Kupilbym TM i zbanowal coniektorych ;)
zbudowałbym hotel
No to troche kasy bym dał mamuśce(kredyty) troche 2 braciom(na budowe domów), sobie bym zostawił troche kasy na to co mi sie zamarzy jakis fajny dom itp. a reszte władował w bank, w jakieś inwestycje, i żył bym jak król z odsetek do końca życia, a w testamencie całą kase bym zapisał swoim dzieciom z dopiskiem, żeby też część inwestowali a nie przehulali wszystko w kilka(kilkanaście) lat.
Po piersze zabezpieczyłbym dzieci moje
Po drugie zabrałbym zone w podróz do okoła świata
Jak by cos zostalo to pomóglbym biednym;-)
hmm zainwestowałbym wszytko w firme![]()
pomoglbym duzej ilosci potrzebujacych osob i zwiedzilbym caly swiat :P
A więc 1/2 wydał bym na zabawę a drugą połowę bym roztrwonił.
A tak na serjo wsadził bym oczywiście do banku żeby sobie rosło i oczywiscie żeyc z odsetek. Lepsze łącze oczywiście renowacja chaty otworzył bym jakiś rodzinny interes żeby następne pokolenia mówiły o ten pra pra dziadek był naprawde mądry zrobił to i to. A no i bym kupił bym sporo działem no chodzi mi inwestycja na przyszłośc .
to proste, przez pierwszy miesiąc ja i moi znajomi byśmy nie trzeźwieli![]()
za to co by zostało kupił bym jakąś dużą hale jakiejś starej fabryki i otworzył klub
kilka sal tanecznych kilka sal dla Vip'ów, ogólnie dużo przestrzeni, o wygląd nie musiał
bym się martwić, mam dużo znajomych z architektury i "wnętrz"
o muzykę również, kumpel prowadzi dyskoteki i z na sporo dobrych DJ'ów z okolicy
.......takie małe marzenie ^_^
Oczywiście prywatna wyspa, jacht i dużo spokoju.
Internet wymagany![]()
Po pierwsze oczywiście prywatna wyspa
Następnie super willa z basenem
Oczywiście mega super wypas kompa z kosmicznym łączem (:
Jakieś fajne dupcie wynajął
I tyle na początek.
Pewnie by tego było więcej ale nic mi narazie do głowy nie przychodzi.
ja bym sobie zakupił profesjonalne studio do produkcji muzyki oraz rakietowe wrotki ^
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko granice ludzkich możliwości.
Podróż dookoła świata.
ojoj jak wygram to się dopiero wtedy będę zastanawiał;) póki co to mi to nie grozi he he ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks