+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 26

Temat: MailShare

User Avatar Dark.Phoenix
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Punkty:     2
    Siła:          4

MailShare

Program MailShare został napisany przez programistów z forum p2m.org.pl.
    Głównym założeniem programu była prostota jego obsługi - nad czym dalej pracujemy.
    W związku z tym interfejs programu jest podobny do tego dobrze Wam znanego z MoorHunt'a.
    Takie działanie było celowe - prosty, czytelny interfejs - nasi użytkownicy nie muszą się długo przyzwyczajać
    do nowej kolorystyki czy układu programu.
    Dodam iż MailShare jest dostępny dla wszystkich i obsługuje HashCode'y programów MoorHunt oraz Ygoow.

Poniżej przedstawiam grafiki programu:

GŁÓWNE OKNO PROGRAMU:

OKIENKO STATUSU:

OKNO POMOCY:

Zachęcamy wszystkich do pobrania programu.
    Więcej info oraz aktualną wersję znajdziecie na: mailshare.pl.
    Wszelkie pytania, watpliwości i propozycje dot. programu prosimy zgłaszać na oficjalnym forum pod adresem: mailshare.pl/forum/.

2. Piwo Leonidas2500, slaweko, RafaelX, fbi_20 postawił(li) piwo za powyższy post
    Zablokowany Avatar sagul
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    22
    Piwo (Otrzymane)
    6
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          0
    w końcu coś co może będzie programem doskonałym życzę owocnego rozwoju

Elite User Avatar Razorback2
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    346
    » Reputacja
    Punkty:     8
    Siła:          5
    Cytat Napisał sagul Zobacz post
    w końcu coś co może będzie programem doskonałym
    Nie ma programów doskonałych :P

A MS to kolejna kopia MH, która przyczyni się do upadku P2M.

User Avatar Vigo
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    16
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Nic nie jest doskonałe. ;] A co do programu to interfejs jest bardzo podobny do tego mh. Pożyjemy, zobaczymy...

User Avatar GhostUT
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Siła:          3
    No to może ja się wypowiem.... Z ciekawości pobrałem programik. Na wstępnie uderzył we mnie mocny błąd(Error: związany z Frameworkiem) przy włączaniu, ale pomińmy to. "Lekko" zdziwiło mnie logo programu mogliście sie troszkę wysilić i zrobić oryginalne logo a nie używać loga szablonu "Communications" z templatemonster (jestem jeszcze ciekawy czy za niego zapłaciliście) No ale żeby nie było ze na was najeżdżam to powiem za cała aplikacja na pierwszy rzut oka wygląda fajne, wszystko stabilnie chodzi. Po testujemy i zobaczymy. Pozdrawiam

User Avatar Kondzio911
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    3
    Piwo (Otrzymane)
    11
    » Reputacja
    Nie chce mi się pobierać programu, ale widzę po screenie, że skrzynki te same co w MH. Nawet nowych wam się szukać nie chciało...

V.I.P Avatar fajcyk
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    61
    Piwo (Otrzymane)
    130
    » Reputacja
    Punkty:     33
    Siła:          5
    Kondzio911 niestety ale ciężko już znaleźć jakąś skrzynkę która nadawała by się pod uploady, p2m po prostu chyli się ku upadkowi, bo większość skrzynek już jest wykończona
    program wygląda fajnie, ale nie wiem czy jest sens robić kolejne programy p2m bez nowych skrzynek, to racja, a ponieważ nie ma jak ich znaleźć po co program?

User Avatar jestemfajny2
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    skoro tyle czasu jechali na scrackowanym moorhuncie to musieli dać te same skrzynki, bo na nich leżą upy
    na razie się nie wysilili, ale jest parę nowych skrzynek - alex4aal, ireland, atlas, sapo, jak dodadzą więcej to nawet program będzie fajny

Power User Avatar yarychon
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    A mi sie wydaje że to fajny programik jest.

User Avatar Dark.Phoenix
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Cytat Napisał Razorback2 Zobacz post
    Nie ma programów doskonałych :P

A MS to kolejna kopia MH, która przyczyni się do upadku P2M.
    ehh... Piszesz tak, tylko dlatego, że układ programu jest podobny, co jak napisałem było zamierzone oraz to,że mamy niewiele nowych skrzynek... Obecnie większy nacisk kładziemy na poprawność działania aplikacji, a później będziemy szukać i programować skrzynki... Nie da sie wszystkiego zrobić od razu.

Cytat Napisał GhostUT Zobacz post
    No to może ja się wypowiem.... Z ciekawości pobrałem programik. Na wstępnie uderzył we mnie mocny błąd(Error: związany z Frameworkiem) przy włączaniu, ale pomińmy to. "Lekko" zdziwiło mnie logo programu mogliście sie troszkę wysilić i zrobić oryginalne logo a nie używać loga szablonu "Communications" z templatemonster (jestem jeszcze ciekawy czy za niego zapłaciliście) No ale żeby nie było ze na was najeżdżam to powiem za cała aplikacja na pierwszy rzut oka wygląda fajne, wszystko stabilnie chodzi. Po testujemy i zobaczymy. Pozdrawiam
    Na stronie programu oraz w pomocy jest napisane, że program działa poprawnie z .NET Framework 3.5. Co do szablonu to skoro korzystamy z niego to zapłaciliśmy... W związku z tym mamy prawo korzystać z tego loga gdzie tylko chcemy :P

Cytat Napisał fajcyk Zobacz post
    Kondzio911 niestety ale ciężko już znaleźć jakąś skrzynkę która nadawała by się pod uploady, p2m po prostu chyli się ku upadkowi, bo większość skrzynek już jest wykończona
    program wygląda fajnie, ale nie wiem czy jest sens robić kolejne programy p2m bez nowych skrzynek, to racja, a ponieważ nie ma jak ich znaleźć po co program?
    skrzynek pocztowych jest od groma. trzeba je tylko wyselekcjonować i oprogramowywać... co do upadku p2m to myślę, że daleko do tego...

Cytat Napisał jestemfajny2 Zobacz post
    skoro tyle czasu jechali na scrackowanym moorhuncie to musieli dać te same skrzynki, bo na nich leżą upy
    na razie się nie wysilili, ale jest parę nowych skrzynek - alex4aal, ireland, atlas, sapo, jak dodadzą więcej to nawet program będzie fajny
    w programie brak wielu nowych skrzynek z powodu, który napisałem wcześniej, co do tych, które są w MS to zostały one wybrane z ogromu dostępnych w MH. Wyselekcjonowaliśmy te, które są najstabilniejsze oraz te, na których oparte są uploady.

Pozdrawiam

User Avatar GhostUT
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja

Odp

Cytat Napisał Dark.Phoenix Zobacz post
    Na stronie programu oraz w pomocy jest napisane, że program działa poprawnie z .NET Framework 3.5. Co do szablonu to skoro korzystamy z niego to zapłaciliśmy... W związku z tym mamy prawo korzystać z tego loga gdzie tylko chcemy :P
    Hmm... Od początku widziałem ze działa z Framework 3.5 jeszcze czytać to potrafię. Do loga nie chce juz wracac i tak wiem ze nie kupiliście go. Ogólnie popieram nowe projekty, MailShare wygląda naprawde bardzo fajnie, myśle ze jego powstanie odciąży troche inne klienty p2m a to wpłynie tylko i wyłącznie na plus dla technologi Pee2Mail.

Pozdrawiam

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    tylko po co ta kompatybilność z mh i yg? niech to bedzie nowy program na inny zasadach, bo do tej porty to jest kolejny klon mh...
    .
    .
    .
    .
    .
    .

User Avatar Dark.Phoenix
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Cytat Napisał andriu-m Zobacz post
    tylko po co ta kompatybilność z mh i yg? niech to bedzie nowy program na inny zasadach, bo do tej porty to jest kolejny klon mh...
    Wszystko dla wygody uzytkownikow - ogromna ilosci uploadow opiera sie wlasnie na tych programach. Uzytkownicy nie musza miec na komputerze wszystkich trzech - wystarczy MailShare :P Byc moze zostanie dodana jeszcze obsluga P2M i OP2M. Nie wiem na ile te programy sa obecnie w uzyciu przez polskich uzytkownikow..., chociaz z tego co widze, to obcokrajowcy rowniez sa zainsteresowani wspolpraca z nami

Master User Avatar @Feniks
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    49
    Piwo (Otrzymane)
    41
    » Reputacja
    program wygląda fajnie. Postaraliście się. Gratulacje, byle działał stabilnie, długo i nie był atrakcją jednego roku

;|

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał Dark.Phoenix Zobacz post
    Wszystko dla wygody uzytkownikow - ogromna ilosci uploadow opiera sie wlasnie na tych programach. Uzytkownicy nie musza miec na komputerze wszystkich trzech - wystarczy MailShare :P Byc moze zostanie dodana jeszcze obsluga P2M i OP2M. Nie wiem na ile te programy sa obecnie w uzyciu przez polskich uzytkownikow..., chociaz z tego co widze, to obcokrajowcy rowniez sa zainsteresowani wspolpraca z nami
    to moze jeszcze reenvia? uploadow reenvi tez jest sporo...
    .
    .
    .
    .
    .
    .

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia