ja dlugo siedzialem na BitComecie dlatego z mila checia zkorzystam
ja dlugo siedzialem na BitComecie dlatego z mila checia zkorzystam
No bardzo dobry program dobre transfery , ale włąsciwie BitLord to to samo wiec po co przepłacać![]()
Dla mnie BC sux :bye: uTorrent jest o niebo lepszy, no a Azureus to wogole![]()
heh BC jest chyba najlepszym klientem do oszukiwania , dlatego jest taki popularny
i wszyscy o tym wiedza ale malo kto mowi
w A i uT troche ciezej to idzie ale idzie a w BC jest to za proste![]()
Bc jest ok, najprostszy w obsłudze i jak ktoś chce sedować to będzie sedował a nie sapał.
przez to ze BC zbanowali na serwerach musiałem przejść na xero Bitlorda ale widze ze jest nowa werja BC wiec come back For BitComet
BitComet IS THE BEST![]()
Ja użwyałem BitCommeta ale jakoś wole bardziej osobiście Azuresua moim zdaniem ma więcej możliwości jeśli chodzi o ustawienia)
BitComet super sie sprawdza w seedowaniu, jest calkiem łatwy w obsludze![]()
Każduy progs jest prosty w obsłudze tylko zalezy dla kogoNapisał rozbuchaczkluch
uTorrent jest też bardzo prosty w obsłudze :P
hahaha, nareszcie nowa wersja. Dzięki autorom znowu mamy cometa odbanowanego. Zaraz instaluję z powrotem ze wzgl na net zza routera i będzie znowu dzialało git.
a ta wersja Bitcometa dziala juz np. na scene torrents ? bo 0.61 dalej nie a szkoda ..
może powrócę do bitcometa bo myślę że już nie będą go banować tak jak starsze wersje
BitComet 0.62 rulezzz. Zresztą jak poprzednie części. Tylko zastanawia mnei to dlaczego go tak banowali wszędzieWie ktoś?
Never in history was so much owed to so few by so many - Winston Churchill
Tłumaczyli sie tym, że bardzo ma dużo dziur w sobie czy coś takiego i bardzo łatwo nim oszukiwać, po zbanowaniu go miała niby byc ogromna roznica, niby że ludzie juz nie mogli oszukiwać, na jednej z polskich stronek coś takiego wyczytałem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks