Mi się podobał czesio dawaj kapustę ;]
Mi się podobał czesio dawaj kapustę ;]
moze nowy odcinek nie powalil, ale bylo smiesznie - 'dawaj kapuste!'
poza tym jak juz ktos sie wkrecil to bedzie ogladal bo choc niektore odcinki sa troche slabsze to serial trzyma poziom i autentycznie smieszy, ja przynajmniej wytrzymam jeszcze z pare sezonow
chyba nic nie przebije odcinka o serialach, kiedy musieli odnalezc barci mrok
Czesio wymiata idzie sie naprawde usmiac ale szczerze to niektore teksty sa glupie i bez nadziejne
mi sie podoba, trzymaja swój poziom, owszem sa slabsze odcinki ale trzeba to wybaczyc. mysle ze i tak kazdy bedzie ogladał. jak nie z ciekawosci,, to z przyzwyczajenia
Czesia nikt nie przebije,z początku nie byłem przekonany uważałem za głupi serial jednak szybko zmieniłem zdanie
Nędzna podróba South Parku. W dodatku nieudolna. Nic więcej.
zajebiaszczy serial![]()
Poleacm
widze ze ostatnio podnieca sie tym cala Polska. Serialik - moze i spoko, obejrzec mozna ale mnie az tak bardzo nie wciagnal:P
"Armia baranów, której przewodzi lew,
jest silniejsza od armii lwów, prowadzonej
przez barana..."
Rof - zgadzam się - w porównaniu do South Parku ten serial wypada mizernie...
pierwsze 2 serie byly naprawde dobre, teraz jest coraz gorzej, obecnego sezonu nawet nie chce mi sie ogladac :/
Równie dobrze możesz napisać, że Psy to nędzna podróba Pulp Fiction ;)
Podniecała się jakieś 1,5 roku temu ;) W tej chwili raczej to słabnie.
Bo to inna liga. South Park to "zagramaniczny" serial z dużym stażem będący klasą sam w sobie, a włatcy to mała polska produkcja w dodatku z zupełnie innym rodzajem humoru. SP jest nastawione na wyśmiewanie wszystkiego naokoło beż żadnego tabu, w PL taki serial by nie przeszedł, więc twórcy nawet nie próbują iść w tym kierunku, tylkp prezentują całkowicie inny rodzaj humoru. Dlatego jednych śmieszy SP a WM nie, drugich odwrotnie. Ja lubię oba, bo dostrzegam, że to zupełnie inny gatunek a poczucie humoru mam rozległe i oba seriale do mnie w jakiśtam sposób trafiają. Porównywanie ich do siebie to dla mnie nieporozumienie. Trochę jak pisanie, że trawa jest bardziej czerwona niż niebo ;) Albo że jest lepsza. Chcesz pochodzić - trawa, chcesz polatać - niebo ;)
Tzn zmuszasz się czy nie oglądasz? Bo jak się zmuszasz to dlaczego, skoro nie chcesz? A jak nie oglądasz to skąd wiesz, że jest gorzej? ;)
Tak serial jest świetny, niektóre odcinki tandetne, ale jak już im wyjdzie to można się cały czas śmiać przez te 20 minut ;)
najnowsze odcinki wymiatają![]()
Serial jest po prostu PETARDA!
We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high powered blotter acid, a salt shaker half full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers...Also a quart of tequilla, a quart of rum, a case of budweiser, a pint of raw ether, and two dozen amyls...But the only thing that worried me was the ether. There is nothing in the world more helpless and irresponsible than a man in the depths of an ether binge...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks