BitActivator dodaje tylko polaczenia z peerami. I co ma on niby pomoc? Ze szybciej mnie polaczy. Ale wtedy duzo czasu zyskam az jedna albo dwie sekundy.
BitActivator dodaje tylko polaczenia z peerami. I co ma on niby pomoc? Ze szybciej mnie polaczy. Ale wtedy duzo czasu zyskam az jedna albo dwie sekundy.
no wlasnie to napisalem![]()
teraz juz robia takie klienty ze za bardzo nie oplaca sie placic < jesli ktos za to placi>
bo BT Engine jest w koncu platny
i ciekawe co by bylo gdyby ktos reklamacje zozyl![]()
tylko nie znacznie szybciej sie laczy.. za duzo nie pomaga
Mam nadzieję, że cośprzyspieszy... thx![]()
ja testowalem i jestem bardzo zadowolony, nie trzeba juz czekac tak dlugo na peerówtrzeba sobie ulatwiac
![]()
Mialem pewien czase temu ale nic to nie pomagalo,po prostu sciagam z takich witryn ze uTorrent wyciska juz max lacza.
Według mnie to raczej nie możliwe :/
zaraz zobaczymy ile to jest warte.
Szczerze...u mnie to nic nie daje...ale musicie ami przetestować
Już Ci mówie to jest nic nie warte mi nic sie nie zmieniło o testowania tego!Napisał nextepisode1
TAK..przetestowałem to i mówie, że jest to *****...Napisał GOOD
EDIT: Nie urzywaj wulgaryzmów
no kurcze jak ktos chce sciagac szybicej jak ja juz wycaiga max swojego lacza, wiec wg mnie ten bt engine to jedna wielka sciema tak jak z programami to przyspieszania neta. neta nie da sie przyspieszyc , jedynie mozna go lepiej skonfigurowac.
Święta racjaNapisał krzycho
no chyba ze jestesmy w sieci lan i sa pakiety szybkości
mozna podmienic MAC'a karty sieciowej
![]()
Ja tam nie wierze w takie cosNo ale oblukam
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks