rowniez polecam Hide IP Platinium... / bardzo dobry program do zmiany IP...
rowniez polecam Hide IP Platinium... / bardzo dobry program do zmiany IP...
hArDsTyLe iS mY sTyLe
HideIP Platinium -polecam.
a ten program ukrywa IP na stronach www ?? i czy nie przeszkadza podczas uzywania torrenta ??Napisał KKS
ja tak samo, swietny programikpomogl mi w wielu sytuacjach :d
a mozna wejsc na allegro i sie zalogowac ze zmienionym IP w HideIP ?? bo z tego co patrzylem kiedys nie dalo rady a jak jest teraz ?
Nie, nie ukrywa, tylko zmienia na inne IP.Napisał ivan07
Nie zmienia IP w kliencie torrentowym, wiec przy uzywaniu torrenta nie przeszkadza.Napisał ivan07
Za to zmienia IP przy wchodzeniu na strony, wiec spowalnia otwieranie stron.
Sprobuj uzyc polskiego proxy, bo Hide IP raczej korzysta z proxy "daleko-wschodnich" (np. Chiny, czy Tajlandia).Napisał intruz
po zainstalowaniu Hide IP Platinum zmieniało mi na inne IP. Po kilku dniach jak uruchamiam programik i daje zeby mi zmieniło to na stronkach dalej jest widoczne moje prawdziwe :/ Przeinstalowałem progsa i dalej jest to samo :/ wie ktoś może co jest nie tak ??
hmm dzieki moze sie przydac bo dostałęm bana na jednym z servisow
Mi sie wydaje że on zmienia tylko ip dostępny dla zwykłych urzytkowników a np. administrator servera albo jakiegoś forum zna prawdziwe ip
Hide IP poprostu zmienia w przegladarce opcje. Jezeli nie dziala, to sporbuj zmienic serwer proxy recznie. Specjalnie dla Ciebie przygotowalem tutorial. Znajdziesz go TUNapisał Dean
Zmienia IP tak, ze administrator forum, albo strony torrentowej widzi to zmienione IP. Ja juz przez proxy wchodzilem na zbanowane dla mnie strony i zakladalem konta, wiec raczej admin tego nie widzi, bo znowu by mnie zbanowal. Przykladowo zrobilem tak na Torrentit. Jednak komfort uzytkowania strony torrentowej, wchodzac przez proxy jest niewielki, bo trzeba czekac po kilka minut na otworzenie sie czegokolwiek.Napisał quake
Jest jeszcze "Steganos Internet Anonym Pro 2006 v.8.0."Ten prog wygral testy.Ale ja osobiscie uzywam anonimizujacych stron.Oto adres jednej z nich http://hujiko.com/
Powiem tylko ze niektore stronki maja zabezpieczenia i polaczenie przez proxy nic nie daje.
Mozna tylko stracic konto, jezeli zalozymy sobie jedno normalnie a drugir bedziemy chcieli zalozyc przez proxy to zbanuja dwa konta i nie bedziecie miec zadnego.
Panadto niektore stronki potrzebuj tylko na proces rejestracji innego ip a nie ktore
wymagaja na czas sciagania.
Proxy raczej zwalnia neta, watpie zeby moglo przyspieszac
NIE!!! analfabetyzmowi!!!
To nie zabezpieczenia, tylko banuja wszystkie adresy IP proxy. Przykladem jest Wikipedia, ktora musiala to zrobic, zeby uchronic sie przed ludzmi, ktorzy wpisywali tam rozne bzdury i przeklenstwa.Napisał vinces
Uzywajac proxy mozna stracic konto, szczegolnie jezeli bedzie to zagraniczne proxy. Co do tego, ze zablokuja 2 konta, to bym sie spieral, bo skoro nie maja naszego IP, to nie znajda drugiego konta.
Mój kumpel dostał bana na Ip na PT. Ale teraz moze mu jakos pomoge.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks