Film spoko, jak poprzednie części, i tak wszyscy musieli zginąć
Film spoko, jak poprzednie części, i tak wszyscy musieli zginąć
Dobry film chociaż troszkę przesadzony tam na tym torze niezła masakra się zrobiła od jednego wypadku ;)
Śmieszne efekty 3D w filmie , nic więcej. Moja ocena 4/10.
Mi ten film nie przypadł do gustu. Może dlatego, że jest przewidywalny. Jak dla mnie to nie powinni kręcić następnych części. Dwie pierwsze były fajne i przyjemnie się oglądało, natomiast pozostałe to już tylko z nudów.
Największe na mnie wrażenie z całej serii zrobiła pierwsza część, reszta jest niezła ale nie ma tego czegoś co pierwsza.
Pozdrawiam
Ja kolejny raz się zawiodłem...
to wygląda jakby 3 i 4 były robione przez Disneyland..takie dziecinne taka kolorystyka jakbym oglądał Hanna Montana...nie to żeby 1 i 2 cześć straszyły ale na pewno trzymały emocje na jakimś wyższym poziomie- 3 i 4 to jakby dla dzieci...nawet gdyby cześć 3 i 4 były częściami pierwszymi (czyli temat kolejności umierania, zagadki był by tajemniczy) to kolejne części by nie powstały...
Słowo skąd można napisać również tak według użytkowników forum:z kąd,zkąd,skond,z kąt,skąt i inne
Jeśli pomogłem, powiedziałem prawdę postaw mi piwo...proszę bo mnie suszy :-)
Według mnie słaba cześć dałbym 4/10
Niestety moim zdaniem zepsuli ten film. Trzy części bardzo dobre, 4 jak dla mnie lipa, a szkoda, bo to moja ulubiona seria.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks