no właśnie bershere obciąża system emule jest dobry wystarczy dobrze go skonfigurować
no właśnie bershere obciąża system emule jest dobry wystarczy dobrze go skonfigurować
oki tenx wszystko dziala wielki tenx
LiCz Na SiEbIe !!
super programik do ściągania polecam używam go od kilku tygodni i nie narzekam
Warto wypróbować tego BearShare, wcześniej się o nim tylko słyszało i wiedziało, że istnieje coś takiego.
do MP# może i dobry ale ogółem to padaczkatorrenty rulezzz poraz 1000
![]()
Tylko i wyłacznie do mp3
Misiek wymiata - prędkości super...niestety jak dla mnie Beer Share tylko do wersji 5.2.5 - potem jakiś taki dziwny jest i mi nie za bardzo działa(może coś psuje
Jak napisał kolega "spam" - mp3 albo teledyski
zgadzam się z przedmówcą u mnie to samo i popieram jego komentarz tylko i wyłącznie mp3 i też trzeba uważać
uzywalem go wczesniej ale troche zamulal zreszta jakas leeecherksa dystrybucje emule![]()
Program rewelacyjny ,tylko wersja 6 jest okropna . Polecam wersje 5.2.5 .
Super baza do pojedynczych mp3 - starczy, na reszte jest p2p i p2m ;]
Poszlismy do kumpla na blalke i postanowilismy sobie sciagnac film ,a doklanie Swiadek Koronny . Doszlo do konca,zadowoleni z zycia ,ze sobie zobaczymy "swiadka" ,a tu nagle naszym oczom ukazalo sie swintuszenie. Myslalem,ze takie rzeczy to tylko sie w Kazzie zdarzaja
.
Ciekawe czy nie było jeszze dolepki w postaci wirusa :P
Program dobry do muzy bo z filmami jest różnie: albo fake albo coś innego niż w tytule.
z programem miałem styczność i to długo na początku było dobrze ale potem już nie tak wesoło starsze wersje programu są blokowane a żeby używać wszystkich opcji i całego dostępu trzeba wykupić subskrypcję na te czasy misiek to przeszłość osobiście jak już coś to eMule i dc++ dobre huby i wszystko masz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks