+ Odpowiedz na ten temat
Strona 69 z 113 PierwszyPierwszy ... 19 59 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 79 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,021 do 1,035 z 1694

Temat: DVDSeed.eu [DS]

Zablokowany Avatar masazysta
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    50
    Piwo (Otrzymane)
    119
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Siła:          0
    @Valaquenta zauważ że aferę nie zaczął aktualny załogant DS a eks.Jak każdy jest u władzy i przy korycie to jest wszystko w porządku ale jak odsuwają nas od koryta to wtedy zaczynają się afery.Esa nie ma nic do stracenia to zrobił co zrobił a kwestia dotacji na DS to początek końca rozłamu DS?

V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Punkty:     17
    Siła:          6
    Ja dodam coś od siebie. Czemu ludzie się interesują na co idą dotacje. Wspomagacie tracker ok ale nikt wam nie daje prawa wglądu w portfel trackera. Dobra ok Sysop sobie bierze kase dla siebie ale zadam pytanie czy mu się za to nie należy. Rozbujał DS w tej chwili to bardzo znacząca strona. Wprowadzane są coraz to nowe pomysły. nie ukrywajmy bez jego aprobaty nie było by na to szans. Ja osobiście mu nie żałuje a niech chłopak ma coś od życia.
    Kwestia DT. To że staff tej strony informuje o wszystkim to ładnie z ich strony. Tylko jaką mamy pewność że info podawane przez was to prawda. Druga rzecz nie rozumiem czemu się wcinacie w politykę DS. To jest całkowicie ich sprawa. Panowie zajmicie się rozwiązanie swoich problemów a nie problemami konkurencji.
    Zgadzam się z którymś z przedmówców brudy prać należy we własnym gronie a Esa nie wiem co chciał tym zyskać. Ludzie z tego powodu nie odejdą z DS bo ich wala nagrody. skoro stać ich na dotacje to stać ich na pendrivy, dyski i inne pierdoły. Nie popieram jedynie bana dla Esa. Za zasługi należy mu się miejsce na DS.
    Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
    oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu

3. Piwo maniakdvd postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar granis19
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    34
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          3
    O jakiej aferze piszecie ?
    Klub DS powstał ponad 4 miesiące temu i zapewnia finansowanie strony.
    W tym czasie można było dodatkowo dotować , więc wiadomo że powstały nadwyżki
    Czy właściciel strony zatankował sobie za nie samochód , czy kupił dziecku zabawkę - nie interesuje mnie to.
    Problemy finansowe strony znikneły, nikt kogo nie stać na dotacje nie musi czuć się jak użytkownik drugiej kategorii.
    Chyba o to chodziło , a nie o szukanie taniej sensacji

5. Piwo maniakdvd postawił(li) piwo za powyższy post
    Zablokowany Avatar maniakdvd
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    31
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    dan.hunter możliwe że esa zostanie od-banowany,ale w dużym stopniu zależy to od niego samego,jak ochłonie,bo rozumiem że ta wypowiedź była spowodowana emocjami.

evil nie nabijaj sobie postów w naszym temacie,i nie pisz posta za postem tylko edytuj.

esa1
    Gość Avatar esa1
    z wyrazami szacunku maniak - od czego niby mam ochłonąć ?

dan.hunter - od kiedy to Sysop buja stronę ? od tego są mrówki - robotnice ( załoga i uploaderzy ) , załoga musi tak zarządzać stroną by przyciągać userów a przede wszystkim dobrych uploaderów - Sysop zbiera tylko laury

masazysta - afera zaczęła się jak byłem jeszcze w załodze , ponieważ zgodnie z tym co napisałem powyżej to załoga musi tak zorganizować działanie strony by przyciągnąć większe rzesze userów - stąd wziął się pomysł na konkursy z nagrodami - niestety , odpowiedzi Mika były dziwnymi wykrętami

no i na zakończenie , na DS o ile pamiętam jest około 9 tys. kont w tym ponad 2000 zbanowanych - mogę się nieznacznie mylić co do tych liczb
    Ostatnio edytowane przez esa1 ; 06-10-09 o 23:26 Powód: korekta błędów

8. Piwo pupil1 postawił(li) piwo za powyższy post
    V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Cytat Napisał esa1 Zobacz post
    dan.hunter - od kiedy to Sysop buja stronę ? od tego są mrówki - robotnice ( załoga i uploaderzy ) , załoga musi tak zarządzać stroną by przyciągać userów a przede wszystkim dobrych uploaderów - Sysop zbiera tylko laury
    Esa bez przyzwolenia sysopa nie wiele możesz zrobić i dobrze o tym wiesz. To prawda odwalcie wiekszą część czarnej roboty. Poprawek w samym silniku strony podejrzewam nie robicie. Robi to pewnie Sys. On pilnuje i sprawdza finanse trackera i pierwszy jak trzeba dokłada ze swoich jak brakuje. Wiem że w tej chwili DS nie ma problemów ale nie zawsze jest tak różowo. Esa a na poparcie swojej tezy że to sys buja strona to niech świadczy fakt ze to on sobie dobiera jak ty to mówisz mrówki - robotnice. Przy słabych wynikach wywala i bierze kolejnych.
    oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu

10. Piwo postawił(li) piwo za powyższy post
    esa1
    Gość Avatar esa1
    Cytat Napisał dan.hunter Zobacz post
    Esa bez przyzwolenia sysopa nie wiele możesz zrobić i dobrze o tym wiesz.
    bzdury opowiadasz , miałbym pytać się sysopa czy mam na jakiś torek dać free ? czy komuś warna ?

To prawda odwalcie wiekszą część czarnej roboty.
    tu masz rację...

Poprawek w samym silniku strony podejrzewam nie robicie. Robi to pewnie Sys.
    i tu się mylisz , zazwyczaj tak jest ze Sysop nie zna się na kodowaniu strony ( Mik na pewno nie zna się ), ma od tego kodera a w przypadku DS jest od kilkunastu dni drugi koder , co poczęśći jest również moją zasługą

On pilnuje i sprawdza finanse trackera
    tak , sprawdza finanse i ... na tym kończy się praca Mika dla strony

Esa a na poparcie swojej tezy że to sys buja strona to niech świadczy fakt ze to on sobie dobiera jak ty to mówisz mrówki - robotnice. Przy słabych wynikach wywala i bierze kolejnych.
    i znów się mylisz , Uploaderów zatwierdza cała załoga , również by dostać się do załogi , reszta musi wyrazić swoją opinię a jak dotychczas nikt ze Staff DS nie odszedł poprzez degradację za słabe wyniki pracy - dotychczasowi byli Stafferzy DS sami rezygnowali , zazwyczaj z powodu braku współpracy ze strony Mika

reasumując , dan.hunter , masz nikłe pojęcie o zarządzaniu stronami , widzę tylko że lubisz kogoś osądzać na wyrost i nabijasz posty - brawo

Zablokowany Avatar destrukcja
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    11
    » Reputacja
    Punkty:     2
    pierwszy raz zgadzam sie z esa ,to co napisal jest szczera prawda....

User Avatar Majster ciula
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Siła:          4
    Esa1 ty mówisz od DS. A jak sprawa wygląda jeżeli chodzi o zagraniczne trackery. Mówi ci coś nick Retro. Pewnie nie. Powiem ci tylko że to jest jednocześnie Sysop i koder jednej z najlepszych stron. Takich przykładów mogę ci podać bardzo dużo. To że na DS jest inaczej no cóż dziwne. Jednakże nie zapominaj kto jest włąscicielem strony. To właściciel dobiera sobie współpracowników. A ty jak mówisz możesz dać bana albo zgodzić się by ktoś był uploderem. Umiejętnie dobierać sobie ludzi też trzeba potrafić mówie tu o personelu a o tym decydować powinien sys.

Esa podałeś przykłady super sprawowania władzy. To zadam ci pytanie jak była ona tak duża to było trzeba zbanować Mik-a. Nie no admin ważniejszy od Sys-a wolne żarty.

evil666
    Gość Avatar evil666
    dan hunter jak slucham ciebie to smiac mi sie chce nie masz pojecia co pieszesz ale widac to lubisz byle tylko napisac brak slow zajmij sie lepiej czyms innym a nie dyskutowaniem o stronach p2p bo malo wiesz na ten temat pozdrawiam

esa1
    Gość Avatar esa1
    Majster ciula

tak , pisze o DS i odpowiem na postawione przez Ciebie pytanie :

nie ma możliwości zbanowania sysopa nie posiadając dostępu do plików strony oraz do serwera , Administrator nie posiada takiej możliwości o ile Sysop nie da mu dostępu .
    jest to zwyczajna ostrożność i zabezpieczenie Sysopa przed ewentualnym przejęciem strony. Zwykły ban na IP w tym przypadku nie działa. do niedawna była możliwość kasowania kont poprzez wpisanie nicku - tego też już nie ma na DS ( he he , skasowałem własne konto ) - takie konto można bezproblemowo przywrócić

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Majster ciula

tak , pisze o DS i odpowiem na postawione przez Ciebie pytanie :

nie ma możliwości zbanowania sysopa nie posiadając dostępu do plików strony oraz do serwera , Administrator nie posiada takiej możliwości o ile Sysop nie da mu dostępu .
    jest to zwyczajna ostrożność i zabezpieczenie Sysopa przed ewentualnym przejęciem strony. Zwykły ban na IP w tym przypadku nie działa. do niedawna była możliwość kasowania kont poprzez wpisanie nicku - tego też już nie ma na DS ( he he , skasowałem własne konto ) - takie konto można bezproblemowo przywrócić
    Więc to co napisał dan jest jak najbardziej prwaidłowe. Możesz bana dać komuś ewentualnie pozyskiwać nowych uploderów i jeszcze pare innych drobiazgów. Generalnie mało możesz. Co nie ulega wątpliwości że jakąś tam władze miałeś. To Sysop sobie dobiera właśnie takich ludzi jak ty. Przecież nie powiesz mi że o przyznaniu admina decyduje szerokie gremium w staff-ie. Decydujący głos ma Sys - przynajmniej tak mi się wydaje.

esa1
    Gość Avatar esa1
    nie , nie jest prawidłowe
    tutaj kłania się Twoja nieznajomość FAQ stron torrent
    faktycznie - to sysop promuje lub degraduje , ale decydujący głos ma zawsze załoga , jeżeli nie ma większości głosów - projekt przepada.

przy okazji pozdrawiam maniakdvd , And12 , corey8 , kogut i karol190

Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Esa1 nie wierze w to że gdy sys chce coś wprowadzić to się będzie konsultował z moderartorami lub adminami. Predzej z koderem o ile sam nim nie jest. Zresztą to wszystko zależy od zangażowania Sysopa w dany tracker. To że liczy się ze zdaniem reszty załogi to tylko dobrze o nim świadczy. Wciąż mnie jednak nie przekonałeś.

tutaj kłania się Twoja nieznajomość FAQ stron torrent
    A to czego się dotyczy. Bo nie bardzo rozumiem.
    Ostatnio edytowane przez Majster ciula ; 07-10-09 o 14:06

V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Cytat Napisał evil666 Zobacz post
    dan hunter jak slucham ciebie to smiac mi sie chce nie masz pojecia co pieszesz ale widac to lubisz byle tylko napisac brak slow zajmij sie lepiej czyms innym a nie dyskutowaniem o stronach p2p bo malo wiesz na ten temat pozdrawiam
    Słucham. Hm ciekawe. Przycisz radio lub telewizor bo pewnie Ojciec Rydzyk ci dźwięczy w uszach. Moje posty to możesz ewentualnie czytać. No chyba że nie umiesz to poproś mamę by precyzyjnie dobierała zdania.

Ps. O stronach p2p i świecie p2p podejrzewam wiem więcej niż ty. Nie na jednej stronie jestem i wiele mogę powiedzieć i na tym gwoli ścisłości opieram swoją wiedzę. Oczywiście nie znaczy to że jestem alfa i omega.

Ps. Masz ochotę na dalszą wymianę nie uprzejmości to wal na pm-a. Chętnie ci odpisze a ty mnie będziesz słuchał.

Esa nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałeś ale myśląc o tym że sys rozbujał stronę miałem na myśli że wziął do personelu odpowiednie osoby które za niego zrobiły tą robotę. To tak jak z firmą. Prezes zatrudnia dyrektorów a ci wykonują za niego pracę. Jak się nie sprawdzają to lecą out. Schemat podobny prawda.
    Ostatnio edytowane przez dan.hunter ; 07-10-09 o 22:56

20. Piwo postawił(li) piwo za powyższy post
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 69 z 113 PierwszyPierwszy ... 19 59 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 79 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia