Uzywam tego shella od m-ca,polecam kazdemu,za 35zl konto bez sztywnego limitu procesow i z dobrymi predkosciami.Jestem bardzo zadowolony,oby tak dalej ;D
Uzywam tego shella od m-ca,polecam kazdemu,za 35zl konto bez sztywnego limitu procesow i z dobrymi predkosciami.Jestem bardzo zadowolony,oby tak dalej ;D
Po miesiacu uzytkowania musze przyznac, ze jestem zadowolony z tego shella.
Testowałem u tego Pana shella i szczerze nie polecam. Na kilku dobrych trackerach DL piękny a UP praktycznie zero. Na dużym polskim sajcie nie łączyłem sie z userami pobierającymi z czego jeden to był user chello, a drugi seedboxa. Administrator tłumaczył to tym, że program do blokowania ip organizacji antypirackich tych dwóch userów blokuje...
Z Mi**** były problemy, bo ich IP 69.*.*.* dostało się z jakiegos powodu na czarną listę blockcontrola/moblocka (odpowiednik PeerGuardiana dla Linuksa, http://moblock-deb.sourceforge.net/ i listy z http://iblocklist.com/lists.php), zostało już odblokowane i działa poprawnie.
Natomiast inne trackery specjalnie z Tobą sprawdzałem na GG i mówiłeś, że było OK.
Trzeba też pamiętać, że prędkość uploadu nie zależy tylko od nas, ale również od wstawki i łącz użytkowników, którzy ją pobierają. Chociaż, przyznaję, z Mi**** wina leżała rzeczywiście po stronie oprogramowania.
Pozdrawiam i zapraszam innych użytkowników na (jak zawsze bezpłatne :) testy. Najlepiej o jakości usługi przekonać się samodzielnie.
Ostatnio edytowane przez Alftred Torrent ; 17-05-09 o 23:20
Posiadam shella u tego Pana i jestem naprawde bardzo zadowolony ;). DL i UP zap****** ;). Oprocz tego bardzo mily kontakt i obsluga. Nie ma zadnego olewactwa klienta jak to bylo np u NoNameShell. Tutaj admin poswieci Ci duzo czasu abys byl zadowolony i zeby wszystko bylo si ;). Szczerze polecam!
Pozdrawiam, mati1414
Korzystam i wszystko jest w porządku, jednak nie jest to shell dla ratio onanistów, którzy podniecają się statystykami. Gigantyczny plus, za to że jest to pełny shell, a nie dostęp do idiotycznego WebUI.
Polecam.
Favourites:
![]()
![]()
UWAGA!
Zbliża się nam pierwsza rocznica powstania, a tymczasem poszukujemy "na wczoraj" około 10 osób na naszą maszynę torrentową. Sprawa nie jest prosta, bo porobiły się spore opóźnienia w opłacaniu. Dużo ludzi sobie olało serwer, w wyniku czego osoba zarządzająca serwerem od paru miesięcy dokładała z własnej kieszeni.
Na chwilę obecną mamy spore tyły finansowe, dlatego jesteśmy zmuszeni brać tylko osoby mogące zapłacić za 3 miesiące z góry - dokładnie 120 zł. Potem normalnie, 35 zł za miesiąc.
Specyfikacja serwera
Intel Core2Duo 2x 2.66+ GHz
4 MB L2 - FSB 1066 MHz
4 GB DDR2
Miejsce na dysku dla jednego użytkownika: 75 GB
Brak sztywnego limitu procesów, ale wszystko w granicach rozsądku (proces procesowi nierówny, paczka to nie jeden film).
Jest to serwer bez limitów transferu, dlatego tym większy żal byłoby go zawieszać. Nie jesteśmy kolejną grupą nastawioną na zysk, ale ludźmi, którzy czerpią radość z używania torrentów i tworzymy pewnego rodzaju społeczność szanująca się nawzajem, spotykającą na piwo itp.
Jeśli chodzi o liczbę osób na serwerze jest podobnie - będzie tyle, żeby każdy mógł swobodnie z maszyny korzystać, a jednocześnie aby starczało na jej utrzymanie.
Oczywiście możliwe jest przetestowanie konta.
Wszelkie osoby zainteresowane zapraszam na priva albo na IRC'a - kanał #innocence na sieci irc.freenode.net . Udzielimy wszelkich informacji.
PS Malkontenci i typowe trolle, którzy zawsze dorzucają swoje trzy grosze, a mają o tym pojęcie jak świnie o gwiazdach niech nie tracą swojego cennego czasu i się nie wypowiadają.
Zapraszamy!
Ostatnio edytowane przez zxcasd ; 18-08-09 o 17:29
Jestem nowy, ze tak powiem, w korzystaniu z tej technologii, bo nigdy wczesniej nei miaęłm zadnego podobnego konta ;P
Oferta mi się spodobała i sprobowałem.
Konto wykupiłem na miesiąc, zeby sobie przetestować i chyba przedłużę ;)
Torrentow nie ściągam wiele, głownie rs i mu, ale dzisiaj około 10 załączyłem sobie torrenta z anime w wersji BluRay@ THORA - 12 GB, cos około 30 plikow. TEraz nie powiem dokładnie godziny, ale jak zaglądnąłem jakos o 12 - 13, torrent był już ściągnięty ;)
Jeśli chodzi o pomoc i wsparcie.. tutaj imo należą się wielkie brawa. Głownie rozmawiam z jednaosobą, jak mam jakiś problem, lub pytanie (kontatk- gg) i zawsze dostaje bardzo szybką odpowiedź. Kontak na gg prawie zawsze dostępny ;)
Korzystam juz pol roku i za 35zl nigdzie nie ma lepszej oferty,tfu co ja pisze...,nawet oferty dwa razy drozsze nie umywaja sie do tej.![]()
a czy do uploadowania na rapidshare wystarcza wam pojemność konta 75GB?
Bo ja jakoś mam obawę że po wykupieniu tej oferty będę miał ograniczone pole do popisu ;]
gdyż 75/2 daje 37.5GB czyli po przepakowaniu 75Gb bede mógl przerzucić na rapidshare tylko 37.5GB :/ Co jest dosyc marnym wynikiem...
Aha i jeszcze jedno pytnanie czy nie zawiesze tego shella wlaczajac 10 sesji screen z rar-em na nich odpalonym? ;]
Witam ja mam pare dni to konto i predkości sa bardzo dobre sciągalem film i jak wcisnołem odswierzenie to bylo ok 40% wcisnąłem 2 raz i film byl na serwerze 700mb :P transfer caly czas ok 10 000 wysla tez ladnie gierka 13gb 2 dni wyslane ponad 30gb na polskiej stronie kontakt perfekcyjny caly czas jest ktos z obslugi na gg transfer z serwera za pomoca sprytnego programiku idzie z predkoscią łacze czyli w moim przypadku 250kb\s i caly czas tak leci konto wykupilem na 3 miesiace i jak tak bedzie caly czas to na 100% przedluze pewnie do konca roku ale to sie wypowiem za 3-4 tygodnie jak narazie pierwsze wrażenie super jest to pierwszy moj kontakt z takim kontem i nie moge narazie nic zlego powiedziec pozdrawiam i oby tak dalej
Witam
Oto małe możliwości kontaa Upload zależy tylko wyłącznie od tego kto od ciebie sciaga , ściągnąłem pare wstawek z tl.org gdzie transfery są niepodobne do tych z polskich stron to tam miałem upload cały czas w granicy 1 - 7 mb a na polskich zależy ja korzystam głównie z gigsa to też nie moge narzekać
korzystam z konta juz 5 miesiąc i nie mogę powiedziec zlego slowa na moje potrzeby to aż za dużo
POzdrawiam
Ostatnio edytowane przez djpablo211 ; 10-02-10 o 19:54
chojrakk postawił(li) piwo za powyższy post
Zaryzykowałem, spróbowałem i nie żałujęserwerek sprawuje się bardzo dobrze, a obsługa szybka i fachowa
polecam w 100%
PT.org: Extreme User
TG.info: TG Maniak
HS.org: Power User
ST.net: ST Maniak
TL.pl: TL Maniak
Na wszystkich maszynach dodaliśmy wsparcie dla ipv6 (natywnie, nie przez tunele).
Bardzo proszę o używanie naszych oficjalnych kanałów kontaktu, albo irc, kanał #innocence w sieci freenode, albo e-mail admins (małpa) innocence.pl, ewentualnie gg #3583066. Na prywatne wiadomości tutaj jestem w stanie odpowiadać tylko sporadycznie.
Ostatnio edytowane przez Alftred Torrent ; 07-04-10 o 20:25 Powód: zmiana danych kontaktowych
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks