a ja nie dostałem subskrypcji już od miesiąca, czy można jakoś ją przyspieszyć ?
a ja nie dostałem subskrypcji już od miesiąca, czy można jakoś ją przyspieszyć ?
suskrypcja nie jest wymagana w tej chwili :rap:a ja nie dostałem subskrypcji już od miesiąca, czy można jakoś ją przyspieszyć ?
czemu mi nie dali subskrypcji od 1,5 miecha ? coś zblokowali czy co ?
Subskrypcja już nie jest potrzebna do oglądania programu MK_sport
Ciekawa rzecz, trzeba wyprobowac
THX
nie prawda,bo wlasnie na tym laczu straszliwie tnie, ostatnio to wcale nie da sie nic ogldac, normlanie tragediaNapisał HERKULES
udency:
no jak nie ma, jak sa, wstarczy wejsc sobie na odnosnik na stronie bodzia: mecze od poniedzialku do piatku, w sobote i niedziele i tam masz cala rozpiske z linkami :rap:Napisał Domynyk
Jak ktoś ma neostradę to tnie i przy 2mbit/s.Napisał rozbuchaczkluch
Taka jest przewaga łącz kablowych nad neostradą.
Na 512kb/s zwykle nie tnie. Zresztą to też zależy od jakości połączenia, bo czasem zawsze tnie, niezależnie od prędkości łącza.
na 512 przewaznie tnie, rzadko kiedy sie zdarza, zeby nie cielo wcale i daltego lepiej ogladac na sopcascie na tym slabszym jakosciowo laczu, bo na tym drugim kanale 350 kb/s to juz w gole nie da sie ogladacNapisał HERKULES
udency:
Ja miałem wcześniej łącze 256kbps i dało się oglądać.
Oczywiście wtedy był tylko kanał o słabszej jakości, którego teraz już nie oglądam.
Osoby ze słabymi łączami powinny korzystać z kanału o prędkości 150kbps, a osoby z lepszymi z 350kbps.
Zapraszam na dzisiejszy mecz.
Szlagier kolejki: Legia Warszawa - Wisła Kraków o godz. 18.30
Linki do kanałów:
lepsza jakość: sop://211.152.34.35:3912/6106
gorsza jakość: sop://211.152.34.35:3912/9226
Przed kliknięciem w link należy zainstalować Sopcast 0.9.9
fajna sprawa z tymi meczami. thx
Bardzo prosze o podanie nowych linkow poniewa bym z przyjemnoscia skorzystal ;)
Poprawione. Wszystkie linki działają.
no to ide na TV
Wielkie Thx !
Pozdro :twisted:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks