Jak dla mnie, kompletna głupota, nie widzę w tym nic śmiesznego.
Mnie również nic w tym nie bawiNie podobaja mi sie, sa smieszniejsze rzeczy
![]()
troche głupie
Na swój sposób śmieszne
3. Zakazy
14. Zakaz pisania próśb w podpisie o zaproszenie, konto, shell bądź jakiekolwiek prośby czy też oferty sprzedaży/kupna. Nie będziemy tolerować takich rzeczy, od tego są specjalne sekcje na forum. Podpis to nie allegro.
Nie lubię oszustów, cheaterów
Włatcy móch 5 sezon jednak jest a miało nie być lol
No jest jest... ale odcinek fest słaby :/ powinni już to skończyć :/
Jeśli coś wiesz, przyznaj, że wiesz. Gdy zaś czegoś nie wiesz, przyznaj, że nie wiesz. Oto prawdziwa wiedza.
Konfucjusz
http://tbhthelolmaker.wordpress.com/kontakt/
Na początku serial był bardzo udany ale teraz po prostu skończyły się im pomysły na jakieś śmieszne epizody. Wydaje mi się, że kolejne części będą miały mniejszą oglądalność chociaż serial ma bardzo wielu fanów.
serial schodzi na psy
Nic nie słyszałem o zakończeniu, słyszałem tylko, że Kędzierski już ma nie pisać scenariuszy, ale nie wiem ile w tym prawdy, bo skończyłem oglądanie na 3 sezonie i czekam na DVD 4-go. Oglądanie wykastrowanej telewizyjnej wersji to katorga:/
Jak dla mnie od samego początku serial ssał i tak jest do tej pory, śmieszne są jedynie pojedyncze fragmenty, ale z tych kilkudziesięciu epizodów ciężko będzie znaleźć choć z 5 naprawdę dobrych w całości.
Jak się komuś nie podoba to niech nie ogląda, przecież nikt go do tego nie zmusza
Heh wczoraj ogladnalem 5sezonu 1odcinke.. heh odcinke wymiotl
Jak dla mnie odcinek był dobry. Nie wiem co ktoś chciałby zobaczyć w serialu aby go to zadowoliło ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks