mam radeona i polecam go
mam radeona i polecam go
Karty zmieniam jak rękawiczkiosobiscie jestem bardziej przekonany do Nvidi
wydajnosc jest piekna choc cena nie mała
![]()
z czystym sumieniem polecam tą kartę grafiki SAPPHIRE HD 3870 512MB GDDR4 775/2250MHz
Koszt na iComp to około 650zł
wolę raderony bo mają lepsze procesory od GF
Ja mam GeForce 6600 GT i fajnie śmiga dodam, że zakupiłem go ponad 2 lata temu radeona bym nigdy nie kupił bo to szmelc.
mam GeForce 4200Ti
oraz GeForce 6600 GT(z pasywnym chlodzeniem, to by blad)
polecam GeForce
chyba w twoim własnym świecie. AMD obecnie daje ciała ze wszystkim. Wytłumacz mi w czym GPu od AMD jest lepsze od NV.
Jedynie 3850 jest stosunkowo dobrą kartą dzięki cenie i dużej podatności na OC. 3870x2 też jest niczego sobie, ale nie we wszystkich grach działa CF.
Zdecydowanym liderem jest NV dzięki swojej serii 8.
Radeony to dobre karty graficzne!
Ale ja wole GF-y przy GF zawsze mam pewnosc ze driver bedzie ok i nie ma problemu z odszukaniem nowego detonatora.
Kolejna sprawa jest to ,że wiecej gier jest optymalizowanych pod GF-y a wiadomo co to oznacza.
Ja zawsze jechalem na radkach... i pewnie przy nich pozostanechoc mega wypasnej karty graficznej mi nie trzeba ;] obecnie po sprzedaniu lapka jade na starym 9800pro ;]
Teraz mam radeon hd 3870 x2 obecnie najlepsza karta , wcześniej miałem nivide 7600 gs silenta ale jakoś mnie nie przekonywała.
GeForce rządzi i to pod każdym względem, zawsze tak było i będzie sam posiadam GeForca 7600GT przesiadłem się z FX5500![]()
*Szybkim pstryknięciem strzepuje tanka uczepionego rąbka koszuli*
Jeśli by do ciebie nie dotarła powyższa emocja to powiem Ci to wprost.
Nie życzę sobie abyś ganiał za moimi postami
A prostując swoją wypowiedź ,detonator to dawne określenie na obecny FORCEWARE i zapewne każdy kto zetknął się z pojęciem detonatora wie co miałem na myśli przytaczając ten zwrot.
Zatem nie jest to żadne wprowadzenie w błąd mój drogi ,użyłem jedynie nieco przestarzałego nazewnictwa.
Widzę ,że rozmowa na temat płyt głównych nadal nie daje Ci spokoju.
Postanowiłeś ją zatem przenieść na inny grunt aby na nim pokazać mi swoją wyższość. ]:->
Kolejna próba zakończona fiaskiem.
Mówią do trzech razy sztuka.
Tobie jednak proponuję pozostać przy drugim podejściu.;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks