+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: jak zmienic proxy w IE

  1. #1
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          9

    jak zmienic proxy w IE

    W jaki sposob uzyc PROXY ?? - by w latwy sposob moc sciagac z kont Gmail.com ??
    to jest naprawde proste
    na poczatek mozemy sprawdzis swoje IP na stronie http:..www.whatismyip.com
    aby je zmienic uzyjemy Proxy i dizeki temu kazdy kto sie bedzie logowal na konto
    bedzie mial to samo IP - fajne nie ??

    1. Okno IE = Internet Explorer, dlaczego IE - bo program P2M dziala na IE
    wiec to w tej przegladarce nalezy proxy ustawic

    SCR -

    2. W pasku szukamy "Narzedzia"->"Opcje internetowe"

    SCR -

    3. Gdy otworzy nam sie okienko wybieramy zakladke "Polaczenia"

    SCER-

    4. W dolnej czesci klikamy na "Ustawienia sieci LAN..."

    SCR -

    5.teraz zaznaczamy opcje "Uzyj serwera proxy dla sieci LAN(...)

    SCR -

    6.wpole adres wpisujemy, lub wklejamy adres podany na stronie
    np 123.45.67.89
    w pole port takze podajemy ciag cyferek znalezionych na forum
    port znajduje se zazwyczaj po ":"
    np. 1234

    caly adres
    123.45.67.89:1234
    lub
    adres: 123.45.67.89 port: 1234

    SCR -

    7. Teraz wszystko akceptujemy wciskajac "OK" zamykamy IE
    i wlaczamy P2M - aby sprawdzic nasz IP adres wpisujemy
    w oknie P2M ten sam adres ktory wpisywalismy w IE
    www.whatismyip.com i oczom nazym ukaze sie inne IP

    SCR -

    dziekuje za uwage i pozdrawiam
    ggolikPL

  2. #2
    V.I.P Avatar Szemhazaj
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    05-01-06
    Skąd
    Znienacka
    Postów
    1,054
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    8
    Piwo (Otrzymane)
    70
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          10
    wybacz ale nie rozumiem pewnej sprawy ,po co zmieniać IP przy ściąganiu z P2M ?
    Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIK
    exMod

  3. #3
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          9
    to dziala nie tylko na P2M
    ale co do pytania to
    Gmail blokuje konta jesli pojawia sie 3 rozne IP na tym samym koncie
    w ten sposob < jesli sie z ludzmi poumawiamy, np. na stronie podamy IP przez ktore nalezy wchodzic >
    bedzie sie logowac wiele os z tym samym IP i blokad nie bedzie

  4. #4
    User Avatar Gokuh
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    04-02-06
    Postów
    3
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          9
    Po co tyle zachodu. Instalujesz hide ip i sprawa załatwiona. Fajny progs tylko ma jedną wadę działa tylko z przeglądarką IE :confused:

  5. #5
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          9
    nie kazdy ma Hide IP
    nie kazdy chche instalowac progz
    nie kazdy potrafi go obslugiwac

    to chyba latwiej < dla laika > zrobic niz szukac instalowac i konfigurowac progz
    wiem - dluzej ale skutecznie

  6. #6
    V.I.P Avatar HERKULES
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    24-01-06
    Postów
    1,670
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    21
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          10
    Cytat Napisał Gokuh
    Po co tyle zachodu. Instalujesz hide ip i sprawa załatwiona. Fajny progs tylko ma jedną wadę działa tylko z przeglądarką IE :confused:
    Nie tylko bo jest Hide IP Platinum i on dziala pod IE, FF, Opera.

  7. #7
    Ultra User Avatar rozbuchaczkluch
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    24-01-06
    Skąd
    N City
    Postów
    637
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          9
    Cytat Napisał Polakov
    nie kazdy ma Hide IP
    nie kazdy chche instalowac progz
    nie kazdy potrafi go obslugiwac
    hide ip wcale nie jest takie trudne w konfiguracji, aby ustawic proxy, wystarczy wziac pomoc, ktora sie znajduje w tym progsie i wszystko staje sie łatwe i przyjemne

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. PROBLEM » Logowanie przez Proxy- jak to zmienic?
    przez Ralf w forum Internet & Sieci
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post: 29-09-08, 15:02
  2. PYTANIE » jak zmienic staly adres ip na CHELLO? proxy i taki tam...
    przez qazwsxedc w forum Internet & Sieci
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post: 06-03-08, 18:24
  3. Co chcielibyscie zmienic na stronkach torrentowych?
    przez borys777 w forum Centrum Dyskusyjne
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post: 16-12-07, 15:34
  4. PYTANIE » jak zmienic IP aby skorzystać z RapidShare?
    przez damian1989 w forum Hostingi Plików
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post: 06-12-07, 20:05
  5. proxy
    przez iniemamocny w forum Sieć eDonkey (eD2k)
    Odpowiedzi: 25
    Ostatni post: 20-08-06, 12:23

Bookmarks

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów