+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 144

Temat: SoRED - prawdziwe konta shell

Master User Avatar m4Rx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    35
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          5
    Alftred tlumaczenie sie ze konto nie bylo twoje jest zalosne bo na kiego ktos mialby podac twoje dane xD
    I jaki byl problem w napisaniu nowej oferty w tamtym watku?

No ale nic, i tak nie spodziewam sie zebys napisal prawde. Mam nadzieje ze info ktore podalem wyzej skutecznie odstraszy ludzi od przelewnia pieniadzy ludzia ktorzy niebawem beda miec nowa oferte pod nowym nickiem xD

User Avatar Alftred Torrent
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Cytat Napisał m4Rx Zobacz post
    Alftred tlumaczenie sie ze konto nie bylo twoje jest zalosne bo na kiego ktos mialby podac twoje dane xD
    I jaki byl problem w napisaniu nowej oferty w tamtym watku?
    Dane kont są różne, ale to może sprawdzić tylko moderator/administrator chyba. Natomiast kontakt do nas jest wciąż ten sam, dlaczego miałby się zmienić? Nikogo nie oszukaliśmy i nie zamierzamy.

A problem z napisaniem oferty tam był taki, że musiałbym ją napisać używając cudzego konta. Albo byłaby widoczna dopiero na końcu wątku.

3. Piwo minimnich postawił(li) piwo za powyższy post
    Zablokowany Avatar NoNameShell
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    27
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Siła:          0
    Niech każdy Twój user, przykłaodowo trzech userów, każdy z nich ma po 3 torrenty hashujące się co daje 9 torrentów hash. Serwer w tym momencie zdycha

Power User Avatar andriu-m
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał NoNameShell Zobacz post
    Niech każdy Twój user, przykłaodowo trzech userów, każdy z nich ma po 3 torrenty hashujące się co daje 9 torrentów hash. Serwer w tym momencie zdycha
    3 usery po 3 torrenty hashujace sie na raz...

zauważ ze w rtorrencie tylko jeden torrent moze sie hashwac w jednoczesnym czasie wiec to daje po 1 torrencie hashujacy sie na uzytkownika
    .
    .
    .
    .
    .
    .

6. Piwo Alftred Torrent, RaFFi postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar miczu13
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    11
    Piwo (Otrzymane)
    9
    » Reputacja
    Ja korzystam z podobnego shella i naprawde rtorrent daje rade ;)
    na poczatku ciezko to ogarnac te komendy itp ale potem juz z gorki
    tez nie mam limitu procesow a na serwie duzo osob ale dzialanie plynne i dobre predkosci ;)
    nie wiem jak z tym shellem ale mysle ze podobnie.
    moze sam go wezme za m-c bo widze ze lepsza maszyna niz moj shell

Ultra User Avatar cdx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    60
    » Reputacja
    Punkty:     11
    Siła:          6
    Cytat Napisał miczu13 Zobacz post
    tez nie mam limitu procesow a na serwie duzo osob ale dzialanie plynne i dobre predkosci ;)

skoro masz gumowy serwer no limit po co zmieniać na inny gumowy serwer no limit ? guma ma jakieś ograniczenia?
    Najtańsze Sewery Gigabitowe ! GG 4256013

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał miczu13 Zobacz post
    My dodatkowo zapewniamy panel webowy do obsługi rtorrenta. Przyjemny i prosty w obsłudze. Planujemy też panel do wgeta.

Cytat Napisał cdx Zobacz post
    skoro masz gumowy serwer no limit po co zmieniać na inny gumowy serwer no limit ? guma ma jakieś ograniczenia?
    Nigdy nie twierdziłem że posiadam gumowe serwery bez ograniczeń. Nie wprowadzamy ograniczeń dla użytkownika (prócz limitu dyskowego, gdzie softquota to 70GB, natomiast hardquota to 75GB na okres 14 dni.

Na koniec dodam tylko, że już pare osób z TM zakupiło konto na naszych maszynach. Mam nadzieję, że po miesiącu potwierdzą moje słowa i że to uciszy tych największych krzykaczy
    Ostatnio edytowane przez Alftred Torrent ; 08-02-09 o 15:23

Master User Avatar @Feniks
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    49
    Piwo (Otrzymane)
    41
    » Reputacja
    cdx, tak czytając ten temat, zauważyłem, że próbujesz innym coś udowodnić ? Czemu wtrącasz tu swoje trzy grosze, jak ten temat Ciebie zupełnie nie dotyczy, nie jesteś klientem. Próbujesz tylko zgnoić, udowodnić jakie to złe, badziewne konta, same bezsens i wyzysk użytkowników ? Co Ci tak zależy, żeby tu jakieś swoje prawdy udowodnić. Masz swoje konta, idź pilnować oferty i doglądać swoich klientów. U Ciebie wszystko jest the best i najopłacalniej, to chyba nie musisz się martwić, że ta oferta jest konkurencyjna. Masz swoje zdanie na ten temat, to dobrze, ale nie musisz tu wygłaszać jakiś racji. W takich nowych tematach najwięcej wypowiadają się inni posiadacze ofert kont shell, co by to pokazać, że oni najlepsi, mają lepsze oferty i lepiej się znają, a ktoś jest "nieuk" , debil, złodziej i nie ma pojęcia za co się zabiera. Każdy niech idzie pilnować swojego interesu. Jak konta będą faktycznie nieopłacalne i użytkownicy nie będą zadowoleni z oferty, to sami to napiszą i przestaną korzystać. Logiczne

Pozdrawiam , pytania użyte w tekście, to pytania retoryczne

;|

11. Piwo dzodzo, Alftred Torrent postawił(li) piwo za powyższy post
    Ultra User Avatar cdx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    60
    » Reputacja
    Cytat Napisał Alftred Torrent Zobacz post

Nigdy nie twierdziłem że posiadam gumowe serwery bez ograniczeń. Nie wprowadzamy ograniczeń dla użytkownika (prócz limitu dyskowego, gdzie softquota to 70GB, natomiast hardquota to 75GB na okres 14 dni.
    kto normalny odpala ~100 torrentow na takim serwie? podpowiem NIKT kto ma jakiekolwiek pojecie dziwie się ze żaden mod
    nie skasował jeszcze tego tematu i tej oferty serwera z gumy lub przeniesie do PozostałeDziwactwaZupełnie odjechane

Na koniec dodam tylko, że już pare odób z TM zakupiło konto na naszych maszynach. Man nadzieję, że po miesiącu potwierdzą moje słowa i że to uciszy tych największych krzykaczy
    pamiętaj żeby zakładać nowe konta na TM z różnych IP /przeglądarek/ różny styl pisania /loginy/ i żeby każde konto miało parę postów itp/itd ....to może wtedy ktoś łyknie ten serwer z gumy

Cytat Napisał @Feniks Zobacz post
    cdx, tak czytając ten temat, zauważyłem, że próbujesz innym coś udowodnić ? Czemu wtrącasz tu swoje trzy grosze, jak ten temat Ciebie zupełnie nie dotyczy, nie jesteś klientem.
    taki bullshit trzeba eliminować już na starcie w celu uniknięcia późniejszego płaczu naiwnych użytkowników
    a historia tego forum dowodzi że co jakiś czas pojawia się tu oferta science fiction ku mojej uciesze
    Ostatnio edytowane przez cdx ; 08-02-09 o 15:47

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Cytat Napisał cdx Zobacz post
    kto normalny odpala ~100 torrentow na takim serwie? podpowiem NIKT kto ma jakiekolwiek pojecie dziwie się ze żaden mod
    nie skasował jeszcze tego tematu i tej oferty serwera z gumy lub przeniesie do PozostałeDziwactwaZupełnie odjechane
    ...
    pamiętaj żeby zakładać nowe konta na TM z różnych IP /przeglądarek/ różny styl pisania /loginy/ i żeby każde konto miało parę postów itp/itd ....to może wtedy ktoś łyknie ten serwer z gumy
    ...
    taki bullshit trzeba eliminować już na starcie w celu uniknięcia późniejszego płaczu naiwnych użytkowników
    a historia tego forum dowodzi że co jakiś czas pojawia się tu oferta science fiction ku mojej uciesze
    Tutaj wychodzi Twoja znikoma wiedza. Siedzę w serwerach o wiele dłużej niż TY i posiadam o wiele obszerniejszą wiedzę na temat systemów *nix'owych niż Ty z tymi informacjami wyszukanymi na google Tak jak kolega wyzej napisał: wasze cacy innych be. Jak Ci sie nudzi i nie masz na co narzekać idź na jakiś serwis plotkarski i tamwygłaszaj swoje przemówienia. Dzięki bogu użytkownicy wiedzą, że niektórzy wolą oczerniać innych zamiast zmieniać swoje oferty na lepsze. Większość osób tutaj wypowiadających się boi, ponieważ mają o wiele gorszą oferte od tej, którą ja prezentuje.

Pozdrowienia dla wszystkich psów ogrodnika

Zablokowany Avatar NoNameShell
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    27
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Siła:          0
    Cytat Napisał @Feniks Zobacz post
    cdx, tak czytając ten temat, zauważyłem, że próbujesz innym coś udowodnić ? Czemu wtrącasz tu swoje trzy grosze, jak ten temat Ciebie zupełnie nie dotyczy, nie jesteś klientem. Próbujesz tylko zgnoić, udowodnić jakie to złe, badziewne konta, same bezsens i wyzysk użytkowników ? Co Ci tak zależy, żeby tu jakieś swoje prawdy udowodnić. Masz swoje konta, idź pilnować oferty i doglądać swoich klientów. U Ciebie wszystko jest the best i najopłacalniej, to chyba nie musisz się martwić, że ta oferta jest konkurencyjna. Masz swoje zdanie na ten temat, to dobrze, ale nie musisz tu wygłaszać jakiś racji. W takich nowych tematach najwięcej wypowiadają się inni posiadacze ofert kont shell, co by to pokazać, że oni najlepsi, mają lepsze oferty i lepiej się znają, a ktoś jest "nieuk" , debil, złodziej i nie ma pojęcia za co się zabiera. Każdy niech idzie pilnować swojego interesu. Jak konta będą faktycznie nieopłacalne i użytkownicy nie będą zadowoleni z oferty, to sami to napiszą i przestaną korzystać. Logiczne

Pozdrawiam , pytania użyte w tekście, to pytania retoryczne

Podkłada świnie, a inni userzy to czytają i się wahają.

Ultra User Avatar cdx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    60
    » Reputacja
    Tutaj wychodzi Twoja znikoma wiedza. Siedzę w serwerach o wiele dłużej niż TY i posiadam o wiele obszerniejszą wiedzę na temat systemów *nix'owych niż Ty z tymi informacjami wyszukanymi na google Tak jak kolega wyzej napisał: wasze cacy innych be. Jak Ci sie nudzi i nie masz na co narzekać idź na jakiś serwis plotkarski i tamwygłaszaj swoje przemówienia. Dzięki bogu użytkownicy wiedzą, że niektórzy wolą oczerniać innych zamiast zmieniać swoje oferty na lepsze. Większość osób tutaj wypowiadających się boi, ponieważ mają o wiele gorszą oferte od tej, którą ja prezentuje.
    i zaczyna się jak pytałem o konkrety to merytorycznie 0 a teraz kozak z gumowym serwerem
    na szczęście ludzie są już tu dość wyedukowani żeby taki bullshit potraktować odpowiednio

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    14
    » Reputacja
    Zacznijmy może od tego, że nie stawiam serwerów na słabych maszynach z gamy kimsufi za 89zł. Stawiam konta na porządnych serwerach dedykowanych. Żaden użytkownik ani razu nie uskarżał się na słabe działanie, bądź niskie transfery - wręcz przeciwnie. Nie upycham też 50 ludzi na 1 maszynie torrentowej. Tak jak wcześniej napisałem: poczekajmy na pierwsze opinie.

Ultra User Avatar cdx
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    60
    » Reputacja
    Zacznijmy może od tego, że nie stawiam serwerów na słabych maszynach z gamy kimsufi za 89zł. Stawiam konta na porządnych serwerach dedykowanych. Żaden użytkownik ani razu nie uskarżał się na słabe działanie, bądź niskie transfery - wręcz przeciwnie. Nie upycham też 50 ludzi na 1 maszynie torrentowej. Tak jak wcześniej napisałem: poczekajmy na pierwsze opinie.

Sam nie wiesz na czym stawiasz te serwery bo co to jest "Intel Core Duo 2x 2.53GHz
    2GiB RAM " SPmini?
    co z tego że nie upychasz 50 ludzi jak zezwalasz na odpalenie ~100 torrentów na 10 ludzi do tego
    cała reszta innych usług takimi tekstami się kompromitujesz Kup sobie od kogoś tutaj konto za ~50zl i zobacz jakie mają być prędkości na plikach i to na pakach po 20-100GB i porównaj do tego co masz teraz i przemyśl sprawę czy chcesz sprzedawać konta pod torki czy ogolna tania masakre do wszystkiego gdzie load jak sam sie chwalicz wynosi 14

Super User Avatar Mati999
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    16
    Piwo (Otrzymane)
    90
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          5
    ale sie tu tniecie.... widze ostatnio żadko zagladam , cdx znow jak lew walczy o przekonania ;) a ja mysle zawsze , niech sprzeda co ma , poźniej opinie wystawia użytkownicy i bedzie coś wiadomo
    -=Mati999=-
    Kontakt GG 10830939
    Teraz nowe niższe ceny !
    KONTA ZAWSZE OD REKI

Strona "o Mnie" zaprasza... http://mati999.eu

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)