mialem nabite 300gb na scc i na pt 500gb pokazalem speedtest i sie dostalem
mialem nabite 300gb na scc i na pt 500gb pokazalem speedtest i sie dostalem
22 146 - tyle wynosi liczba aktywnych torków.
To tak na zachęte.
oko85 jak masz to mogłeś pokazać screeny ze stron w miarę podobnych...koza, beton itd.
/bonus obecnie można zdobywać za bycie na IRC-u. i wymienić na zapa czy własny tytuł.
nic specjalnego ta strona pre maja szyblie ale nikly ruch na stronie
A na co ci ruch? ratio nie ma wiec pobierasz sedujesz 48h i wywalasz albo sedujesz dluzej jak ktos pobiera, i mimo iz na starszych pozycjach jest 1 czy 2 sedy to predkosci sa dobre czego chciec wiecej?
kolega chyba nie bardzo wie na czym no ratio polega i co za tym idzie
Najwyrazniej nie wszyscy, tak jak widać, wiedza oco chodzi z tym non ratio. ;)
Radze nowym userom zapoznać sie lepiej z regulaminem stronki.
to ja tym zielonym powiem non-ratio znaczy pobrane dane z wysłanymi znaczą tam jedność, nie ma ratio ogólnego na stronie, tylko na torrencie jest i seedujesz jak ci się nie uda 48h a jak ci się uda do 1.0 nie musisz seedować.
ale czy jest np snatchlista ??
i czy widać na niej ratio na danym torrencie czy nie, bo jak widać to i tak jest ratio
@sago
Jeśli nie wiesz na czym polega non-ratio to się nie wypowiadaj i wprowadzaj w błąd innych 'zielonych' jak ich nazwałeś, OK?
Non-ratio oznacza iż naliczany jest tylko upload, czyli to co wyślesz, nie jest naliczany download. To o czym piszesz to total traffic - coś podobnego jest na ptn i teraz itn.Napisał sago
No skoro to strona non-ratio, to dziwne, żeby ratio ogólne było.:blink:Napisał sago
Owszem jest, jeśli nie wyślesz do 1:1 to musisz trzymać ileś tam godzin, dokładnie Ci nie powiem, bo stronę straciłem przez nieaktywność.;-) Nie zawracać sobie nią gitary.Napisał ose
48h Musisz trzymać jeśli nie wyślesz do 1:1
Dla mnie strona bardzo dobra.
dawno Tu nikt nie pisał wiec ja napiszejak tam nowy wyglad GFT??? ma któs do tego dostęp?? tzn został wybrany lub jest donatorem??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks