Moim zdaniem film dla miłośników efektów specjalnych więc jak najbardziej polecam obejrzeć w kinie. Co do fabuły to strasznie się zawiodłemszczególnie wątek robota uczłowieczonego
![]()
Moim zdaniem film dla miłośników efektów specjalnych więc jak najbardziej polecam obejrzeć w kinie. Co do fabuły to strasznie się zawiodłemszczególnie wątek robota uczłowieczonego
![]()
Czy czasem 2 lipca nie wychodzi r5?
Moim zdaniem film średni dobre efekty ale wolałem starsze części z arnoldem.
Każdy by wolał z Arnim ale jego to już raczej w żadnym filmie nie zobaczymy![]()
W filmie zobaczymy postapokaliptyczny świat w którym maszyny dominują rzeczywistość.Nie zabraknie efektów specjalnych i szybkiej wartkiej akcji,jak przystało na godną kontynuację dwóch pierwszych części Terminatora.Z klimatem właściwym dla pierwowzoru, ta jest trzecia.Małe zadośćuczynienie dla fanów całego cyklu,w zamian za kasowy gniot(T3-Bunt Maszyn) z super laseczką(Kristanna Loken),którego już nikt nie pamięta.
Christian Bale(John Connor) gra znakomicie rolę lidera ruchu oporu,w którym niedobitki ludzkości upatrują nowego Mesjasza trzeciego milenium.A najlepsze w tym wszystkim jest to,że doczekamy się kolejnego filmu.Ocena 8/10
Porażka, może nie ze względu na efekty specjalne i ogólny wygląd, fabułę tez starali się zrobić ciekawą, ale zabrakło im tego czegoś. Tego czegoś co w pierwszych 2 częściach(nawet troche w 3) mnie ruszało, budziło emocje i ... no wiecie o co mi chodzi :P
Mi się film podobał.Lekki łatwy i przyjemny.Fajne efekty.Z przyjemnością go obejrzałem.Superurrender:
Jak do tej pory porażka roku. Gniot z mnóstwem dziur w "fabule", aktorstwo pana Bale przypomina Mroczków z wiadomo jakiego serialu. Nawet efekty ,jak na film z blisko 200 mln $ budżetu, nie powalają. Po prostu dno.
Witam.
Dawno nie oglądałem tak bezemocjonalnego filmu. Jak dla mnie to prawdziwa porażka, gorsza nawet od trójki (można było przynajmniej popatrzec jak Arni dostaje kopa od laski), kiepskie aktorstwo, słaba fabuła, i żadnych ciekawych efektów specjalnych. Jedynie Sam Worthington i motyw "żywego" terminatora ratują trochę sytuację. Może jak poszliby w tym kierunku i faktycznie zajęli się głównie tym wątkiem a pan Connor zszedłby na drugi plan wyszłoby coś co można by śmiało nazwa Terminatorem. Na razie trzeba chyba poczekac na Avatara i Clash of the Titans, żeby zobaczyc na co stac nową gwiazdę Hoolywood.
Pozdrawiam
bardzo dobry film, dużo efektów
powiem wam tak myślałem że to będzie do kitu ale nie było tak źle sporo akcji no i dużo efektów ale taki jest ten terminator ocena 3+
Absolutnie się nie mogę z tym zgodzić! Oczywiście, że był lepszy od T3 bo T3 był słaby
Sam sobie przeczysz. Żadnych ciekawych efektów? Kiepskie aktorstwo? To chyba oglądałeś jakąs wersje CAM albo TCNapisał bulalee
Powiem tak:
Terminator 4 jako film SF jest bardzo dobry. Lepszy od Transformersów i G.I.Joe. Świetne efekty specjalne z doskonale dobrana muzyką. I aktorstwo na wysokim poziomie. Bale trzyma wysoki poziom i doskonale pasuje do roli zimnego przywódcy ruchu oporu Connora. Jednak w tym filmie przyćmiewa go Wortington. To właściwie on jest głównym bohaterem tego filmu.
Ale jednak! Niestety jest to TERMINATOR. I brakuje tego klimatu, który pamiętamy z jedynki i dwójki. I to jest minus. Drugim jest niepotrzebnie pokazane na samym poczatku kim jest na prawdę Marcus Wright. To powinno sie okazać dopiero wtedy gdy okazuje się że jest on Terminatorem.
Podsumowując jako kino SF bardzo dobre, jako kontynuacja klasyki wypada gorzej.
długo sie wstrzymywałem przed obejrzeniem az w końcu ściągnąłem film z lektorem w jakości HD i wtedy 2 godzinki zleciały przy tym filmie szybko i miło. 9/10
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks