polecam filmik starszy juz,ale niezle sie przy nim usmialem-Słodki i krótki,to dla tych co lubia humor sytuacyjny![]()
polecam filmik starszy juz,ale niezle sie przy nim usmialem-Słodki i krótki,to dla tych co lubia humor sytuacyjny![]()
Deuce Bigalow- European Gigolo![]()
American Pie 1.2.3.4
Scary Movie 1,2,3
Eurotrip można się posikać ze śmiechu
Jak dla mnie Wożonko bo gra tam mój nauczyciel od polaka-Arek Drewa, to ten który gra żula który kradnie telefon![]()
Zajebiste są filmy Ace ventura-oby dwie części można je oglądać w kółko i się nie nusza no i np. evil dead 3 ogladałem to chyba z 50 razy i za każdym razem jest tak samo świetny
eurotrip, wsyztskie czesci American Pie [po prostu bomba]![]()
Friday ale jedyneczka z C.Tuckerem jest jak dla mnie numero uno,każdemu co nie widział gorąco polecam ten filmik![]()
dzień świra, filmy z dżimem carry
biale laski
i komedie z Jackie Chanem
Dobre na seans ze znajomymi:
American Pie 1,2,3
Roat Trip
Poza tym komedie z Louisem Defines(nie wiem czy tak sie pisze jego nazwisko) np.:
Skrzydełko czy nóżka
Kapuśniak
Zawieszenie na drzewie
Not Another Teen Movie, Kłamca Kłamca, Kariera Nikodema Dyzmy, Straszny Film, American Pie, Long Weekend i White Chicks.
Never in history was so much owed to so few by so many - Winston Churchill
no american pie wszystkie czesci prze ostre i straszne filmy te nie najgorsze![]()
hArDsTyLe iS mY sTyLe
#Just Friends
#Dick i Jane
#Eurotrip
#The girl next door
#American Pie : band camp
To z tych lepszych co zapamietałęm ;]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks