Kto według was jest najlepszym polskim aktorem???
Moim ulubieńcem jest Cezary Pazura, lubię oglądać z nim filmy ponieważ zawsze ma fajne teksty i po prostu dobrze gra. ;-)
Kto według was jest najlepszym polskim aktorem???
Moim ulubieńcem jest Cezary Pazura, lubię oglądać z nim filmy ponieważ zawsze ma fajne teksty i po prostu dobrze gra. ;-)
Cezary Pazura za rolę w Kilerze i Chłopaki nie płaczą
Wg mnie Chyra, Dorociński, Grabowski, Gajos. Gdybym miał wybierać któregoś z nich to bym nie wybrał![]()
Z ostatnich filmów to Kot mi pasuje, ale za całokształt to lubię Fronczewskiego.
Dla mnie Pieczka i Konrad are the best
Jam szczęśliwy po prostu, że żyłem.
Że kobiece całowałem piersi,
Gniotłem kwiaty i trawy w parowie,
I że zwierząt, braci naszych mniejszych,
Nigdy pałką nie biłem po głowie.
Siergiej Jesienin
Grabowski, Cezary Pazura, Kondrat TOP 3 i jeszcze Linda
:w00t: :w00t:mg:
Boże ludzie, macie pojęcie o istnieniu takich ludzi jak Jan Himilsbach, Wojciech Pszoniak, Daniel Olbrychski, Tadeusz Łomnicki, Jerzy Stuhr, Roman Wilhelmi, Leon Niemczyk...
Napisać, że Cezary Pazura to najlepszy polski aktor to tak jakby stwierdzić, że najlepszą piosenkarką jest Doda czy Britney.. Ja wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, ale to mnie trochę zastanowiło ;D:w00t:
idac tym tropem to dodalbym jeszcze Zdzisława Maklakiewicza (niepowtarzalny duet z Himilsbachem) - ale to tez byly lekkie komedyjki, tyle ze zrobione w oryginalnym polskim stylu
a na Pazurze bym tak psow nie wieszal bo oprocz robienia smiesznych min i mowienia fajnych tekstow potrafi o wiele wiecej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks