+ Odpowiedz na ten temat
Strona 68 z 113 PierwszyPierwszy ... 18 58 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 78 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,006 do 1,020 z 1694

Temat: DVDSeed.eu [DS]

Master User Avatar dn0.
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    16
    Piwo (Otrzymane)
    338
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Panowie...
    Kilkadziesiat stron temu mozemy przeczytac o rozlamie na DS, powstala nowa strona DSv2 czyli dvdtreasure ktora zalozyli byli administratorzy DS, pamietacie jaka byla przyczyna tego rozpadu?
    Oczywiscie chodzilo o MIK'a czyli sysopa DS ktory ukrywal stan dotacji przed reszta zalogi, krecil jak sie tylko dalo i zwodzil zaloge, byl okres ze na strone ledwo sie dalo wejsc mimo ze zostal zakupiony nowy serwer... mozna by tak jeszcze troche rzeczy wypisac ale kazdy moze sobie poczytac w tym temacie kilkadziesiat stron wczesniej.
    Nic sie od tamtej pory nie zmienilo z tego co widze, dalej jestescie okradani bo mysle ze mozna to tak nazwac przez MIK'a... wasze pieniadze, wasza sprawa ale wypadaloby to przemyslec.

evil666
    Gość Avatar evil666
    Nareszcie jeden mądry esa1 odszedł z tego bagna szkoda esa ze tak pożno odszedłeś, że nie wiezyłeś Mi jak pisałem o tym od dawna, ale lepiej odejść póżno niż wcale tak jak to zrobiłem. Ds to jeden wielki Walek a zaloga mika robi wszystko, co im powie. Dobrze człowieku ze odszedłeś z tej strony. Gratuluje. A reszta zalogoantów niech dalej siedzi i myśli ze wszystko jest ok szkoda tylko userow, bo oni nic nie wiedzą, co sie dzieje na tej jakby nie patrzeć kiedyś mojej i załogi strony

Cytat Napisał karol190 Zobacz post
    Sorry kolego, ale JA jako załogant DS nie lecę sobie w chu...., nie mam dostępu do konta, nie wiem ile jest na koncie, nie wiem kto wpłaca i ile wpłaca. Więc nie pisz tutaj takich bzdur, że załoga "leci sobie w chu....".
    Nie lubię jak ktoś pisze to czego ja nie robię.
    I dlatego my odeszlismy nikt nie bedzie patrzyl na walki jakie tam sa wiec skoro dalej tam siedziesz to znaczy ze ci to pasuje wiec przestan mi tu farmazony pisać
    Ostatnio edytowane przez evil666 ; 06-10-09 o 18:26

Zablokowany Avatar maniakdvd
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    31
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    Siła:          0
    evil666 dziwię się trochę twojej wypowiedzi,bo nie patrzeć daleko,sam byłeś pieskiem bo działałeś na rzecz sysopa ,który mówiąc brzydko olał stronę i cała załogę,więc proszę nie oszczędź nam wykładów na ten temat.Jeżeli chodzi o ese to przykro się na to patrzy jak się były załogant w ramach zemsty (bo inaczej tego nie można nazwać) ujawnia wiadomości które są tylko dla użytkowników strony.Nie mam zamiaru osądzać esy,ale takie wypowiedzi nie przystoją nawet byłemu załogantowi,tym bardziej że odszedłeś na własne życzenie.Prawdą natomiast jest że naciskamy sysopa aby wgląd do dotacji mieli jeszcze przynajmniej admini,jeżeli nic się nie zmieni w tej kwestii,to sysop będzie sobie prowadził stronę sam.Ja na razie zostaje bo mi zależy na użytkownikach i dla nich jestem a nie dla sysopa,ponieważ jak nie będzie załogi to kto im pomoże,ale również nie wykluczam odejścia z załogi,jeżeli dalej tak będzie,i że załoga będzie podejrzewana o to że ma jakieś korzyści z dotacji.Pozdrawiam

evil666
    Gość Avatar evil666
    Dla jakiego sysopa ja pracowalem ty chyba pomysliles DS z DT na DT kazdy jest sysopem wiec prosze cie przestan gadac glupoty a ze sysop zrobil jeden walek wiec polecial do piachu taka prawda i tym sie rozni nasza zaloga od waszej tutaj kazdy ma wglad we wszystko i kazdy tak jak pisalem jest sysopem

Wglad to mozesz tylko miec w swoja kieszen a nie do dotacji o tym mozesz zapomniec, prosze cie nie rozsmieszaj mnie wglad w dotacje na DS hehehe zart

W sumie to malo mnie to interesuje czy ty odjedziesz czy nie bo na twoje miejsce mik znajdzie sobie innego pieska i tak DS bedzie zawsze jednym walkiem to bylo pewne ze tak bedzie a co ty zrobisz to mnie rybka czy bedziesz tam siedzial dalej czy nie twoj wybor bez urazy ale stary chlop z ciebie a dajesz sie kiwac jak malolat

Zablokowany Avatar maniakdvd
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    31
    Piwo (Otrzymane)
    33
    » Reputacja
    evil nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą,ponieważ wszyscy wiedzą że jesteś najmądrzejszy,więc ja nie mam żadnych szans na dyskusję z Tobą.Jeżeli chodzi o wgląd do dotacji to się jeszcze okaże czy nie będę miał,i wtedy dopiero podejmę decyzję czy zostać czy odejść,na pewno moje odejście nie będzie takie spektakularne jak esy.Nie jestem mściwy,zresztą co mi to da że oprócz zaszkodzenia stronie,będą tylko cierpieć użytkownicy.

Zablokowany Avatar masazysta
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    50
    Piwo (Otrzymane)
    119
    » Reputacja
    Punkty:     1
    @Maniakdvd ma rację i brudy pierze się w swoim gronie a nie publicznie.Jak widać to niektórzy już mają okazję do gadania pierdół i tyle w temacie.

7. Piwo maniakdvd postawił(li) piwo za powyższy post
    evil666
    Gość Avatar evil666
    Dokladnie nie ma co z wami dyskutowac Pozdrawiam

Old User Avatar ose
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    19
    Piwo (Otrzymane)
    187
    » Reputacja
    Punkty:     9
    Siła:          8
    trzeba znać swoje miejsce w szeregu, co innego być w załodze jakiejs małej strony torrent a co innego w potentacie jakim jest dvdseed

nikt normalny chyba nie powie że sysop strony co ma 20 tys. userów wystawia się na ryzyko przymknięcia itp. dla co łaska czy innej formy przyklasku

przy 20 tys. userów jest to już biznes i jako taki rządzi się swoimi prawami, nie ma miejsca na sentymenty

Zablokowany Avatar destrukcja
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    11
    » Reputacja
    Punkty:     2
    20tys ? -ose to chyba razem z ds,miacho i pukpukwglowketorrenty.org macie razem -zes mnie chlopie rozbawil na wieczor

User Avatar JacekTG
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Siła:          6
    no cóż ;| jeżeli to prawda , a wygląda na to że jest :dry: to niewątpliwie mik powinien się podzielić ze swoim Staffem , wręcz musi informacją o stanach dotacji , ponieważ traci zaufanie nie tylko zwykłych userów , ale swojego Staffu , a co za tym idzie , śmierdzi to rozwałem strony , a dla mnie by to była strata ogromna, gdyż jest to istna kopalnia DVD , i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie straty stronki.;-)
    Co do samego Mika to pewnie ma to i tak daleko w dupie i nawet tego nie czyta , na stronie też go zauważyć to sztuka .
    Życzę stronce jak najlepiej , ale jeżeli to prawda wszystko co tu się pisze to dalszy jej byt , był by mi obojętny

Old User Avatar ose
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    19
    Piwo (Otrzymane)
    187
    » Reputacja
    Punkty:     9
    Siła:          8
    nie wiem dokładnie ile userów ma DVDseed ale na pewno powyżej 10 tys.

Zablokowany Avatar Valaquenta
    Grupa
    Zablokowany
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    29
    » Reputacja
    masazysta, a ja się z tym razem z Tobą nie zgodzę. Skoro skrzętnie ukrywa się wielkość dotacji (a nie są one małe) i pisanie o tym na DS skutkuje banem, to nie pozostaje nic innego i nalezy pisać o tym tutaj. Na pewno dojdzie to do sysopa DS. Dlaczego są ludzie, którzy robią to dla samej przyjemności, a już jeżeli sa jakieś rezerwy, to są one przeznaczane na inne cele: nagrody w konkursach, itd? To właśnie między innymi proponował esa1 na DVDSeed, a co nie podobało się sysopom. Załoga DVDTreasure robi tak od blisko roku.
    Na DVDTreasure nikt niczego nie ukrywa. Jest dobrze, to się o tym informuje użytkowników. Jak jest źle, tez o tym wiemy. To się poprostu SZCZEROŚĆ nazywa. Załoga traktuje użytkowników na równi ze sobą i tak to powinno wyglądać. Korzystają na tym wszyscy użytkownicy.

User Avatar JacekTG
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Siła:          6
    nie tylko na DT tak jest , proszę bardzo ST

http://i38.tinypic.com/1zcjly.png

evil666
    Gość Avatar evil666
    Cytat Napisał ose Zobacz post
    nie wiem dokładnie ile userów ma DVDseed ale na pewno powyżej 10 tys.

ose wiec jak nie wiesz to nie pisz glupot bo sie osmieszasz

evil666
    Gość Avatar evil666
    Cytat Napisał JacekTG Zobacz post
    nie tylko na DT tak jest , proszę bardzo ST

http://i38.tinypic.com/1zcjly.png

I tak powinno byc na kazdej stronie moze po jakims czasie wszyscy pojda w slady DVDTREASURE choc watpie zeby byl to DS

Dobra milo sie z wami gadało ale myśle ze juz wystarczy tego pozdrawiam i zycze wszystkim milej nocki

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 68 z 113 PierwszyPierwszy ... 18 58 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 78 ... OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia