rozloujcie ivitki np. 200xPT itp
rozloujcie ivitki np. 200xPT itp
Ja bym proponowal zrobic konkurs i ankiete na najbardziej,jak to sie mowi kto jest najbardziej intelegentno osobo na TM heh
To już nie lepiej zrobić taki konkurs który by dał dla TM coś dobrego? Widzę, że nowa grafika jest ;) Ale zawsze można zrobić jakiś modół dla TM, program czy coś w tym stylu:P
A ja poprostu z racji, że bida piszczy a szczęście fruwa w powietrzu bym zrobił konkurs, każdy kto się wpisze w odp temacie bierze udział i rozlosowane będzie 1 konto shellmoże akurat na mnie padnie daj Bóg ;]
hooma jeżeli będzie kto miał zafundować nagrodę to wydaje mi się że nie było by problemu, ale raczej nie widze chętnych na sponsorów...
O i chyba rozeszło sie po kościach z tymi konkursami
A mialo być tak fajnie![]()
Masz co tydzień konkurs na IRC-u, a Tour de TM możliwe jeszcze wróci jak tylko oragnizator "ogarnie" inne problemy
konkurs jak konkurs ,zawsze mozna wymyśleć cos ciekawego .... Do tego chyba bardziej potrzebne będa ciekawe nagrody bo chyba to przyciąga ludzi .
Co myślicie o jakimś turnieju w jakąś grę video ? Jaki tytuł moglibyście zaproponować ?
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Ja proponowałbym Call of Duty 4 na multi. Najlepiej było by, gdyby serwer był piracki ;)
popieram cod4 cracked
Sniper Elite Berlin 1945
CS
CoD (pirat)
Poker![]()
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
Poker ? Hmmm ... kto gra w Texas Holdem ;D ?
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
byłbym za cs'em![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks