+ Odpowiedz na ten temat
Strona 72 z 113 PierwszyPierwszy ... 22 62 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 82 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,066 do 1,080 z 1694

Temat: DVDSeed.eu [DS]

User Avatar kris992
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          3
    Co by dodać do tego co napisał dan.hunter. Chyba lepiej bym tego nie zrobił.
    Szanuje esa1, maniaka i and12. To był ich wybór.
    Szanuje i rozumie. Rozumieć nie znaczy, że popieram.

Super User Avatar igorr7
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    16
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          3
    "Panie Mądrości Narodów" - Valaquenta
    Ich miejsca zajął perasso, kolejny wyrobnik Mik'a. Ale czego się nie robi dla rangi? Moze on i pozostali z czasem zrozumieją ten fakt.
    Znam Perrasso z 2 sajtów.I zapewniam Cię że jest On czyściutki.Wyrobnik czy nie wyrobnik,wyżej póki co jest Mik.Jak byś wiedział to Perrasso był kiedyś w załodze DS!I zaczął się udzielać,wrzucać dlatego zapewne wrócił.Nie pisz jak pewnych rzeczy nie wiesz...
    W tej chwili pokazałeś jaką jesteś małą płoteczką w świecie P2P.Jak byś wiedział załoga płaci za serwer w Euro.Czyli im większy będzie kurs tym więcej muszą dołożyć czy chcą czy nie...Jest jeszcze klub DS a coraz mniej userów dotuje i coraz mniejszy fundusz ZAPEWNE.

V.I.P Avatar bruder11
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    82
    Piwo (Otrzymane)
    177
    » Reputacja
    Punkty:     15
    Siła:          6
    Cytat Napisał dan.hunter Zobacz post
    Rzygać mi się chce. Panowie mam to w nosie na co ida pieniądze na DS. Serio wam mówię. Najważniejsze jest to że strona reprezentuje pewien poziom i tak ma by resztę mam w nosie. Może mogła by dać więcej ale powiedzcie mi co można więcej zrobić. Jest ok. Czy wy myślicie że na innych trackerach jest inaczej. Na takim choćby SCT. A wychyl się tam a w baniak dostaniesz i będziesz mógł sobie ewentualnie po marudzić tu na forum. Jeszcze raz mówię że te sprawy nikogo nie powinny interesować i niech tak pozostanie. Mnie nigdy nie interesowały na co idą moje pieniądze. Nigdy. Moja rola wspierać to jest najważniejsze.

Ps. Podoba mi się to co reprezentuje maniak. Brudów panowie nie pierze sie przy wszystkich.
    Ja jestem zupełnie odmiennego zdania w tek kwestii.
    Jak przeznaczam na coś pieniądze to chce, żeby poszły na ten cel na, który je wydałem.Jeśli jest prośba na stronie, ze zbieramy na serwer czy coś innego związanego ze stroną to pieniądze powinny iść na cel na który zostały wpłacone, najlepiej powinno być przedstawione wszystko co sie dzieje z kasą co do zlotówki na danej stronie, a przynajmnie cala zaloga powinna miec jakies dane.

Ogólnie to mnie bardzo obchodzi co sie dzieje z momi pieniedzmi, bo musze sie nieźle napracowac, zeby wydac każdą złotówke, a wypychanie kieszeni innych, którzy sie wypromowali na pracy kolejnych to juz nie za bardzo mi sie podoba i nie interesuje mnie wyrzucania pieniedzy w błoto.

I nie dziwie się staffowi tej strony, ze zrezygnowal, tez bym na takiej stronie (oczywiście jeśli to wszystko prawda o tych dotacjach co tu jest pisane) nie chciał przebywać, bo w życiu cenie sobie uczciwość i szczerość, a za kłamstwem nie przepadam ;)

"Mnie nigdy nie interesowały na co idą moje pieniądze. Nigdy. Moja rola wspierać to jest najważniejsze."

Pewnie gdybys sie dowiedział na co idą Twoje pieniadze (w sensie negatywnym) to by cie to bardziej zainteresowało:P

P>S> nie uderzam tu w żadną strone, tylko odnosze sie ogolnie do kwestii dotacji na stronach torrent, zeby nie bylo, ze kogos faworyzujemy ;D
    Ostatnio edytowane przez bruder11 ; 28-10-09 o 11:17

4. Piwo Valaquenta, maniakdvd, dn0. postawił(li) piwo za powyższy post
    Zablokowany Avatar maniakdvd
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    31
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    Siła:          0
    Tak jak mój przedmówca cenię sobie szczerość i uczciwość,jak też wolność słowa i mimo iż nic takiego nie pisałem o tym co się działo ostatnio w załodze,próbuje się mi teraz zamknąć usta,jak i DS tak i tutaj kasując moje posty.Dlatego też mimo iż odszedłem z załogi poprosiłem także o likwidacje mojego konta.

V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Punkty:     17
    Cytat Napisał bruder11 Zobacz post
    Ja jestem zupełnie odmiennego zdania w tek kwestii.
    Jak przeznaczam na coś pieniądze to chce, żeby poszły na ten cel na, który je wydałem.Jeśli jest prośba na stronie, ze zbieramy na serwer czy coś innego związanego ze stroną to pieniądze powinny iść na cel na który zostały wpłacone, najlepiej powinno być przedstawione wszystko co sie dzieje z kasą co do zlotówki na danej stronie, a przynajmnie cala zaloga powinna miec jakies dane.

Ogólnie to mnie bardzo obchodzi co sie dzieje z momi pieniedzmi, bo musze sie nieźle napracowac, zeby wydac każdą złotówke, a wypychanie kieszeni innych, którzy sie wypromowali na pracy kolejnych to juz nie za bardzo mi sie podoba i nie interesuje mnie wyrzucania pieniedzy w błoto.
    Bruder to po kolei. Na 90 procentach stron jak nie więcej nie masz informacji na co idą dotacje. Nawet na tych elit, a wiesz doskonale, że mam konta na wielu znaczących stronach. Spróbuj tam spytać albo lepiej spróbuj wtrącić się w sprawy finansowe. Pożegnają cię bardzo szybko wiesz zresztą jak. Nie rozumiem czemu ciągłe te same pretensje są w stosunku do teh samej strony. Napisz o **N i ze słynnym błędem 500 i obietnicach ulepszenia serwera. Nie słyszałem by ktoś próbował tam pytać Brandona o sprawy finansowe i próbował go pouczać. Jak się komuś gdzieś nie podoba to najlepiej prosić o skasowanie konta. W czym problem. Pamiętajmy że dotacje są dobrowolne ale nie znaczy to wcale że my mamy prawo wtrącać się w sprawy wydatków. Skoro sobie jeden sysop z drugim na tym zarabiają to ich sprawa. To oni w ostatecznym rachunku mogą za to beknąć.

I nie dziwie się staffowi tej strony, ze zrezygnowal, tez bym na takiej stronie (oczywiście jeśli to wszystko prawda o tych dotacjach co tu jest pisane) nie chciał przebywać, bo w życiu cenie sobie uczciwość i szczerość, a za kłamstwem nie przepadam ;)
    Nie wierze że zrezygnujesz z tych stron na których nie masz informacji na co idą twoje datki. Nie wierze.

"Mnie nigdy nie interesowały na co idą moje pieniądze. Nigdy. Moja rola wspierać to jest najważniejsze."

Pewnie gdybys sie dowiedział na co idą Twoje pieniadze (w sensie negatywnym) to by cie to bardziej zainteresowało:P
    Nie bo ja nie patrze jak wpłacam kaskę czy sysop kupuje sobie paliwo czy jedzenie do domu czy nie wiem wydaje na dziwki czy moze nie wiem rozdaje biednym. Mam to szczerze w nosie. Dla mnie liczą się rele tylko one. Jak jest to wszystko na przyzwoitym poziomie to moje datki są na równie przyzwoitym poziomie. Patrz miacho.

P>S> nie uderzam tu w żadną strone, tylko odnosze sie ogolnie do kwestii dotacji na stronach torrent, zeby nie bylo, ze kogos faworyzujemy ;D
    Małe sprostowanie. Powinieneś napisać: " żeby nie było, że kogoś faworyzuje" nie "faworyzujemy". Wypowiadasz się w swoim imieniu ja znam zdanie części personelu TM. Nie pokrywa się z twoim stwierdzeniem.
    Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
    oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu

V.I.P Avatar bruder11
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    82
    Piwo (Otrzymane)
    177
    » Reputacja
    Punkty:     15
    Nie wierze że zrezygnujesz z tych stron na których nie masz informacji na co idą twoje datki. Nie wierze.
    Nie zrezygnuje, bo nie mam z czego ;),taka mała ironia losu - nie posiadam konta na żadnym trackerze ;).Dlatego tez moge trzeźwo bez zbędnego zaangażowania wyrazić zdanie na ten temat.
    Nie bo ja nie patrze jak wpłacam kaskę czy sysop kupuje sobie paliwo czy jedzenie do domu czy nie wiem wydaje na dziwki czy moze nie wiem rozdaje biednym. Mam to szczerze w nosie. Dla mnie liczą się rele tylko one. Jak jest to wszystko na przyzwoitym poziomie to moje datki są na równie przyzwoitym poziomie. Patrz miacho.
    Ale jeśli sysop zbiera na nowy serwer, uzbiera kase, a po miesiącu nowego serwera nie ma no to chyba cos tu nie gra, bo to jest kłamstwo i oszustwo.
    Rozumiem, ze urzadza jakies konkursy z nagrodami rzeczowymi, jakies boxy dla uploaderow, ale jesli kasa znika w niewyjasnionych okolicznosciach to sorry to ja teraz nie wierze.Nie wierze, ze bedziesz wspieral taka strone nawet jesli ma dobre rele.
    Jak sysop jakiegos trackera chce miec kase na nowe adidaski to niech pisze, ze zbiera na buty, a nie na serwer ;)
    Małe sprostowanie. Powinieneś napisać: " żeby nie było, że kogoś faworyzuje" nie "faworyzujemy". Wypowiadasz się w swoim imieniu ja znam zdanie części personelu TM. Nie pokrywa się z twoim stwierdzeniem.
    No ale TM nikogo nie faworyzuje - myśle ze reszta modow sie z tym zgadza, a ze maja inne zdanie na ten temat (dotacje) to sprawa indywidualna, tak wiec sprostowanie raczej zbedne.

Jeszcze raz zaznaczam, ze nie pisze tu o żadnej konkretnej stronie tylko tak ogolnie

User Avatar karol190
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    8
    » Reputacja
    Siła:          4
    "...znasz jakiś sposób żeby pozbyć się usera, ale tak, że to z jego winy?..."

Proste! Promuj owego usera do Moderatora, a automatycznie dostanie bana dlatego, że nie jest w załodze.

Wychodzisz z domu, a na wycieraczce kupa tak się zachowuje STAFF DS.

Czy tak się szanuje ludzi?

Widocznie zapomnieli kto poprawiał błędy na stronie, to za mało?

Pozdrawiam,
    karol190

Songo007
    Gość Avatar Songo007
    Nikt cie karol nie promowal do moderatora!

User Avatar karol190
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    8
    » Reputacja
    świetnie wchodzę na stronę, a tutaj moim oczom na pasku statusu ukazuje się napis Moderator

esa1
    Gość Avatar esa1
    dlaczego nie dziwi mnie zaistniała sytuacja ?
    dlaczego też nie jest odbanowane konto karol190 skoro według Songo007 zaistniała sytuacja nie miała miejsca ?
    jak zwykle , wiele niedomówień i kłamstw ze strony Songo007 , wstydzę się teraz tego że tyle lat poświeciłem by DS urosło do tej potęgi jaką jest obecnie , ale mam nadzieję ze to się wkrótce zmieni.
    Świat p2p poznał prawdę o dvdseed

Songo007
    Gość Avatar Songo007
    Cytat Napisał esa1 Zobacz post
    dlaczego też nie jest odbanowane konto karol190 skoro według Songo007 zaistniała sytuacja nie miała miejsca ?
    jak zwykle , wiele niedomówień i kłamstw ze strony Songo007 , wstydzę się teraz tego że tyle lat poświeciłem by DS urosło do tej potęgi jaką jest obecnie , ale mam nadzieję ze to się wkrótce zmieni.
    Sytuacja nie miała miejsca ze strony załoganta, karol190 był jak sam wspomniał kimś, kto grzebał w kodzie. Więc esa1, ty mi tu nie ściemniaj i nie mąć jak zawsze ludziom głowy.
    Bo to taka twoja taktyka pokazać wszystkim jaki to dobry jesteś i namącić wszystkim w głowie, a jak przyjdzie co do czego to wychodzi szydło z worka.
    Ja niestety tez się o tym musiałem sam przekonać. A szkoda, ze musiałem i że tak późno, bo mogło być inaczej ale ty chciałeś całkiem odwrotnie.

User Avatar Majster ciula
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Cytat Napisał esa1 Zobacz post
    Esa1 mam nadzieję że wasz tracker nie przejmie schedy pod DS. Bo jak na razie nie dogadani jesteście odnośnie pobierania reli i nie zanosi się byście się dogadali. Nie mówię tu o DS. Wiesz o czy mówię. Zmieniacie tagi. Niektóre pozycje ukazały się na szczęście w nie zmienionej formie.

V.I.P Avatar TM.Shadow
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    33
    Piwo (Otrzymane)
    194
    » Reputacja
    Punkty:     23
    Proszę o kulturalne wypowiedzi bez obrażania innych

Master User Avatar dn0.
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    16
    Piwo (Otrzymane)
    338
    » Reputacja
    Mam pytanie.

Ilu czlonkow liczy klub DS ?

Zablokowany Avatar maniakdvd
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    31
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    Siła:          0
    Klub DS liczy sobie 60 stałych donatorów

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 72 z 113 PierwszyPierwszy ... 22 62 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 82 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia