No narazie widac zadnego serialu, ktory przebije House'a. Najlepszy serial jaki ogladalem!
No narazie widac zadnego serialu, ktory przebije House'a. Najlepszy serial jaki ogladalem!
świetny serial, jestem na bieżąco, odcinki oglądałem jeden za drugim, od tego po prostu nie da się odejść :P.. chamstwo jest w modzie![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko granice ludzkich możliwości.
Pierwsze sezony, zgodzę się, były bardzo dobre. Jednak kolejne serie (a w szczególności obecna) to już nie to samo, teraz nie ciągnie mnie do oglądania nowych odcinków - oglądam raczej z przyzwyczajenia.
eXoduse masz rację - sezon 5 nie przyciągał, jednak początek szóstego i dalsze odcinki (które teraz na bieżąco wychodzą) moim zdaniem wprowadzają lekki smaczek, żałuję tylko, że nie pociągnęli dłużej jego wizyty w ośrodku![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko granice ludzkich możliwości.
Jedyny pozytyw to właśnie pilot w tej serii :P Kolejne odcinki były mocno średnie, aż zapomniałem, że to było w tej serii.
House był, jest i będzie na 1 miejscu mojej TOP10![]()
We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high powered blotter acid, a salt shaker half full of cocaine and a whole galaxy of multicolored uppers, downers, screamers, laughers...Also a quart of tequilla, a quart of rum, a case of budweiser, a pint of raw ether, and two dozen amyls...But the only thing that worried me was the ether. There is nothing in the world more helpless and irresponsible than a man in the depths of an ether binge...
Ale powoli zaczyna być nudny, w obecnym sezonie może 2,3 odcinki dobre reszta nie zachwyciła.
Jeżeli producenci nie zaczną rozwijać jakiś wątków pobocznych i każdy odcinek będzie przebiegał wg schematu: choroba, nieskuteczne leczenie, magiczne natchnienie ala Pomysłowy Dobromir, wyleczenie to z czasem zacznie się nudzić, a jak na razie jeden z moich faworytów.
Hmm... fakt moze zrobic sie nudno, ale wydaje mi sie ze ostatni odcinek 6stej serii byl idealny i na pewno wszyscy czekamy na 7dma serie.
A tak apropo jak uwazacie: Cuddy powiedziala mu to na prawde czy znow sie nacpal?
pozdrawiam
ja właśnie skonczyłam ogladac wszystkie sezony i jestem zachwycona serialem
]:->;*
chyba najlepsza główna rola spośród seriali które oglądałem, wybitna produkcja!
Nowy sezon zapowiada się zacnie. Orientuje się ktoś kiedy pierwsza emisja nowych odcinków?
Na polski czas to będzie wtorek, czyli 21 września. Potem odcinki powinny być regularnie co wtorek, chyba, że coś wypadnie w foxie ;/
To najlepszy serial jaki widziałem,przebija dosłownie wszystko
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks