Pełen profesjonalizm - jak pisałem wcześniej![]()
Pełen profesjonalizm - jak pisałem wcześniej![]()
Ale po co Ty czytasz ten temat w ogóle?
Profesjonalizm? A jak mam inaczej odpowiadać na idiotyczne posty ludzi z innych for?
Wiedzy nie posiadają a się wypowiadają.
Po pierwsze: Gdzie widzisz,że napisałem,że kimś jestem?
Problemy z czytaniem? Jakże smutne.
Po drugie,nie zrozumieliście w OGÓLE co miałem na myśli.
Napisałem,że po prostu nie przeszedł bym do innej ekipy,bo w żadnej nie byłoby mi tak dobrze jak w filmaniakowej ekipie.
Przypuśćmy,że byłbym kimś ważnym,to nie ważne jakie forum by mnie chciało przejąć czy coś w ten deseń,po prostu bym odmówił. I dla tych,którzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem : PO RAZ KOLEJNY NIE NAPISAŁEM,ŻE KIMŚ WAŻNYM JESTEM.
Wychodzi na to,że Wy po prostu ośmieszyliście się nieumiejętnością poprawnego czytania ze zrozumieniem...
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 04-04-10 o 18:38
Nie ośmieszaj się....
Chyba chciales powiedziec ze bylo ci dobrze, bo z tego co widzę to nie ma takiego forum filmaniak.pl ... Naprade musieliście mieć bardzo zgrana ekipe, bo już nie istniejecie haha
Za to wy się znacie, ale chyba nie na prowadzeniu forumbrak userów, nowy vb, nadanie rangi - wyjaśnienia!
należy się zarejestrować od nowa!Z nudów się zarejestrowałem u was i też jest śmiesznie - przy rejestracji trzeba zaakceptować regulamin, którego nie można przeczytać bez zarejestrowania się i aktywowania konta
mg:
W kwestii ośmieszania to wy macie pierwszeństwo mimo wszystko - jak mogły wyparować konta użytkowników. Takie coś jak backup bazy danych jest wam znane? Jak próbowaliście aktualizować silnik forum bez zrobienia kopii bazy to gratuluje inwencji twórczej ;]Z powodu uszkodzenia starej bazy danych, byliśmy zmuszeni stworzyć całe forum od nowa.
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 04-04-10 o 18:37
Dzięki za info z regulaminem, zostało to poprawione.
Powtórzę,nie znasz sytuacji : MILCZ na ten temat bo akurat Ty się ośmieszasz wypowiadając się na temat czegoś,nie posiadając informacji na tenże temat.
Idź,profesjonalisto,Ciebie nie potrzebujemy do szczęścia ;)
Twoich naśmiewających i jakże profesjonalnych opinii także.
I ty,panie/pani Dami@/o idź,zainteresuj się swoim MHTEAM,i w swoim temacie się wypowiadaj,dobra?
Skąd wiesz,że nie istniejąca?
Jakieś dowody?
Po raz kolejny się ośmieszyłeś/aś
Swoją niewiedzą...dziwne jest to,że dokładnie tym samym ośmieszył się eXoduse.
Niewiedzą....na temat sytuacji forum,a pomimo to i tak wypowiada się trzymając na swoim.
Oj tam chłopaki,stresujecie sie za bardzo : D
nie jest to może wybitne forum,ale jak na sredniaka daje rade..
średnie czy beznadziejne ,a może super (jak można się w tym temacie doczytać). Zdania są podzielone. Lecz jesteśmy jedną wielką wspólnotą P2M i mamy się trzymać wszyscya co najważniejsze wspierać się i dogadywać ,a nie na odwrót (jak to robią niektórzy).
Pozdrawiam ;)
Odsuńcie BalckSuna od klawiatury i będzie gitara - ludzie trochę pocisną, a dzięki temu będziecie mogli zmienić pewne rzeczy na lepsze, np. dostęp do regulaminu dla niezarejestrowanych, na co sami nie zwróciliście uwagi (patrz post PsYHolek), itd. :P
jeśli wchodzę na wasza stronę i mi się nie wyświetla to taka strona dla mnie nie istnieje (patrzyłem codziennie)
napisałem to bo BlackSun miał problemy z własną osobowościową.
Zmieniliśmy domenę na www.p2msite.pl, więc proszę o zmianę nazwy tematu i usunięcie "[zamknięta]".
+ Z góry przepraszamy za brak informacji, co się z nami działo.
//Załatwione//@Foley.
Ostatnio edytowane przez @Foley. ; 08-08-10 o 18:40
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks