+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 76 do 90 z 144

Temat: SoRED - prawdziwe konta shell

User Avatar Yeste
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Uzywam tego shella od m-ca,polecam kazdemu,za 35zl konto bez sztywnego limitu procesow i z dobrymi predkosciami.Jestem bardzo zadowolony,oby tak dalej ;D

User Avatar tom157
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    29
    Piwo (Otrzymane)
    36
    » Reputacja
    Siła:          6
    Po miesiacu uzytkowania musze przyznac, ze jestem zadowolony z tego shella.

Zablokowany Avatar CenteX244
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    24
    Piwo (Otrzymane)
    89
    » Reputacja
    Siła:          0
    Testowałem u tego Pana shella i szczerze nie polecam. Na kilku dobrych trackerach DL piękny a UP praktycznie zero. Na dużym polskim sajcie nie łączyłem sie z userami pobierającymi z czego jeden to był user chello, a drugi seedboxa. Administrator tłumaczył to tym, że program do blokowania ip organizacji antypirackich tych dwóch userów blokuje...

User Avatar at1z0r
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Siła:          3
    Cytat Napisał CenteX244 Zobacz post
    Testowałem u tego Pana shella i szczerze nie polecam. Na kilku dobrych trackerach DL piękny a UP praktycznie zero. Na dużym polskim sajcie nie łączyłem sie z userami pobierającymi z czego jeden to był user chello, a drugi seedboxa. Administrator tłumaczył to tym, że program do blokowania ip organizacji antypirackich tych dwóch userów blokuje...
    Z tego co wiem to moblock blokował Twoje połączenia. Moim zdaniem lepiej blokować jak się prosić.

Ogólnie shell ok - nie wszyscy użytkownicy ssają torrenty więc jest naprawdę luźno ;) Nie bawię się za dużo w uploady ale troszke ponad TB w pierwszym miesiącu nabiłem.

Polecam

User Avatar Alftred Torrent
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał CenteX244 Zobacz post
    Testowałem u tego Pana shella i szczerze nie polecam. Na kilku dobrych trackerach DL piękny a UP praktycznie zero. Na dużym polskim sajcie nie łączyłem sie z userami pobierającymi
    Z Mi**** były problemy, bo ich IP 69.*.*.* dostało się z jakiegos powodu na czarną listę blockcontrola/moblocka (odpowiednik PeerGuardiana dla Linuksa, http://moblock-deb.sourceforge.net/ i listy z http://iblocklist.com/lists.php), zostało już odblokowane i działa poprawnie.
    Natomiast inne trackery specjalnie z Tobą sprawdzałem na GG i mówiłeś, że było OK.

Trzeba też pamiętać, że prędkość uploadu nie zależy tylko od nas, ale również od wstawki i łącz użytkowników, którzy ją pobierają. Chociaż, przyznaję, z Mi**** wina leżała rzeczywiście po stronie oprogramowania.

Pozdrawiam i zapraszam innych użytkowników na (jak zawsze bezpłatne :) testy. Najlepiej o jakości usługi przekonać się samodzielnie.
    Ostatnio edytowane przez Alftred Torrent ; 17-05-09 o 23:20

User Avatar mati1414
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Posiadam shella u tego Pana i jestem naprawde bardzo zadowolony ;). DL i UP zap****** ;). Oprocz tego bardzo mily kontakt i obsluga. Nie ma zadnego olewactwa klienta jak to bylo np u NoNameShell. Tutaj admin poswieci Ci duzo czasu abys byl zadowolony i zeby wszystko bylo si ;). Szczerze polecam!
    Pozdrawiam, mati1414

User Avatar Fraterius
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Korzystam i wszystko jest w porządku, jednak nie jest to shell dla ratio onanistów, którzy podniecają się statystykami. Gigantyczny plus, za to że jest to pełny shell, a nie dostęp do idiotycznego WebUI.

Polecam.
    Favourites:

User Avatar zxcasd
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Punkty:     39
    UWAGA!

Zbliża się nam pierwsza rocznica powstania, a tymczasem poszukujemy "na wczoraj" około 10 osób na naszą maszynę torrentową. Sprawa nie jest prosta, bo porobiły się spore opóźnienia w opłacaniu. Dużo ludzi sobie olało serwer, w wyniku czego osoba zarządzająca serwerem od paru miesięcy dokładała z własnej kieszeni.
    Na chwilę obecną mamy spore tyły finansowe, dlatego jesteśmy zmuszeni brać tylko osoby mogące zapłacić za 3 miesiące z góry - dokładnie 120 zł. Potem normalnie, 35 zł za miesiąc.

Specyfikacja serwera

Intel Core2Duo 2x 2.66+ GHz
    4 MB L2 - FSB 1066 MHz
    4 GB DDR2
    Miejsce na dysku dla jednego użytkownika: 75 GB
    Brak sztywnego limitu procesów, ale wszystko w granicach rozsądku (proces procesowi nierówny, paczka to nie jeden film).
    Jest to serwer bez limitów transferu, dlatego tym większy żal byłoby go zawieszać. Nie jesteśmy kolejną grupą nastawioną na zysk, ale ludźmi, którzy czerpią radość z używania torrentów i tworzymy pewnego rodzaju społeczność szanująca się nawzajem, spotykającą na piwo itp.
    Jeśli chodzi o liczbę osób na serwerze jest podobnie - będzie tyle, żeby każdy mógł swobodnie z maszyny korzystać, a jednocześnie aby starczało na jej utrzymanie.
    Oczywiście możliwe jest przetestowanie konta.

Wszelkie osoby zainteresowane zapraszam na priva albo na IRC'a - kanał #innocence na sieci irc.freenode.net . Udzielimy wszelkich informacji.

PS Malkontenci i typowe trolle, którzy zawsze dorzucają swoje trzy grosze, a mają o tym pojęcie jak świnie o gwiazdach niech nie tracą swojego cennego czasu i się nie wypowiadają.

Zapraszamy!
    Ostatnio edytowane przez zxcasd ; 18-08-09 o 17:29

User Avatar tymek88
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Jestem nowy, ze tak powiem, w korzystaniu z tej technologii, bo nigdy wczesniej nei miaęłm zadnego podobnego konta ;P
    Oferta mi się spodobała i sprobowałem.
    Konto wykupiłem na miesiąc, zeby sobie przetestować i chyba przedłużę ;)
    Torrentow nie ściągam wiele, głownie rs i mu, ale dzisiaj około 10 załączyłem sobie torrenta z anime w wersji BluRay@ THORA - 12 GB, cos około 30 plikow. TEraz nie powiem dokładnie godziny, ale jak zaglądnąłem jakos o 12 - 13, torrent był już ściągnięty ;)

Jeśli chodzi o pomoc i wsparcie.. tutaj imo należą się wielkie brawa. Głownie rozmawiam z jednaosobą, jak mam jakiś problem, lub pytanie (kontatk- gg) i zawsze dostaje bardzo szybką odpowiedź. Kontak na gg prawie zawsze dostępny ;)

User Avatar Yeste
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Korzystam juz pol roku i za 35zl nigdzie nie ma lepszej oferty,tfu co ja pisze...,nawet oferty dwa razy drozsze nie umywaja sie do tej.

User Avatar meliorus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    a czy do uploadowania na rapidshare wystarcza wam pojemność konta 75GB?
    Bo ja jakoś mam obawę że po wykupieniu tej oferty będę miał ograniczone pole do popisu ;]
    gdyż 75/2 daje 37.5GB czyli po przepakowaniu 75Gb bede mógl przerzucić na rapidshare tylko 37.5GB :/ Co jest dosyc marnym wynikiem...
    Aha i jeszcze jedno pytnanie czy nie zawiesze tego shella wlaczajac 10 sesji screen z rar-em na nich odpalonym? ;]

User Avatar djpablo211
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    4
    » Reputacja
    Witam ja mam pare dni to konto i predkości sa bardzo dobre sciągalem film i jak wcisnołem odswierzenie to bylo ok 40% wcisnąłem 2 raz i film byl na serwerze 700mb :P transfer caly czas ok 10 000 wysla tez ladnie gierka 13gb 2 dni wyslane ponad 30gb na polskiej stronie kontakt perfekcyjny caly czas jest ktos z obslugi na gg transfer z serwera za pomoca sprytnego programiku idzie z predkoscią łacze czyli w moim przypadku 250kb\s i caly czas tak leci konto wykupilem na 3 miesiace i jak tak bedzie caly czas to na 100% przedluze pewnie do konca roku ale to sie wypowiem za 3-4 tygodnie jak narazie pierwsze wrażenie super jest to pierwszy moj kontakt z takim kontem i nie moge narazie nic zlego powiedziec pozdrawiam i oby tak dalej

Witam

Oto małe możliwości konta a Upload zależy tylko wyłącznie od tego kto od ciebie sciaga , ściągnąłem pare wstawek z tl.org gdzie transfery są niepodobne do tych z polskich stron to tam miałem upload cały czas w granicy 1 - 7 mb a na polskich zależy ja korzystam głównie z gigsa to też nie moge narzekać korzystam z konta juz 5 miesiąc i nie mogę powiedziec zlego slowa na moje potrzeby to aż za dużo POzdrawiam
    Ostatnio edytowane przez djpablo211 ; 10-02-10 o 19:54

13. Piwo chojrakk postawił(li) piwo za powyższy post
    Super User Avatar chojrakk
    Grupa
    Tracker Staff
    Załogant
    Polishsource.org
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    282
    Piwo (Otrzymane)
    48
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Zaryzykowałem, spróbowałem i nie żałuję serwerek sprawuje się bardzo dobrze, a obsługa szybka i fachowa polecam w 100%

User Avatar prz3m3q
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Cytat Napisał djpablo211 Zobacz post
    Witam

Oto małe możliwości konta a Upload zależy tylko wyłącznie od tego kto od ciebie sciaga , ściągnąłem pare wstawek z tl.org gdzie transfery są niepodobne do tych z polskich stron to tam miałem upload cały czas w granicy 1 - 7 mb a na polskich zależy ja korzystam głównie z gigsa to też nie moge narzekać korzystam z konta juz 5 miesiąc i nie mogę powiedziec zlego slowa na moje potrzeby to aż za dużo POzdrawiam
    jest późno i w ogóle, ale czy ja tych screenach widzę że jesteś na serwerze Gbit? zaznaczyłeś liczby pięciocyfrowe większe od 10000 czyli od 100Mbit. W ofercie jest serwer 100/100Mbit, to jak to jest, ja niedowidzę/źle interpretuję?

PT.org: Extreme User
    TG.info: TG Maniak
    HS.org: Power User
    ST.net: ST Maniak
    TL.pl: TL Maniak

User Avatar Alftred Torrent
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Na wszystkich maszynach dodaliśmy wsparcie dla ipv6 (natywnie, nie przez tunele).

Bardzo proszę o używanie naszych oficjalnych kanałów kontaktu, albo irc, kanał #innocence w sieci freenode, albo e-mail admins (małpa) innocence.pl, ewentualnie gg #3583066. Na prywatne wiadomości tutaj jestem w stanie odpowiadać tylko sporadycznie.
    Ostatnio edytowane przez Alftred Torrent ; 07-04-10 o 20:25 Powód: zmiana danych kontaktowych

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)