I kolejna zbiórka pieniędzy na ds, w sumie dziwi mnie to - czasami uzbierają więcej niż w niejednej gazecie
I kolejna zbiórka pieniędzy na ds, w sumie dziwi mnie to - czasami uzbierają więcej niż w niejednej gazecie
~ Electro forever ~
Prawdę mówiąc nie wiem jak mam odczytać Twojego posta.
Napiszę więc, że DS włączył się do akcji Caritas i podał numer konta które otworzył
Urząd Miasta i Gminy w Bogatyni
ul. Daszyńskiego 1
59-920 Bogatynia
55 8392 0004 3900 2059 2000 0010
Z dopiskiem: POMOC DLA BOGATYNI
Załoga NIE ZBIERA PIENIĘDZY, a jedynie podaje informacje gdzie można je wpłacać.
Do tej pory użytkownicy DS wpłacili ponad 600 PLN.
Po zakończeniu akcji w ramach podziękowań włączymy freelech - 1 dzień za każde zebrane 100 PLN
granis19 postawił(li) piwo za powyższy post
Info
Drodzy użytkownicy DS
Wydaje się, że mamy dla Was miłą informację.
Zaczynamy na dvdseed przegląd kina z różnych zakątków świata.
Od jutra co 2 tygodnie na dvdseed pojawiać się będą filmy z różnych kontynentów.
Na pierwszy ogień pójdą filmy z Ameryki i nie będą to filmy rodem z USA.
Planujemy wstawić ok 30 pozycji m.in z Meksyku, Brazylii, Chile, Wenezueli, Kanady.
Szczęśliwie się zbiegło, że akurat mamy na stronie freelech, więc szykujcie miejsce na hdd.
Nie zapomnijcie o późniejszym seedowaniu
Apelujemy jednocześnie do Uploaderów i wszystkich, którzy mają możliwość wstawiania
aby przyłączyli się do tej akcji.
Przejrzyjcie więc swoje kolekcje i wyłuskajcie z nich takie pozycje.
Każda wstawiona pozycja powinna mieć dopisek: Ameryka
Akcja trwa 3 dni od 15.08.2010 godz.00.01 do 17.08.2010 godz.23.59
Osoba, która wstawi w tym czasie film otrzyma dodatkowo 1000 pkt bonusowych.
W dniu 21.08.2010 podliczymy pobrania każdego wstawionego filmu.
Osoba, której wstawka będzie miała ich najwięcej zostanie nagrodzona filmem BluRay lub 2 filmami DVD.
Mamy nadzieję, że cykl przypadnie Wam do gustu.
Jeśli zobaczymy zainteresowanie, to będziemy poznawać kinematografię innych kontynentów.
Planujemy filmy z:
Afryki
Australii i Oceanii
Azji
Europy /ten cykl będzie podzielony na kilka mniejszych/
Swoje opinie i sugestie na temat nowego cyklu możecie wyrazić w
tym temacie na Forum.
Załoga DVDSEED
roro postawił(li) piwo za powyższy post
Najnowszy news z DS:
Drodzy Użytkownicy DS
Informujemy, że z dniem dzisiejszym z funkcji sysopa DS musiał zrezygnować Gogeta.
Wiąże się to z donosem, który wpłynął do jego dostawcy Internetu i dotyczył udostępniania plików.
W ten sposób osoba, która straciła u nas konto za łamanie Regulaminu załatwiła swój problem:
Cytuje:
Co robicie z użytkownikami, którzy za pośrednictwem Waszej sieci udostępniają nielegalne pliki?
Chciałbym na to zwrócić uwagę bo akurat dowiedziałem się o takim procederze.
W razie potrzeby mogę załączyć dowody, że osoba z waszej sieci udostępnia nielegalne pliki za pośrednictwem sieci Bittorrent.
Dziękujemy Gogecie za ogrom pracy, który włożył w rozwój strony.
Jesteśmy z Tobą i jeśli tylko potwierdzą się informacje kto to zrobił
napiętnujemy ten ohydny proceder i podamy jego nicka.
Załoga DS
warior postawił(li) piwo za powyższy post
Mam nadzieje, że ten [ciach], który napisał donos straci wszystkie konta na trackerach...
Trzymaj sie Gogeta. Dzięki za dotychczasową pracę. Mam nadzieję, że wszystko się zakończy pozytywnie...
22:02 +BloodMan 2010-03-01 22:02:36 Konto użytkownika 251920 (MaG1910) zostało zablokowane przez BloodMan. ('podziękuj octopusowi').
22:02 +BloodMan 2010-03-01 22:02:15 Konto użytkownika 251919 (Octopus) zostało zablokowane przez BloodMan. ('panie tomku?wal sie
').
17:04 mardaster • jakby BloodMan wiedzial ze to Twoje konto
17:04 mardaster • to na pewno by nie banowal
Hm jak widać walka się jeszcze nie skończyła zle to wróży na przyszłość
syf się robi przez takich sprzedawczyków .
"Kompanie zwartych oddziałów, trochę piachu i dużo worków."
Niby stare powiedzonko, a dalej aktualneneaky:
Karabin snajpera jest przedłużeniem jego oka.Zabija swoim śmiertelnym spojrzeniem.
Zawiść ,zazdrość a miało być tak pięknie w naszym kraju.
Donos jest donosem a prawo ma swoje paragrafy.
Nie ma czemu się dziwić. Ktoś znany, zawsze będzie dobrym obiektem do zakapowania.
Brak słów.
W naszym kraju nigdy nie będzie pięknie.
Ale tak jak wspomnial wczesniej przedmówca "Ktoś znany, zawsze będzie dobrym obiektem do zakapowania" poprostu zazdrość drugiej osoby.
Informacja
informujemy, że domena dvdseed.org została wyłączona na stałe.
Od dzisiaj na stronę można się zalogować wyłącznie przez domenę
dvdseed.eu
załoga ds
a jak sie robaczki boja ze straca klientow- to na email info x2 to na pm chociaz czlek zalogowany z demoney .eu, czyli ma byc smiesznie i wesolo ;d ;d ;] ......................
Normalny cyrk z tymi domenami. Niekompetencja jest gorsza od faszyzmu.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks