i tak najlepsza była druga część, t-1000 i astalavista baby![]()
i tak najlepsza była druga część, t-1000 i astalavista baby![]()
Myśle że Christian Bale wyciągnie ten film na odpowiedni poziom mimo nie zaciekawego reżysera. Juz jutro premiera i wszystko będziemy wiedzieć.
Ja to mam nadzieje ,ze ten film będzie naszpikowany trochę efektami specjalnymi i dlatego właśnie warto się będzie wybrać na to do kina .
"Konia strzeż sie z tyłu, byka z przodu, a głupca ze wszystkich stron".
Z jakiej strony zassaliscie go bo kiedys ten film sciagnelem i jakosc byla tak lipna chyba ktos nagrywal go w kinie lol no i napoisow nie mozna w sieci znaleść
na kazdym trackerze jest ten film![]()
TOć to ja wiem dlatego pytam o namiary bo zasałem z jakiegos trackera i był tak lipny ze nie mogłem rozpoznac głownych odtworcow ról nie wspominajac już o drugoplanowych
Byłem wczoraj w kinie i co mogę napisac , film do oglądniecia bez żadnej rewelacji. Miłe kino i cieszace oko efekty specjalne ale klimatu Terminatora 1 i 2 nie posiada. No i jak zobaczyłem Arniego to sie naprawde uśmiałem.
Fabuła niezła, aktorzy tez super, ogladałem narazie trailer i czytałem troche, poczekam az wyjdzie w HD, bo szkoda by było marnować takiego dobrego filmu na ogladanie w kinie czy .avi![]()
film mozna juz bez problemu pobrać, fabuła taka sobie, efekty dość dobre , a arnie pojawia sie w filmie na golasa !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks