dobre komedie powiadasz:P ostatnio oglądałem " You Dont Mess With The Zohan " z Adamem Sandlerem dobra komedia a z innych to wykiwać klawisza, nowy, wszystkie częsci american pie, How High, Supersamiec ;)
dobre komedie powiadasz:P ostatnio oglądałem " You Dont Mess With The Zohan " z Adamem Sandlerem dobra komedia a z innych to wykiwać klawisza, nowy, wszystkie częsci american pie, How High, Supersamiec ;)
z Polskich :
- Chłopaki nie płaczą ,
- Dzien Świra (niby dramat ale zabawny :P )
- Poranek Kojota
z Zagranicznych :
- Chlopaczki z sąsiedztwa
- Scary Movie (wszystkie)
- American Pie
dobra komedia to wieczny student choc musze przyznac czekalem na druga czesc w duzym nawipeciu i sie przeliczylem. Pierwsza czesc jest super ale druga moim zdaniem to porazka.
a z serii glupie komedie typu Rrrr itp. polecam blond and blonder z P .Anderson
polecam eurotrip i american pie
niezły ubaw
"Nie zadzieraj z fryzjerem" haha komedia na maxaaaa
Ojj, Eurotrip był wspaniały, ubawiłem się do łez, szczególnie w Watykanie i Bratysławie.![]()
ja polecam "czas surferow" można się po śmiać
sami swoi!!
lejdis polski odpowiednik na testosteron..oba polecam
Job,Nielubie Poniedzialku,Kariera Nikosia Dyzmy(chyba) To tyle co teraz jestem w stanie sobie przypomniec jezelichodzi o polskie,Chotel w kurorcie,Rrrr,wszystkie bawarskie przypadki,Wanda zwana rybka,Bruce wszechmocny,to bylo tyle co pamietam z zagranicznych zycze wszystkim swietnej zabawy przy tych komedjach sa naprawde odjechane,Pozdrawiam wookie67
Monty Python > all :P
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett
Wszystko co wyszło spod ręki Barei![]()
sami swoi i seksmisja dla mnie kultowe filmy...mozna ogladc bez konca i wciaz bawia;)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks