Uważam że emulatory są extra. Kiedyś mażyłem o takim w domu a teraz mam każdą gre z automatu jaką chcę.Moje ulubione gry to Street Hoop, Vendetta, Metal Slug 1,2,3,4,5 i Violent Storm. A wasze?
Uważam że emulatory są extra. Kiedyś mażyłem o takim w domu a teraz mam każdą gre z automatu jaką chcę.Moje ulubione gry to Street Hoop, Vendetta, Metal Slug 1,2,3,4,5 i Violent Storm. A wasze?
ochcio postawił(li) piwo za powyższy post
nie wiem ale chyba
nie czytasz regulaminu
http://fake-ratio.qx.pl/viewtopic.php?t=590
3. Nie używaj słów ogólnie uważanych za wulgarne oraz obraźliwe.
Ja tam najbardziej to Tekkena trzeciego lubie :P kiedyś grałem na automatach, a ostatnio szpilam w to na czarnuli.
Never in history was so much owed to so few by so many - Winston Churchill
ja jak byłem mały to na osiedlu była taka ''grywalnia''a tam był taki automacik gdzie latało sie statkiem w kosmosie i łoiło zielone uflotuki.Podobna gierka byla w filmi''gwiezdny wojownik''
Ja pamietam jak Mortala 1 calego przeszedlem Raidenem na automacieTo bylo extra przezycie. Potem gralem w to na Amidze.
Ja najbardziej lubilem Cadillac and Dinosaurs i Punishera- przeszedlem calego kilka razy na emulatorze(na kawaks'ie), a poza tym to masa nawalanek typu Street Fighter (i wszystkie jego kolejne wersje jak np. SSF2T).
z automatów to pamiętam zarabistą gierke 3D "Die Hard Arcade". Pamiętam jak godzinami siedziało sie na tym. Makabra ile wtedy żetonów na to szło![]()
School in the Daze to byla gierka, mozna bylo robic psikusy nauczycielom![]()
ja to majatek wydalem grajac w Street Fighter
Tekken 3 lub 4 i Street Fighter to bylo cos![]()
hArDsTyLe iS mY sTyLe
metal slug , tekken 3 , virtual cop
Samurai Shadow![]()
ja uwielbiam maszyny , kase mozna wyygrac![]()
Violent Storm - chyba najlepsza gra, pamietam jak to dawniej wrzucalo sie zetony i jazda hehe
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks