Siema.
Szukam jakis komedii. Moglibyscie mi jakies polecic? Najbardziej lubie takie kompletnie bez sensu. Cos jak naga bron itp. Czekam na odpowiedzi.
Siema.
Szukam jakis komedii. Moglibyscie mi jakies polecic? Najbardziej lubie takie kompletnie bez sensu. Cos jak naga bron itp. Czekam na odpowiedzi.
krzych1991-16 postawił(li) piwo za powyższy post
skoro tak to radze obejrzeć 3 cześci Strasznego Filmu lub angielski humor czyli Monty Python
jak dlamnie pojechana komedia byl film "Prywane Życie dostawców Ziemniaków" skombinuj sobie polecam tak glupi film ze az smieszny
tinn2 postawił(li) piwo za powyższy post
Bardzo ciekawy pomysł na komedie został przedstawiony w filmie Nothing (Wielkie Nic)
Opis -> http://www.filmweb.pl/Film?id=139772
eurotrip
Polecam film "Goscie goscie" i "Goscie goscie 2"
Martwica Mózgu (ahahah) Evil Dead 3![]()
american pie wszystkie czesci pierwsza najlepsza![]()
Polecam szalony wekend! NA torentach znajdziej bez problemu!
Super ziolo ( tylko z napisami )
Glupi i glupszy![]()
jak na Voughna i Wilsona to myślałem że będą leszpe jaja , np jak w Be Cool albo w Starsky & Hutch ale ogólnie fajna ,powracając do tematu nie wiem czy byłem pijany czy co że w pierwszym poście nie napisałem dwóch najlepszych filmów Jima Carreya ,mam nadzieje że mi Bóg wybaczy a chodzi naturalnie o Ace Ventura : Pet Detective i Ace Ventura : When Nature Calls :)Napisał marcin
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
a ja polecam "czas surferow" polska komedia ;d
ja polecam: Haker polski film z 2002r.
komedia ? a nie czsami sensacjaNapisał jaszu
PS. fajny byl ten delorian.. albo..
kazde zabezpieczenie mozna zlamac![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks