animacja taka sobie ale serial w deche
animacja taka sobie ale serial w deche
animacja moze i nie jest zachwycajaca, ale ma swoj klimat.. tworcy chyba osiagneli to co chcieli osiagnac... ogolnie serial miazdzy cyce![]()
Wypas serialNajlepszy Czesio... te jego teksty sa najlepsze... Czekam na 4 sezon... bo teraz ma byc w 4 sezonie odcinek związany z jego dziura w głowie
![]()
Jak i dla mnie rewelacja.
Doszły mnie słuchy że podobno mam być pełnometrażowy film o WM?! Potrafi ktoś to potwierdzić?
czesio rzadzi bajka dobra w h.....
Super animacja polska
Teksty mają zarąbiste a ich głosy the best
Ktoś ma jakieś info dot. daty emisji kolejnych odcinków po wykupieniu serialu przez MTV? W "Kulisy Sławy" (Program UWAGA - TVN) B.Kędzierski zapewniał, że nowe odcinki powstają w zawrotnym tempie.. tylko kiedy jakaś emicja? BTW - na wiosnę pełnometrażowy film "Włatcy Móch". :-D
nie ma lepszego od serialiku tego czesio rzadzi, w robocie tylko słychać teksty z włatcuw móch
Jak dla mnie Włatcy Móch nie są tak śmieszne jak wcześniej 1 i 2 sezon mi się podobał ale kolejne odcinki są nudne (nie wiem jak teraz 3 sezon mi się nie podobał). Na początku ich teksty były bardzo śmieszne lecz zaczęło to się powtarzać przez to stawało się już to troszkę nudne, cenzura strasznie psuje oglądanie serialu. Mimo minusów można śmiało powiedzieć że to najlepsza polska bajka jaka do tej pory chyba wyszla
Spoko serial![]()
"ona niema wacka"
Serial jest wypierdoza!!! 2 odcinki nowego sezonu trzymają poziom. Czesio jest zajebiaszczy.
Super serialik , lubie go ogladac z zona , ma swoj klimat , no i niektore odcinki rulezz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks