Jeżeli ktoś szuka boxa to niema co się zastanawiać tylko brać w ciemno![]()
Jeżeli ktoś szuka boxa to niema co się zastanawiać tylko brać w ciemno![]()
Nagrodę w postaci serwera Kimi L na jeden miesiąc za darmo otrzyma: magik93
Zwycięzcy losowania gratulujemy;-)
Zapraszamy do korzystania z naszych usług;-)
Gratulacje! //polarny
Ostatnio edytowane przez polarny ; 21-12-08 o 19:23
gg: 10961240
Gratulacje for magic93 , Stanowczo polecam![]()
Przez Zycie Przejsc Z Głowa Podniesiona To TYlko My LIMANKA
Brać w ciemno i nie bać się.Sami spójrzcie kto daje rekomendacje Szymowi i to chyba wystarczy za koment:-)
Bravo Szym,trzymaj tak dalej,a zostaniesz jedynym providerem na rynku![]()
Po promocji
Ostatnio edytowane przez szymonowski ; 03-01-09 o 17:33
gg: 10961240
Szymonowski i ja pragniemy złożyć naszym obecnym oraz przyszłym klientom najserdeczniejsze życzenia świąteczne.
Serdecznie zapraszamy ;-).
Kontakt:
- PW
- GG - szymonowski - 10961240
- GG - polarny - 210218 - często niewidoczny - proszę pisać; nie gryzę ;]
Ze swej strony pragnę dodać iż miałem doczynienia z tymi dwoma typami i muszę powiedzieć, że są profesjonalistami w tym co robią. Fachowa, natychmiastowa i przede wszystkim miła rzetelna i miła obsługa/pomoc. Doradzą, wybiorą, dopasują. Co tylko chcecie u nich znajdziecie.
POLECAM SERDECZNIE.
PS:
Misiek nie piszą ,bo pora zimowa i myślą, że śpisz. Może nie zauważyliście, ale w tym roku zima kulej więc spamować mu gadulca :P
Pozdrawiam i życzę wysokich transferów.
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
szymonowski postawił(li) piwo za powyższy post
Ja posiadam i jestem zadowolony. Polecam![]()
Posiadałem KIMSUFI XL z oferty Szymona i Polarnego i musze powiedzieć że serwer pierwsza klasa, pozatym bardzo miła i fachowa obsługa, zawsze pomogą, doradzą i powiedzą co i jak ;-) Teraz mam KIMSUFI L od nich i również jestem zadowolony, serwer śmiga aż miło, podsumowując... POLECAM !!!
szczerze polecam tą ekipę, posiadam oferte 1 osobową od prawie miesiąca i napewno przedłuże wynajem ;-) , obsługa bardzo miła i fachowa, pomagała z każdym napotkanym problemem,
pozdrawiam. :wink:
Posiadałem u tych panów konto KIMSUFI L i muszę powiedzieć że serwer pierwsza klasa, pyzatym bardzo miła i fachowa obsługa, zawsze pomogą, szczerze polecam
Gorąco POLECAM shelle od szym-polMiła, fachowa i szybka obsługa, swietne predkosci i zero problemów
101 % satysfakcji![]()
polecam,
posiadam kimi L i jest wszystko ok,
kulturalna i fachowa obsluga,
smialo moge polecic![]()
Można od nich brać w ciemno Polecam ten duet;D
Witam,
posiadam shella " Best of 5" od Tych Panów. Jak na mojego pierwszego shella, jest poprostu: cud miód i orzeszki. Nie miałem jako początkujący kłopotów z tym shellem. Fachowa pomoc! Szybko, łatwo i tanio. Oczywiście biorę tego samego shella na kolejny miesiąc... Niech inni się schowają przed tym duetem, bo to PROFESJONALIŚCI!
Pozdrawiam
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Bookmarks