Zaczne od tego ze mialem kiedys shella jednoosobowego od bandy dzieciakow i "pseudo-fahofcuf". Przez 3 miesiace (tak, tak, glupi bylem i zaplacilem za 3 mc z gory) udalo mi lacznie zrobic moze z 1TB uploadu - starajac sie!!. Czesto zdarzalo sie ze predkosci byly masakrycznie niskie (nawet jak pobieralem/wysylalem na rapida). Na dobitke ktorego razu zobaczylem po zalogowaniu przez ssh i wpisaniu "who" kilku innych userow... Sprawa byla jasna... - Placilem za jedynke, mialem czworke ;)
Ostatnio poczulem chec nadrobienia troszke ratio i poczucia "mocy" szybkie lacza. Jednoczesnie zdajac sobie sprawe ze skoro byli tamci to i moga byc inni cheaterzy, popytalem kiku znajomych uploaderow czy go znaja, czy cos wiedza etc... Kazdy potwierdzil ze zadnego zlego slowa o Nim nie slyszal wiec postanowilem "zaryzykowac"![]()
Zdziwilem sie juz na samym poczatku jak po przelaniu pieniazkow przez paypal w 10 minut mialem przygotowane konto i moglem dzialac ;) Do tego zapytalem skromnie czy bylaby opcja na ........ (Nie powiem, bo kazdy bedzie chcial a mu niepotrzebne ) Zgodzil sie bez wachania gdzie moi poprzedni oprawcy wrecz chcieli zebym placil duzo, duzo wiecej czego nie moglem zrozumiec....
Od tamtej pory zaczalo sie jak w bajce, stala predkosc (wiadomo w zaleznosci od popytu na wstawke) 100/100 Mbit w co nie moglem uwierzyc!
Nigdy, przenigdy zadnego problemu z serwerem nie bylo, a nawet gdyby byl to bylaby to moja wina czy datacenter na co Szymonowski nie mialby wplywu.
Troszke sie "chyba" rozpisalem, ale za takie profesjonalne podejscie do tematu przez Szymona, poprostu mu sie nalezy!
Jezeli jestes niezdecydowany - tak jak i ja bylem, zaryzykuj. Z pewnoscia juz nie zmienisz dostawcy shella.
Polecam 1-osobowe
Pozdrawiam,
Thomas82

Twitter

Odpowiedź z Cytatem
Kimi L

Bookmarks