[hide:6587791cbd]http://rapidshare.de/files/11707811/BT.Engine.v4.7.Build.1126-TE.zip.html[/hide:6587791cbd]
uzywalem go ale niezauwazylem roznicy - zawsze mi sie szybko pobiera ;), ale moze tobie pomogl![]()
[hide:6587791cbd]http://rapidshare.de/files/11707811/BT.Engine.v4.7.Build.1126-TE.zip.html[/hide:6587791cbd]
uzywalem go ale niezauwazylem roznicy - zawsze mi sie szybko pobiera ;), ale moze tobie pomogl![]()
a skąd takie infromacje że ma przyspieszyc ?![]()
A powerful assistant tool for BitTorrent download. BitTorrent is the most popular way for download.
But we could not connect to all BitTorrent seeds under most conditions. Which decreased the
download speed.BT Engine has no download ability, but it is a professional tool set for BitTorrent
download optimization. The computer optimized via BT Engine will improve its speed of connection
while downloading. Meanwhile accelerate the speed to find more seeds and immediately connected to
them. Generally, BT Engine can expedite speed to 100% more than usual. Besides, BT Engine is the
only software that could provide disk protect function for BitTorrent download.
* Can work with all kinds of BitTorrent-Client.
* Optimize PC to fit download of BitTorrent.
* Speedup download speed about 100% max.
* Unique disk protect function.
a tesotowałes ? zrób tesćik i powiedz co i jak
no testowalem uruchomilem, byl pare dni ale jakos roznicy nie zauwazylme, jak szlo wolno to szlo - sadze ze ten program jedynie "przyspiesza" laczenie sie z peerami czy seedami [chyba tylko to zauwazylem ze przyspieszylo] niz ma jakis wplyw na pobieranie, tak jak programy ktore mialy przyspieszyc neo+ [cfos]
radze samemy przetestowac ten progz bo to jest jak z klietami bt- azureusme jednemu idzie max a drugiemy 1kb
Coś ja nie wierze w te przyspieszenia :/, Przyspieszyć internet może co najwyżej operator (od którego mamy neta) a nie jakiś program heh... Więc poco sobie zaśmiecać dysk, ale może na takich mongolskich stronkach podtrzymuje jakieś "kontakty" z seedem heh
No nic w każdym bądz razie dzięki
ten programik nie przyspiesza sciągania :confident:
jedynie szybciej łączymy się dzięki niemu z seedem.
Używałem go kiedyś ale nie odczułem żadnej poprawy więc szybko wylądował w koszu.
a można go używać jak ma się wew ip czy tylko na zew ?
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
szemhazaj, mozna go używać w obu przypadkach. Jednak jezeli ma sie wewn IP to i tak nie polaczysz sie z tymi co tez maja wewn IP. Program mi zrobil na mnie zadnego wrazenia. Nic nie zauwazylem zeby cos szybciej szlo, a testowalem specjalnie na stronkach bez ratio, bo wiadomo, ze na TB, czy PT to nie ma sensu, bo tam ci zawsze idzie maksymalnie, nawet jak nie robisz jakis specjalnych konfiguracji.
zapewne to sciema, ale zobacze jak dziala :P
niczego nie obecuje ale moze komus pomoze
tak samo jest z programamy ktore maja przyspieszyc kompa o300% ...
jak dla mnie przyśpiesza łaczenie z seedami, nieznacznie ale jednak
Zaraz Zobaczymy czy cos przyspieszaDzięki
Mnie nic to nie pomoglo.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks