Podejrzewam, że gdybym miał wybrać top 10 swoich to znalazłby się gdzieś w dolnej połowieUlubiony film - hm, chyba Zielona Mila. Dalej Terminal i Cast away
Podejrzewam, że gdybym miał wybrać top 10 swoich to znalazłby się gdzieś w dolnej połowieUlubiony film - hm, chyba Zielona Mila. Dalej Terminal i Cast away
Rewelacyjny aktor dramatyczny. Warto wspomniec "Foresta" i "Philadelphie"
Jeśli Tom Hanks, to tylko Forrest Gump bez dwóch zdań. Najlepszy film jaki kiedykolwiek nakręcono![]()
Jeden z najlepszych aktorow,ktoremu nie uderzyla woda sodowa.Takie role jak „Filadelfia” lub „Forrest Gump”, mowia same za siebie
"Be the change you want to see in the world"
Forrest Gump, Filadelfia czy Zielona Mila mówią same za siebie że to dobry aktor. Jak do tej pory to nie zawiodłem się na żadnym filmie, w którym on występował.
Dla mnie jeden z najlepszych aktorów.Takie filmy jak FOREST GUMP,Szeregowiec Ryan ,Złap mnie jeśli potrafisz, Terminal, Kod Da Vinci czy Skarbonka można oglądać bez końca
Hanks nie jest moim ulubionym aktorem, ale chyba nie widziałem żadnej jego roli w której byłby kiepski.
Najlepszy aktor na swiecie. Kazdy film w jakim gra jest swietny ! Szczegolnie lubie forest gump, terminal, kod da vinci. Teraz nie moge sie doczekac filmu anioly i demony.
nie moge sie doczekac nowego filmu wlasnie z tym aktorem.. ogladalem trailer i chyba bedzie dobry
Na pewno jeden z najlepszych aktorów.
Wiele świetnych ról, np. w: Forrest Gump, Zielona Mila, Złap mnie jeśli potrafisz, Kod da Vinci, Szeregowiec Ryan
Jeden z dwóch moich ulubionych aktorów
he was so beautiful in last fime angel and demons
looking for REGULAMIN TM
:cry:
if any one have REGULAMIN TM
i will pleasure to him .....
Bardzo dobry aktor który zagrał w wielu dobrych filmach. Niestety te jego ostanie filmy są nie najwyższych lotów -mam na myśli Kod Leonardo Da Vinci i Anioły i demony.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks