OK.
W takim razie po co (jesli mozesz to wytlumaczyc) jest rekrutacja do klubu DS skoro twierdzisz, ze jest 60 czlonkow.
60x30zl = 1800zl
Z tego co widze, potrzeby serwera to 1650zl
OK.
W takim razie po co (jesli mozesz to wytlumaczyc) jest rekrutacja do klubu DS skoro twierdzisz, ze jest 60 czlonkow.
60x30zl = 1800zl
Z tego co widze, potrzeby serwera to 1650zl
Zapytaj się Mika albo Songo,jak wiesz nie jestem już tam załogantem
racja maniakdvd, zapomnialem ze Ciebie juz tam nie ma.
W kazdym badz razie czekam, az ktos kompetentny sie wypowie w tej sprawie.
Hehehhe w tej sprawie czasami możesz się nie doczekać odpowiedzi
Może i nie jestem załogantem ani żadnym miłośnikiem DS, ale wypowiem się w tej sprawie.
Po 1. Po co Ci to wiedzieć?
Po 2. Jak już "musisz", to pomyśl. Nadwyżka z dotacji może iść na wiele celów które przyczyniają się do rozwoju strony, np. konta shell dla najlepszych uploaderów lub tym podobne. A co do rekrutacji do klubu DS - bardzo dobrze że jest nadal otwarta, skoro ludzie chcą tam być i stale wspomagać stronę.
Najważniejsze jest to, że DS jest największą torrentownią w Polsce, pod względem DVD. I skoro ludzie chcą dotować i nie chcą pozwolić stronie upaść, to niech to robią.
Edit: Żeby nie było że się wcinam w jakieś konflikty itp, po prostu tak widzę całą sprawę.
PEACE ;-)
F*ckTheSystem!
if u have any questions - pm me, i'll do my best to help you
[ "Music Is Food For The Soul" ]
@Foley.
1. Dostalem prywatna wiadomosc na stronie o rekrutacji do klubu dlatego sie tym zainteresowalem.
2. Rownie dobrze nadwyzka moze isc na inne cele (wiadomo jakie). Z tego co sie orientuje to w kwote 1650zl sa wliczone juz shelle itd jesli sie myle niech mnie ktos poprawi. Z tego co widze na stronie, nie sa prowadzone zadne konkursy z nagrodami rzeczowymi wiec co z ta nadwyzka sie dzieje ?
Niech sobie robia rekrutacje mi to nie przeszkadza, kto bedzie chcial to bedzie placil. Zastanawiam sie tylko, czy jesli bedzie 70ciu stalych donatorow a kwota za serwer w dalszym ciagu bedzie 1650zl czy to nadal nie bedzie nikogo interesowalo co sie dzieje z reszta kasy...
PEACE![]()
Tak dla wyjaśnienia nie posiadam konta na DS już od ponad pół roku mam bana na IP, załoga DS może potwierdzić.
pozdrawiam gagartczew
pamietam jak ta strona zaczynala swoja przygode, moderatorzy por[ciach] i dostalem bana za ostra rozmowe na shoutboxie, a mialem juz wtedy ponad 1 TB wyslanych pozycji i nie wspominam tego trackera jakos ciekawie. zwykla stronka i raczej tam nic ciekawego nie ma. pozdrawiam, jak mi mieli zwrocic konto to byla to rozmowa kulturalna ale mialem zaczynac od 0 wiec podziekowalem.
Pisz tak żeby dało się z tego cokolwiek zrozumieć i nie obrażaj innych użtkowników - emes3k
Ostatnio edytowane przez emes ; 24-11-09 o 11:15
etyka to wynaturzenie wrogie wobec zyciu
No cóż DS już chyba nie stać na nic swojego,przewala wstawki skąd tylko się da,ledwo co u nas upek zakończył wysyłać dr.house sezon 4 a zaraz wstawka się pojawiła.Tym bardziej jest mi przykro iż byłem załogantem tej strony.
P.S Ciekawe kiedy na DS pojawi się pozycja cztery gwiazdki? domyślam się jak upek skończy seedowanie.
Ostatnio edytowane przez maniakdvd ; 26-11-09 o 21:08
Jak byłeś załogantem pilnowałeś, żeby tak nie było?
A jeśli ktoś przerzuca wstawki od was do DS to przecież jest to wasz użytkownik...
Oczywiście masz 100% pewność, że żadne wstawki na waszym trackerze nie pochodzą z DS?
DS nie ma swoich wstawek, przewalać wsatwki to żaden problem, każdy to potrafi. Prawda jest taka, że gdyby z DS wywalić to co przewalili to nic ciekawego by tam nie zostało, prawda jest taka że swoich autorskich wstawek maja bardzo mała, na dodatek te co mają zazwyczaj wykonane są bardzo słabo (myślę tu o customach)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks