Napisał
Valaquenta
cattani, nie czarujmy się, bo dziećmi nie jesteśmy. Być możę, że źle wyraziłem się poprzednio, że maniakdvd żądał kasy od Mik'a, ale z pewnością chciał wiedzieć, ile tej kasy faktycznie jest. Nie dowiedział się jednak, bo Mik'owi to nie w smak.
Sam wyciągnij wnioski.
Poprzednia załoga rozbiła się na dwie frakcje, ze wzgledu na to, ze Mik nie dopuścił ani nie informował ich, ile tej kasy jest. Rozeszli się więc w dwie strony. Powód: pieniądze, a właściwie brak info o stanie konta.
Esa1 podał nam powody dlaczego odszedł. Jeden z powódów: pieniądze, a właściwie brak info o stanie konta.
W tym samym mniej więcej czasie były posty maniakdvd i and12 też tej sprawy dotyczące. Teraz oni odeszli i nie zaprzeczają, że taki powód między innymi zaważył na ich decyzji. Jeden z powódów: pieniądze, a właściwie brak info o stanie konta.
Podsumowując: brak rzetelnego informowania pozostałych stafferów o stanie konta strony. Czyżbym się tak bardzo mylił w tych domysłach?
dan.hunter
Inna sprawa, to podejście userów do problemu. Mnie dziwi to, że ich to nie dziwi i nie daje im do myślenia fakt, że odeszli dobrzy załoganci ze strony, której poświęcili masę swojego czasu i to zapewne kosztem swego życia prywatnego. Oczywiście, że userzy decyduja co robią ze swoimi pieniędzmi, ale pozostali załoganci powinni wiedzieć wszystko o stanie konta strony, a tego w tym wypadku nie ma i na 100% nie będzie.
Na miejscu maniakdvd i and12, już nie wróciłbym do staffu tej strony i wątpię, aby było coś, co by ich zachęciło do tego. Chyba tylko odejście samego Mik'a, a to raczej niemozliwe. I powiedz mi, jak taka współpraca miałaby sie dobrze układac po obecnych zajsciach?
Bookmarks