zaprosisz 10 osób dostaniesz 10 GB. Jeśli 2 osoby dostaniesz 2GB etc.
Promocja póki co jest nieograniczona ilościowo i czasowo.
Rozdaliśmy także po jednym zaproszeniu dla każdej klasy.
Pozdrawiamy
Załoga ITN
Fajnie, może uzyskam zaproszenie bo widzę, że strona ciekawa, zwłaszcza od strony graficznej, a dostępu do niej nie mam
APDEJT: Zapka zdobyłem (dzieki revenge). Strona ciekawa, aczkolwiek pstrokata. Moim zdaniem twórca za dobrze zna się na modyfikacjach, bo wpakował tego tyle że głowa mała. Np. system kredytu. Fajna sprawa, coś ala bonus, tylko że podrasowany. Problem w tym, że nie wiedziałem, że jest to też kredyt na pobieranie danych i pierwsze co to wszystko wykorzystałem na jakieś pierdoły typu opis przy nicku. Na szczęście dostałem dodatkowe 5gb, więc może obejdzie się bez bana.
Co do wyglądu - bardzo ładny, ale za bardzo kolorowy. Moim zdaniem powinny być dwa do wyboru. Jeden taki jak jest, a drugi standartowy, ala PolishTracker.
Trzecia sprawa - bardzo spodobały mi się 2 zakładki BROWSE, które można dostosowywać do swoich potrzeb. Tzn na jednej zakładce ustawiamy np. tylko gry a na drugiej tylko filmy. Obie zakładki można nazwać jak się chce. Moim zdaniem bardzo fajna i praktyczna funkcja, która powinny wporawdzić inne serwisy.
Nie wiem jak jest z transferem, bo nie mam obecnie możliwości sprawdzenia tego (siedzę na Play Online i po 1 mam tylko 1MB a po drugie ograniczony transfer). Wydaje mi się, że jest dużo seedów, tak samo jak sporo nowych wstawek.
To to co zauważyłem po 10 min na stronie.
Ocena : 8/10pozdrawiam i życzę powodzenia
![]()
Ostatnio edytowane przez bari ; 26-07-09 o 23:36
wreszcie mozecie zmienic to co sie wam nie podoba czyli system nonratio ;)Witam.
Jako, iż poszło wiele skarg na nasz system "non-ratio" proszę was o wypowiedzenie się w tym temacie, jak według was by miał on wyglądać.
Możliwe, iż dokładnie TWÓJ pomysł wykorzystamy, a może wykorzystamy jakąś część jego.
A jako, że wakacje się kończą to trzeba się zabrać ponownie za kodzenie i poprawianie bugów.
Prosimy o wypowiedzenie się w tym temacie wszystkich, zainteresowanych iTN'em.
+Aug-06-09 - Kod PIN Na naszej stronie została wprowadzona nowa możliwość. Mianowicie kod PIN.
Został on wprowadzony tylko dlatego, żeby uchronić wasze konta przed zmianami w profilach, nie dozwolonym ściaganiem oraz logowaniem.
Jeszcze dziś przy logowaniu będzie trzeba podawać PIN przy logowaniu.
Jako,że poszedłem na rękę użytkownikom strony, umożliwiłem ustawienie wybranego przez siebie pinu. Jest TYLKO JEDNA próba ustawienia go. I nie ma możliwości przypomnienia go. Znaczy się jest, ale nie będziemy tego robić.
Pozdrawiamy, Załoga iTN
działa wam stronka??
Nie mam teraz czasu na pisanie.
Ze względu na nieukładającą się wspólpracę, brak środków finansowych oraz konflikt charakterów pomiędzy SysOPami tej strony, tracker zostaje zamknięty.
Newsmile:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks