Ja także polecam ;)
Pozdrawiam wszystkich![]()
Ja także polecam ;)
Pozdrawiam wszystkich![]()
poprawcie sobie adres w configu ;] bo przekierowuje na uf.hostsol.pl , synhronizacja czasu forum takze by sie przydala ;]
.
.
.
.
.
.
chciałbys dołączyc do świtnej ekipy na unlimitedfile.pl?
u nas szybciej zdobędziesz doswiadczenie jak i range uploader z duza możliwościa awansu wyzej
napisz na [gg autora wiadomości usunięte] a powiem ci wiecej
nasza ekipa liczy na ciebie
jeśli waszym sposobem na zdobycie uploaderów jest partyzantka PM na innych forach p2m to gratuluje pomysłu i nie życzę szczęścia w rozwoju forum
Na ufs'ie prowadzili taką samą politykę, jak widać stać ich tylko na coś takiego i nic poza tym. Po prostu żal i co tu więcej pisać...
ehh... wiem to jest żałosne. Wiemy kto to zrobił, wstyd... Chciał dobrze ale mu nie wyszło, co poradzisz. n/c
ich kultura jest poprostu na najwyższym poziomie człowiek sobie przegląda forum a tam mu daja bana za to ze sie jest na innym forum http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4d6613d1f.html
Termos to jest tak jak napisal "Wladca moderatorow" - mati128 czyli "co poradzisz. n/c"![]()
Na ufs'ie prowadzili taką samą politykę, jak widać stać ich tylko na coś takiego i nic poza tym. Po prostu żal i co tu więcej pisać...
więc tak drogi skorpionie: to nie była żadna polityka, żadne celowe działanie administracji UF aby zwiększyć liczbę uploaderów na forum tylko wygłup, bezmyślne działanie pewnej/pewnych osób. jeszcze nie doszliśmy dokładnie kto za tym stoi ale poniosą konsekwencję za to (prawdopodobnie usunięcie z ekipy).
ich kultura jest poprostu na najwyższym poziomie człowiek sobie przegląda forum a tam mu daja bana za to ze sie jest na innym forum http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4d6613d1f.htm
więc oceniasz kulturę całej ekipy po zachowaniu trzech osób? btw twoja kultura nie stoi na wyższym poziome. chciałem wyjaśnić sprawę bana którego otrzymał Zbynio. w swoim profilu reklamował ufs. więc kilka osób postanowiło bez konsultacji z administracją UF usunąć go z naszej strony zostawiając idiotyczny powód adekwantny do swojego wieku. poniosą konsekwencje za to.
Jeszcze takiego uzasadnienia bana nie widziałem
no to mało widziałeś.
tak to mniej więcej wygląda. przez głupotę trzech osób (dzieci?) straciliśmy bardzo dużo...
Ostatnio edytowane przez bogusplay ; 13-09-08 o 16:10
Heh to naprawdę było ciekawe terrmos... szkoda, że nie pochwalisz się jakie WY bany dajecie:
![]()
podaj twój nick sprawdze kto Ci dał takiego bana bo z naszej ekipy nikt nie daje banów bo u nas nie ma dzieci 10 letnich tak jak na uf co maja moda.....
zaloze sie ze jestes jednym z tych który sie zapisał do naszej ekipy zeby zbierac konta robione przez kreatorów dla uploaderów i zebysmy nie mieli na co upac no nic tak robia tylko dzieci .....
a i zapomnialem o jeszcze jednym zakładasz po 20 kont obrażasz w profilach,postach fajnie nie ?
Ostatnio edytowane przez Terrmos ; 13-09-08 o 07:16
Hahah to może mi napiszesz, czemu moje podanie zostało usunięte? Czy kogoś obraziło?
I zacytuj mi te posty, w których kogoś obraziłem.
I niech admin sprawdzi, ile miałem kont bo chyba ma takie możliwości.
Poza tym to bardzo ciekawe, że dostaję bana, za złożenie podanie, które było moim pierwszym postem, a w powodzie pisze: "BAN".
Ostatnio edytowane przez ownedd ; 13-09-08 o 11:24
nie podales mi dalej nicka ......
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks