Nie, są to seedboxy bez VNC
SoRED: prawdziwe konta shell (oferta na TM)
kontakt
e-mail: kontakt@sored.pl
IRC: #sored na irc.freenode.net
Pozwolę sobie ocenić tego dostawcę mimo, iż minęły dopiero dwa tygodnie odkąd mam konto.
Lecę na "koncie tanim" na serwerze 100mbit. Conieco udało mi się już wyupać:
W dodatku serwer działa stabilnie nawet jak ma się uruchomionego torrenta powyżej 100GB albo kilka mniejszych. Brak limitu procesów i dostęp SSH to dla mnie dwa największe plusy. Żadnego innego dostawcy mi nie trzeba!
C2D E6550 @3,36GHz | ASUS P5KC | GEIL 2GB-800 ULTRA | 2x Seagate 500 GB RAID | Chieftec 400W | nVidia 8600 GT
Hmmm, a co byście powiedzieli na negocjacje? Tak na prawdę żadna oferta nie będzie tak dobra jak indywidualna ustalona droga kompromisu. Negocjować można parametry kont z łączem Gigabitowym, cena od 50zł.
kontakt
Jak zachowuje się maszyna, gdy 7 osób pobiera i jednocześnie wysyła pliki, np. na SCC, PT i rozpakowane na HDBits? Jak sobie radzi osmiowątkowiec z tym całym bajzlem?
Dysk/i 7200/15000, a może SSD?
Co się dzieje na serwerze, gdy jedna osoba postanowi podzielić plik na .rary, a pozostali ściągają/wysyłają?
Dzięki za odpowiedz.
kontakt
Bardzo dobry shell. Mam konto tanie drugi miesiąc i jestem niezmiernie zadowolony z usługi. Duża pojemność dysku, prędkości dobre. Wszystko OK.
Podłączam się do kumpla powyżej mnie. Naprawdę super shell.
Mam konto za 30 zł i momentami takie speedy.
shell97.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks