jak mnie zbanuja za eksperymenty z podwyzszaniem ratio to takie obejscie zawsze sie przyda :P
jak mnie zbanuja za eksperymenty z podwyzszaniem ratio to takie obejscie zawsze sie przyda :P
aga
HERKULES, nie zgodzę sie z toba w jednym przypadku, ze proxy spowalniaja : ). Oczywiście niektore tak, ale niektóre nawet przyspieszaja. Jak wchodze na stronki przez proxy : ) i to szybciej niz normalnie, ponieważ proxy zwiększaja mi prędkosc 2x. Także jak ściagam pliki z internetu, bez żadnego klienta to mam 2x łacza : ) . Wiadomo, ze w wiekszości proxy spowalaniaja, no ale nie zawsze : )
...
Kazdy pisze opierajac sie na swoich doswiadczeniach. Ja nie mialem jeszcze nigdy tak, zeby strony mi sie otwieraly szybciej dzieki proxy. Raczej zamiast sekundy czekam nawet i z pol minuty.Napisał Liberata
Jednak nie moge zakwestionowac, ze Tobie akurat przyspiesza. Skoro tak mowisz to pewnie masz racje.
Tobie proxy przyspiesza, a mi zwalnia otwieranie stron![]()
Liberata - to co to za adres proxy który przyśpiesza otwieranie stron bo u mnie proxy tak muli że nie korzystam, możesz mi podać na PM ?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks