tune up utilitles 2009
A antywirusa polecam NOD 32 Internet Security
tune up utilitles 2009
A antywirusa polecam NOD 32 Internet Security
start -> uruchom -> cleanmgr
LUDZIE...To nie jest temat pod tytułem "jakiego używacie programu do oczyszczania kompa. " Odpowiedź już została udzielona ze 100 razy , wieć po co to dalej ciągniecie :-/
Ccleaner do czyszczenia rejestru i śmieci.Nod 32 antywir
PC Tools Spyware Doctor
CCleaner
Nod32
Sygate Personal Firewall Pro
Togo używam do czyszczenia i zabezpieczenia kompa![]()
Powiem po kolei czego sam używam, i dzięki temu nie formatowałem systemu już od bardzo dawna:
-Registry Mechanic + CCleaner podstawa
-jak to nie pomoże: SystemMechanic, WinUtilities, Slow PcFighter, Comodo Cleaner.
Programy te często używam po kolei (czasem to czego nie wykryją pierwsze, wykryje ostatni), ale proste problemy rozwiązuje bez problemu Registry Mechanic.
Dla bardzo eksploatowanych pecetów (z systemem XP tu) polecam także Tweak XP a dokładnie włączenie optymalizacji priorytetu IRQ zegara CMOS (na każdym kompie którego konfigurowałem ze stajni AMD zawsze dawało niezłego kopa), i optymalizację plików startowych prefetcher.
Tak przy okazji pomaga także Cacheman XP ale to tylko ze względu na niezawsze płynnie działającą obsługę cache dysków twardych przez Xp.
Ccleaner do czyszczenia rejestru moim zdaniem dobry program
TuneUp Utilities 2010 9.0.3022.13 PL
A antywirus to najlepiej ESET NOD 32 ;)
Odkurzacz :P bardzo fajny program
polecam antywira nod32 i ccleaner do czyszczenia. ponad to proponuję usuwać programy np. przez SMARTY UNINSTALLERA który oprócz fizycznego usunięcia programu z kompa czyści po nim ślady w rejestrze![]()
CCleaner, bardzo dobry program do oczyszczania, polecam
TuneUp Utilites - świetny program, dużo możliwości - defrag rejestru, usuwanie blednych wpisów w rejestrze, skrótów w systemie, odinstalowanie programów i dużo dużo innych aplikacji pomagających utrzymać system w najlepszej kondycji.
Zgadzam się z przedmówcą, wcześniej używałem CCleaner'a. Jednak TuneUp posiada jego wszystkie opcje plus masę swoich![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks