+ Odpowiedz na ten temat
Strona 42 z 49 PierwszyPierwszy ... 32 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 616 do 630 z 735

Temat: DVDTreasure.eu [DT]

User Avatar kucharz23
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    9
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          3
    @maarrs chyba obserwatorzy mogą już wstawiać załoga podobno im to udostepniła.

PS. a co do wcześniejszych postów @BlueSky szkoda słów i lepiej nic niepisać . Tak jak napisał @ maarrs mnie również nikt nie zmuszał do opłacenia DD czy wpłat na jakikolwiek inny sajt więc nierozumiem twojego stanowiska. Jak mnie nieodpowiada jakaś strona - tracker to z niej niekorzystam , a nie szukam sensacji na forum. Pozdrawiam

User Avatar themacias
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Siła:          4
    @BlueSky

Kolego rzadko się udzielam na forach, ale specjalnie dla Ciebie napiszę parę słów:

Piszesz, że powinniśmy rozliczyć się, z każdego datku opłaconego na rok, z każdego datku opłaconego na pół roku, z każdej dobrowolnej wpłaty, z każdych kosztów itd. Kurcze wytłumacz mi, ewidentnie widać, że w postach zarówno an stronie jak i tutaj czepiasz się, jesteś arogancki w stosunku do strony i żądasz teraz, by ktoś z załogi prześledził to wszystko specjalnie dla Ciebie? Kolego wybacz ale nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie tego dla Ciebie robił.

Jeśli jednak chcesz i co ważniejsze zadowoli Cię to, to proszę podaj mi jakiś konkretny miesiąc i ja przedstawię Ci w postaci screenów, wszystkie operacje jakie na koncie zachodziły, zobaczysz wtedy jak "nieuczciwe" jest DT w stosunku do wszystkich, zobaczysz ile to z prowadzenia strony "wpływa załogantom do ich kieszeni"! Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie, no chyba, ze zaraz uznasz, że oczywiście taki wyciąg z kąta kompletnie nic nie znaczy. Z niecierpliwością czekam na Twoją odpowiedź.

3. Piwo comodo, pupilowaty, kucharz23 postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar BlueSky
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    4
    » Reputacja
    Witam ponownie w ostatnim poście napisałem że nie będę już tego dalej ciągnął.
    Każda osoba wstępująca w wasze szeregi sama zadecyduje odnośnie DD
    A co do arogancji - zuchwała pewność siebie połączona z lekceważeniem innych (bez urazy ale to bardziej pasuję do innych osób) po pierwsze nie lekceważe inne osoby staram się je wysłuchać, pomóc to jak na razie tylko ze strony DT usłyszałem że jest zemną coś nie tak itp. czy ja komuś przyklejam jakieś choroby umysłowe NIE dlatego nie rozwijam tematu "najlepszą obroną jest atak" taką przyjęli taktykę osoby z DT już nie chcę powracać do tego tematu. Już mnie nie obchodzi co się dzieje na DT "wasze małpy wasz cyrk" Proszę już nie mieszać mojej osoby z DT. Chyba starczy 3 X NIE

ps.
    themacias napisałeś: "Piszesz, że powinniśmy rozliczyć się...........nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie tego dla Ciebie robił." i jeden zaprzecza drugiemu "Jeśli jednak chcesz i co ważniejsze zadowoli Cię to .........."

1 że nikt tego dla mnie nie będzie robił
    2 że jednak zrobicie dla mnie wyjątek

Jeszce tylko krótka odpowiedz dla kucharz23 tu już nie chodziło o DD temat się rozwinął na stronce i chodziło głównie o polowania na IP, bany i temat nabrał rozmachu po wypowiedzi jednego z userów DT i tak to się zaczęło
    Dlatego nie wincie mnie za całą tą sytuację problem leży zawsze gdzieś po środku.

Nie odpowiadajcie na tego posta bo ten temat już nawet mnie nudzi chodź go rozwinąłem.
    Sprawa zamknięta dla mnie.
    Przepraszam wszystkich urażonych moimi postami.
    Ostatnio edytowane przez BlueSky ; 04-01-10 o 17:50

Master User Avatar baptista
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    32
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Kto sieje wiatr-zbiera burze.

Jako,że to moja wypowiedz na forum DT tak zbulwersowała @BlueSky-przypominam,że to Twoje pytanie było jej przyczyną:

Skąd te moje poruszenie, czytając ostatnio SB jak grupa ludzi urządziła polowanie na IP jakieś osoby która (ponoć) przerzuciła wstawkę i była radocha i BAN. To jest waszym zdaniem ok. Jestem tylko ciekaw ilu z was nie przewala wstawek czy każdy ma czyste sumienie i tak obfitą kolekcję filmową. A co do SB pewnie jest lepiej dla obserwatora że nie ma dostępu. To nie to samo SB co rok temu. Ale tego tematu już nie rozwijam.
    -znajomo brzmi?

Tak to jest jak dana osoba DOKUMENTNIE nie wie o co chodziło i wysnuwa daleko idące wnioski....zainteresowani doskonale wiedzą o co chodziło,czym zostało spowodowane i jak się skończyło-Ty nie musisz,nie twój interes:P
    I nie skończyło się BANEM,tylko przeprosinami i skruchą osoby przerzucającej.

Co do przerzutów-nie mogę,ani nie mam prawa wypowiadać się w imieniu innych,ale skoro odpowiadałeś na mój post-może ciebie to dziwi,ale nie przerzucam,nie zmieniam tagów-szanuję ludzi,którzy wstawiają i uważam za skończone sksyństwo podszywanie się pod ich pracę[i o to tak naprawdę w tym polowaniu chodziło].
    KAŻDA wstawka ,którą wystawiłem pochodziła z MOJEJ legalnej kolekcji,albo była "przerobiona" za zgodą oryginalnego upka,lub też wstawiona z appro zagranicznych uploaderów[pisemnym-pasuje?].Jeśli chcesz zarzucić mi kłamstwo lepiej się zastanów 3 razy...

Co do DD-koledzy ci wytłumaczyli chyba?Podobnie jak z twoim "banem" na dynamik?

Co do personalnych wycieczek w moim kierunku-moja zuchwała pewność siebie,podszyta arogancją nie pozwala mi zniżyć się do podobnego poziomu.

Jedyne co mnie uraża w twoich wypowiedziach,oprócz szukania taniej sensacji,całkowitego niezrozumienia innego punktu widzenia to dowolna żonglerka cytatami w niewłaściwym kontekście oraz robienie z siebie pokrzywdzonej sierotki.

PS.Spodziewałeś się za swój post pewnie masy piw od haterów,a tu...kuku:P

Pozdrawiam i z mojej strony to wsio.Niesprowokowany nie oddam,ale jak chcesz się pokłócić jeszcze troszku-zapraszam

V.I.P Avatar TM.Shadow
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    33
    Piwo (Otrzymane)
    194
    » Reputacja
    Punkty:     23
    Cytat Napisał baptista Zobacz post
    Prezentowane w tym poście "poglądy" nie mają żadnego wspólnego punktu z DT.Co zaznaczam wyraznie.
    Właśnie a jako, że to temat o DT to proszę pisać o DT, a nie o jakiś fetyszach związanych z pluszowymi miśkami.
    Jeżeli chcecie sobie gadać o takich sprawach to proszę bardzo możecie to robić ale przez PM, GG, IRC, czy co tam sobie chcecie, byle nie w tym temacie.

Ultra User Avatar AGNOSTiC
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    86
    » Reputacja
    Punkty:     19
    warning: Visiting this site may harm your computer!
    The website at dvdtreasure.eu contains elements from the site www.koreafilm.co.kr, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.
    For detailed information about the problems with these elements, visit the google safe browsing diagnostic page for www.koreafilm.co.kr.
    Learn more about how to protect yourself from harmful software online.
    wtf ???

V.I.P Avatar Glen
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    64
    Piwo (Otrzymane)
    180
    » Reputacja
    Punkty:     25
    Siła:          6
    Pewnie ktoś hotlinkował jakiś element z tej koreańskiej strony, najpewniej jakiś obrazek i tyle nic groźnego dla userów DT imo.

Master User Avatar baptista
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    32
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Dokładnie tak jak piszesz @Glen;)
    Relanium zbędne:P

Edit:linki usunięte-powinno być już OK
    Ostatnio edytowane przez baptista ; 06-01-10 o 23:08

User Avatar lacek
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    No Staff DT to chyba śpi już całkiem , pliki nie są przeglądane , moderowane , przykład:
    http://i46.tinypic.com/2rg1czm.jpg

Audio PL niby to jest , tylko gdzie , a ludzie pobierają , i co tu mozna napisać więcej o niby tak profesjonalnej stronie ?
    kopa straszna !!!
    Ostatnio edytowane przez lacek ; 11-01-10 o 18:31

User Avatar weritas
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    A komentarze do wstawki od czego służą? Skąd staff DT ma wiedzieć że coś jest nie tak ze wstawką jak wstawka nie była raportowana.

User Avatar lacek
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    no może i tak , ale pewnie na stronie by to olali i nic z tym nie zrobili , tutaj bardziej do nich dotrze , od tego też jest forum o trackerach , by wywalać błędy tak widoczne

User Avatar weritas
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Ale chyba to nie jest forum do zgłaszania błędów w wstawkach. To się zgłasza bezpośrednio na stronie z której się pobiera.

Prosiłbym o nie zarzucanie nam braku profesjonalizmu. Bo widać mało wiesz o stronie. I widać że chcesz sobie zaistnieć zgłaszając jakiś błahy błąd we wstawce i w dodatku jeszcze na publicznym forum. A dodatkowo jeszcze nie masz żadnego potwierdzenia że ten błąd znajduje się we wstawce.

User Avatar lacek
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Cytat Napisał weritas Zobacz post
    Ale chyba to nie jest forum do zgłaszania błędów w wstawkach. To się zgłasza bezpośrednio na stronie z której się pobiera.

Prosiłbym o nie zarzucanie nam braku profesjonalizmu. Bo widać mało wiesz o stronie. I widać że chcesz sobie zaistnieć zgłaszając jakiś błahy błąd we wstawce i w dodatku jeszcze na publicznym forum. A dodatkowo jeszcze nie masz żadnego potwierdzenia że ten błąd znajduje się we wstawce.
    Potwierdzenia w tym temacie akurat chyba Ty nie masz , musiałbyś to ściągnąć by mieć , ja akurat mam takie potwierdzenie , a co reakcji Staffu to tak jak piszę , dane odnośnie audio jak widzę dalej jest nie zmienione

A dlaczego to tutaj piszę , wiesz denerwuje mnie jak mam ściagać plik o takiej wadze , a się okazuje że jest z automatu opis zrobiony , generator uzyty czy co jeszcze , niesprawdziwszy jakie są prawidłowe dane . To jest znaczące dla ludzi o łączach takich jakie mają . Dla mnie to jest fuszera osoby wstawiającej , a Wasza w tym że dopuszczacie do takich sytuacji. Zresztą nic by nie dało pisanie o tym na stronie, bo albo ban na kom.. , albo olewka zupełna by była , wiem co piszę bo już miałem takie sytuacje , więc na stronie pisać to to strata czasu, tutaj natomiast jest reakcja odrazu , i myslę że zaskutkuje to bardziej szczegółowym opisom . A kłócić się z Tobą nie zamierzam , poprostu musicie być bardziej czujni

Power User Avatar maarrs
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    6
    Piwo (Otrzymane)
    16
    » Reputacja
    Mi sie jednak wydaje, że takie sprawy powinno się załatwiać poprzez komentarz we wstawce, a nie tu. Forum traktowałbym jako ostateczność w razie braku reakcji ze strony staffu trakera. Większość pobierających komentarze czyta i mogła by np zrezygnować lub nie pobierac wstawki z taki kom. No chyba że zależy Ci lacek by inni też to pobrali.
    Sam też nie raz trafiłem na wadliwe wstawki /np nie dające sie uruchomić na stacj./ i zawsze opisywałem to w koment. Ma to jeszcze jeden plus - można np się dowiedzieć co zrobić aby działało lub gdzie można to znaleść w lepszej jakości.

P.S. z tego co widze 19 osób pobrało ten film i nikt nic nie zgłaszał.

User Avatar weritas
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    4
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Twoje słowo nie jest dla mnie potwierdzeniem tego że we wstawce brakuje audio pl. Nawet nie wiem czy to w ogolę pobrałeś, bo na TM używasz innego nicka. Jak dotąd nikt nie napisał komentarza o braku audio ani nie raportował tej wstawki.

Ok przyznaje ci racje nie ma audio PL. Opis został edytowany. Ale na drugi raz proszę pisać o nieprawidłowościach w komentarzach. Od tego służą. I proszę nam nie zarzucać braku profesjonalizmu. Nie jesteśmy jasnowidzami żeby wiedzieć czy wstawka jest dobra, czy czegoś brakuje w opisie. Ale od tego właśnie są osoby pobierające aby to zgłaszać.
    Ostatnio edytowane przez weritas ; 11-01-10 o 19:16

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 42 z 49 PierwszyPierwszy ... 32 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)