Z gorszych informacji to 4 seria spodziewana jest dopiero w lipcu 2011 :/
Szkoda bo serial znakomity i spodziewałem się świetnej 4 serii no ale niestety trzeba będzie na nią poczekać.
Z gorszych informacji to 4 seria spodziewana jest dopiero w lipcu 2011 :/
Szkoda bo serial znakomity i spodziewałem się świetnej 4 serii no ale niestety trzeba będzie na nią poczekać.
skoro taki dobry to chyba na prawde trzeba obejrzec;)
"Be the change you want to see in the world"
Ja obejrzałem 1 i 2 serie, ale 3 już nie dałem rady. W sumie takie sobie to. Z początku może się podobać, ale potem męczy się tylko człowiek.
Wiadomo, że nie każdemu się spodoba ale stacja AMC słynie z seriali na których przede wszystkim trzeba się skupić bo albo jest masa dialogów i jest ich zdecydowanie więcej niż samej akcji albo z drugiej strony są to ambitne produkcje które zazwyczaj nietrafiają do większego grona. Mad Men, Breaking Bad a przecież w planach The Walking Dead. No i jeszcze jest Rubicon.
Jak dla mnie serial Breaking Bad jest świetny i dla mnie mocno konkuruje obecnie z Dexterem. Zobaczymy jak wyjdzie premiera Dexa.. no i później Breaking Bad.
Jak dla mnie breaking bad jest ok, na początku pierwszą serie ogladało mi się dość fajnie, zaciekawił mnie ten serial, 2 seria juz mniej ciekawiła, a 3 to już moim zdaniem taka o, może dlatego, że oglądałem kilka odcinków na raz, kto wie. Jednakże polecam serial. Zawsze można obejrzeć 1 serie i później zrezygnować jak się komuś nie spodoba.
Na razie jestem po pierwszej serii i mogę powiedzieć, że serial jest dosyć ciekawy. Taki trochę dramat z drastycznymi scenami i nawet paroma śmiesznymi momentami. Ogólnie serial wybija się ponad przeciętność i warto go zobaczyć.
Breaking Bad jest świetne, ale nie dla każdego. Zdecydowanie serial abmitniejszy ale ja się zacząłem już lubować w takich produkcjach od stacji kablówkowych. HBO, Showtime, FX. Jeszcze USA Network robi seriale już nie tak ambitne ale wciąż odróżniające się od tej samej papki i wzorów w kółko powtarzanych na amerykańskich ogólnodostępnych stacjach (FOX, CBS, ABC, NBC, CW). Takie tytuły chociażby jak Rome, Tudors, Band of Brothers, Generation Kill, Shield, Dexter, Californication, True Blood, Nip Tuck.
Jeśli komuś odpowiada Breaking Bad i Mad Men od AMC warto jeszcze spróbować nowego Rubicon, ale tutaj jest jeszcze mniej akcji i jeszcze więcej dialogów
Nie patrzmy na to co było, ze złością, ani na to co będzie, ze strachem, lecz świadomie spójrzmy na to, co jest. ― JAMES THURBER
Breaking Bad to świetny serial, tylko trzeba odpowiednio do niego podejść. Nie mogę doczekać się nowego sezonu, szkoda tylko że tak późno ;c
Tak, serial jest świetny, jeden z niedocenionych, jakie wyszły. Zakończenie sezonu AMAZING!
serial jest specyficzny bo malo kto by uwierzyl ze nauczyciel chemii zostanie przestepca , a jednak i to jest fajne
Mam nadzieję, że nie będą go zbytnio przedłużać, co za dużo to niezdrowo, a teraz to najlepszy serial jaki jest emitowany.
ja mam nadzieję że na 4 serii zakończą ten serial. Nie chciałbym żeby zrobili z niego jakieś marne dno gdzie na końcu okaże się tylko sama sieczka i nic więcej. Lepiej żeby jakoś w miarę sensownie zakończyli.
Jak wrazenia po nowym odcinku? Wg mnie dnonuda wialo na kilometr.
"Summer Glau could make me watch a 700 episodes long series...
About house cleaning...
Directed by Uwe Boll..."
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks