Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: jak zmienic proxy w IE

  1. #1
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12

    jak zmienic proxy w IE

    W jaki sposob uzyc PROXY ?? - by w latwy sposob moc sciagac z kont Gmail.com ??
    to jest naprawde proste
    na poczatek mozemy sprawdzis swoje IP na stronie http:..www.whatismyip.com
    aby je zmienic uzyjemy Proxy i dizeki temu kazdy kto sie bedzie logowal na konto
    bedzie mial to samo IP - fajne nie ??

    1. Okno IE = Internet Explorer, dlaczego IE - bo program P2M dziala na IE
    wiec to w tej przegladarce nalezy proxy ustawic

    SCR -

    2. W pasku szukamy "Narzedzia"->"Opcje internetowe"

    SCR -

    3. Gdy otworzy nam sie okienko wybieramy zakladke "Polaczenia"

    SCER-

    4. W dolnej czesci klikamy na "Ustawienia sieci LAN..."

    SCR -

    5.teraz zaznaczamy opcje "Uzyj serwera proxy dla sieci LAN(...)

    SCR -

    6.wpole adres wpisujemy, lub wklejamy adres podany na stronie
    np 123.45.67.89
    w pole port takze podajemy ciag cyferek znalezionych na forum
    port znajduje se zazwyczaj po ":"
    np. 1234

    caly adres
    123.45.67.89:1234
    lub
    adres: 123.45.67.89 port: 1234

    SCR -

    7. Teraz wszystko akceptujemy wciskajac "OK" zamykamy IE
    i wlaczamy P2M - aby sprawdzic nasz IP adres wpisujemy
    w oknie P2M ten sam adres ktory wpisywalismy w IE
    www.whatismyip.com i oczom nazym ukaze sie inne IP

    SCR -

    dziekuje za uwage i pozdrawiam
    ggolikPL

  2. #2
    V.I.P Avatar Szemhazaj
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    05-01-06
    Skąd
    Znienacka
    Postów
    1,054
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    70
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          13
    wybacz ale nie rozumiem pewnej sprawy ,po co zmieniać IP przy ściąganiu z P2M ?
    Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIK
    exMod

  3. #3
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    to dziala nie tylko na P2M
    ale co do pytania to
    Gmail blokuje konta jesli pojawia sie 3 rozne IP na tym samym koncie
    w ten sposob < jesli sie z ludzmi poumawiamy, np. na stronie podamy IP przez ktore nalezy wchodzic >
    bedzie sie logowac wiele os z tym samym IP i blokad nie bedzie

  4. #4
    User Avatar Gokuh
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    04-02-06
    Postów
    3
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    Po co tyle zachodu. Instalujesz hide ip i sprawa załatwiona. Fajny progs tylko ma jedną wadę działa tylko z przeglądarką IE :confused:

  5. #5
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    nie kazdy ma Hide IP
    nie kazdy chche instalowac progz
    nie kazdy potrafi go obslugiwac

    to chyba latwiej < dla laika > zrobic niz szukac instalowac i konfigurowac progz
    wiem - dluzej ale skutecznie

  6. #6
    V.I.P Avatar HERKULES
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    24-01-06
    Postów
    1,669
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    21
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          13
    Cytat Napisał Gokuh
    Po co tyle zachodu. Instalujesz hide ip i sprawa załatwiona. Fajny progs tylko ma jedną wadę działa tylko z przeglądarką IE :confused:
    Nie tylko bo jest Hide IP Platinum i on dziala pod IE, FF, Opera.

  7. #7
    Ultra User Avatar rozbuchaczkluch
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    23-01-06
    Skąd
    N City
    Postów
    636
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    Cytat Napisał Polakov
    nie kazdy ma Hide IP
    nie kazdy chche instalowac progz
    nie kazdy potrafi go obslugiwac
    hide ip wcale nie jest takie trudne w konfiguracji, aby ustawic proxy, wystarczy wziac pomoc, ktora sie znajduje w tym progsie i wszystko staje sie łatwe i przyjemne

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. PROBLEM » Logowanie przez Proxy- jak to zmienic?
    przez Ralf w forum Internet & Sieci
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 29-09-08, 15:02
  2. PYTANIE » jak zmienic staly adres ip na CHELLO? proxy i taki tam...
    przez qazwsxedc w forum Internet & Sieci
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 06-03-08, 17:24
  3. Co chcielibyscie zmienic na stronkach torrentowych?
    przez borys777 w forum Centrum Dyskusyjne
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post: 16-12-07, 14:34
  4. PYTANIE » jak zmienic IP aby skorzystać z RapidShare?
    przez damian1989 w forum Hostingi Plików
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 06-12-07, 19:05
  5. proxy
    przez iniemamocny w forum Sieć eDonkey (eD2k)
    Odpowiedzi: 25
    Ostatni post: 20-08-06, 12:23

Bookmarks

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
nowoczesne ekskluzywne stoły komody krzesła fotele łóżka drewniane lampy biurka lite drewno meble do sypialni meble do salonu design modern designerskie orzech europejski amerykański wiąz czereśnia klon grusza dąb meble dla projektantów