bitcomet moim zdaniem
bitcomet moim zdaniem
uT. maly, wydajny, latwy w obsludze. chyba wystarczy? ;)
uTorrent- szybszy, lżejszy i lepszy. No i do tego dozwolony na wszystkich trackerach :P
Niepotrzebny temat.UT miazgę robi z kometki,no chyba że ktoś pobiera WYŁĄCZNIE z publików wtedy niech używa padełka;)
To chyba oczywiste żę UT
UT oczywiście.
Zdecydowanie uTorrent - argumenty są wyżej![]()
Wg mnie są to dwa najlepsze programy, jednak bicomet za bardzo się rozrósł i dlatego zdecydowanie utorrent.
Tak zgadzam się całkowicie z zaq12...Testowałem już nie raz ten sam film na obu programach w tym samym momencie i po 5 min liczba w w wyłapanych seedech miedzy BitComet em,a uTorrent em była spora na korzyść BitCometa...Jednak faktem jest,że BitComet strasznie zamula neta...NAWET,jak ściągam dla przykładu tylko 20K\s , a wysyłam tylko 10 KB\s...Czasami nawet wystarczy,że go tylko włączę i jeszcze nic nie ściągam i już nie moge wejść na głupie google nawet,a kompa i neta zapewniam ,że mam dość dobrego,pozdro
uTorrent - mniej waży, szybszy i nie zamula tak jak BitComet.
uT i czego chcieć więcej? ciekawe jak będzie z ver. 2
Słowo skąd można napisać również tak według użytkowników forum:z kąd,zkąd,skond,z kąt,skąt i inne
Jeśli pomogłem, powiedziałem prawdę postaw mi piwo...proszę bo mnie suszy :-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks